ifadg 24.03.10, 14:00 Witam. Szukam dobrego pediatry z terenu Dąbrowy Górniczej, najlepiej takiego który ma też wizyty domowe. Pediatrzy w ośrodkach to jak do tej pory porażka. Mam dzieci w wieku 9 i 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Pediatra - Dąbrowa Górnicza 24.03.10, 19:13 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.title=&s.sm.forumXx=334&y=0&s.sm.author=&x=0&sf=tresc&s.sm.query=pediatra Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Pediatra - Dąbrowa Górnicza 25.03.10, 13:31 U każdego coś jest nie tak...ciężko doradzić. Ja tam się dogaduję z pania doktor w ośrodku i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd do mamkube 29.03.10, 23:02 hej, gdzie masz osrodek i jaki to lekarz jesli mozna wiedziec? tez jestem na etapie poszukiwan Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: do mamkube 30.03.10, 10:10 Kaśka przecież wiesz;) Poza tym masz przychodnie pod domem z tego co wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd Re: do mamkube 30.03.10, 13:29 uuu chalira, enigmatycznie zabrzmialo, Kaska to sie zgadza ale czy ja powinnam faktycznie wiedziec o kogo chodzi..czy my sie aby znamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: do mamkube 30.03.10, 21:19 No teraz to juz zgłupiałam;) Masz dwóch synów? A ja jestem z Kasprzaka to i do przychodni na Kasprzaka chodzę z dziećmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd Re: do mamkube 31.03.10, 11:18 hehe tez mieszkam na Kasprzaka ale mam tylko 1 syna:) chodzisz do Wojtowicz? bo ona nam strasznie duzo antybiotykow ladowala i sie przenieslismy do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: do mamkube 31.03.10, 11:49 Tak do Wójtowicz:) Teraz mamy jeszcze pania doktor z Centrum - Górską. Odpowiedz Link Zgłoś
ifadg do mamkube 31.03.10, 10:21 To może napisz do której Pani doktor chodzisz na Kasprzaka. Ja też jestem z Gołonoga, ale do przychodni jestem zapisana na Adamieckiego bo tam wcześniej mieszkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Pediatra - Dąbrowa Górnicza IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.15, 10:34 Bardzo dobry lekarz pediatra - Ewa Pieszczyk . Przyjmuje na ul. Piłsudzkiego w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś