bartekdoe 28.08.01, 20:50 Kończyłem je jakiś czas temu i jestem ciekaw czy coś sie zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biedrona Re: I Lo IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:48 Cześć, Ja ten ogólniak skończyłam w 1996r. a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: I Lo IP: *.*.*.* 29.10.01, 16:54 Czy I Lo to dawny "Zawadzki" ? bo jesli tak to ja skonczylem w 1989 roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coldstaR Re: I Lo IP: 160.220.4.* 02.07.02, 13:03 Gość portalu: Biedrona napisał(a): > Cześć, > Ja ten ogólniak skończyłam w 1996r. a Ty? hej! ja tez '96 - klasa A, a Ty? Michal/ Torino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Re: I Lo IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 11:58 Tak to ten sam ogólniak. Witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: I Lo IP: *.*.*.* 30.10.01, 13:59 To milo :-) A teraz zycie do Krakowa rzucilo ...jednak "Zawadzkiego" czasami przelotnie widuje :-) Zreszta te sama szkole skonczyl my brada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: I Lo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 21:12 Co się dzieje???? Najpierw 2 miesiące nic, a teraz nagle taki wielogłos? Ja zapoczątkowałem ten wątek by dowiedzieć się co się atm zmienia, a to dlatego, że słyszałem o rezygnacji Żurowej, ale to plotki podobno, bo jak stwierdziłem z kumplem ona jest nieśmiertelna, ale dość tego zdania. Skończyłem Zawadzkiego- Łukasińskiego w 2000 i życie też rzuciło mnie do Krakowa. Ten świat jest mały co? Do "usłyszenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: I Lo IP: *.*.*.* 01.11.01, 12:23 ...ale jaja ...Zurkowa byla moja wychowawczynia przez 4 lata . Mimo skrajnych opini na temat tej kobiety - ja ja serdecznie pozdrawiam . Gdyby nie Ona pewnie nigdy nie skonczylbym tej szkoly :-) Pozdrawiam Cie stary :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: I Lo IP: *.pool012.at101.earthlink.net 21.11.01, 07:23 ale numer:))wiec ta szkola jeszcze istnieje?:))ja skonczylem w 1995 o ile mnie pamiec nie myli...teraz siedze w Los Angeles i pozdrawiam wszystkich, ktorzy do tej szkolki chodzili z cieplejszego miejsca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coldstaR Re: I Lo IP: 160.220.4.* 02.07.02, 13:02 Gość portalu: bs napisał(a): > ale numer:))wiec ta szkola jeszcze istnieje?:))ja skonczylem w 1995 o ile mnie > pamiec nie myli...teraz siedze w Los Angeles i pozdrawiam wszystkich, ktorzy do > > tej szkolki chodzili z cieplejszego miejsca:))) no to pozdro z Turynu - chwilowo nie najcieplejsze miejsce, no ale... ;) pewnie Cie nie raz spotkalem - matura'96... Michal Odpowiedz Link Zgłoś