Dodaj do ulubionych

minky- esotiq

10.03.14, 12:43
czesc dziewczyny!
Bylam ostatnio w jednym ze sklepow esotiq na pld polski- widzialam tam przecenione szlafroki z minky? W kazdym badz razie, material taka mial fakture. Pytanie do znawczyn- czy to jakas podrobka czy warto sie moze zaopatrzyc w szlafrok w rozm. L i zaplacic za niego cos kolo 70zl?
dajcie znac jak wybadacie...
pozdrawiam
iza
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: minky- esotiq 10.03.14, 23:13
      Ja kupiłam na kocyki dla dziecka takie koce Bubbles (są tylko 3 kolory), które z jednej strony mają coś minkopodobnego, koleżanka co szyje mówiła, że miała do czynienia z oryginalnym minky i tym kocem i różnicy nie widzi. Mi to generalnie nie przeszkadza, ale np. na niektórych aukcjach piszą że oryginalne minky-nie to plastikowe, a na innych, że sprzedają coś podobnego do minky. Ja tych kocyków nie sprzedaję, mam dla siebie i poszyłam na prezenty. Koc jest z dwóch warstw, druga warstwa jest taka pluszowa ale strasznie plastikowa. Mam kolor beżowy i fioletowy. Kupowałam za ok. 60 zł, w jakimś sklepie ineternetowym z wykładzinami itp. jako narzuta.
      Gdzieś też czytałam, ze w Pepco są jakieś takie minkopodobne kocyki ale chyba tylko jasny róż i błękit.
      • czeremcha4 Re: minky- esotiq 11.03.14, 18:15
        "Minkowe" koce widziałam też w Agata Meble.

Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka