Dodaj do ulubionych

Materiał na sukienke

28.10.13, 21:31
Witam,
Chcę zlecić uszycie sukienki: cdn.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/01/emma-stone-golden-globes.jpg

Czy możecie mi polecić materiał, który byłby najbardziej odpowiedni? Niestety nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ladyjm Re: Materiał na sukienke 29.10.13, 13:21
      potrzebujesz nie za cienkiej i trochę lejącej tkaniny z domieszką lycry albo stretchu
      - nie moze byc za gruba bo bedzie sie brzydko układać
      - nie moze byc za cienka bo bedzie przeswitywac
      - musi miec domieszke czegos elastycznego bo bedzie sie odgniatac przy siadaniu

moze jakis miks ubraniowy? albo cos z wiskozą? Albo np dżersej jedwabny?

najlepiej wybierz sie do jakiejs HURTOWNI pomacaj, poogladaj, sprawdz czy sie nie gniecie i kup na dotyk.
      albo po prostu pojdz do zwyklego sklepu, pokaz sprzedawczyni zdjecie i niech ci doradzi. zapytaj co to za tkanina, jaki ma skład, czy mozna prac w pralce a potem powiedz ze sie musisz zastanowic :) i poszukaj tego samego materiału w internecie. bedziesz zszokowana roznica w cenie :)
      • linn_linn Re: Materiał na sukienke 01.11.13, 11:20
        To jest dopiero porada :) Gratulacje.
      • agakac0707 Re: Materiał na sukienke 23.11.13, 22:25
        Proponuję sklep internetowy www.sklep.iris-decor.pl, maja tam fajne tkaniny na sukienki. Można zamówić próbki za 10 zł ale za to dostaje się kupon rabatowy na 15 zł na zakupy w ich sklepie. Jeżeli ktoś chce więcej kupić to mają też hurtownię ale w tej chwili ich strona nie działa więc trzeba tam zadzwonić i zapytać o ceny. Ja jestem zadowolona z zakupów u nich.
        • orientalna89 Re: Materiał na sukienke 18.03.14, 20:41
          hej ja materiał na sukienkę zamawiałam www.pieknetkaniny.pl . Maja duży i ciekawy wybór więc na pewno coś znajdziesz dla siebie:) Sama u nich kupuję wiec mogę potwierdzić, że jakość materiałów jest świetna:) a cena przystępna. Sprawdź może cię coś zainteresuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka