Dodaj do ulubionych

Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09.

30.08.06, 07:57
Kolejny spacer beagle odbedzie sie 17.09 o godz 12 w Sosnowcu, na górce na
środuli. Miejsce spotkania, sklep Avita ( koło przystanku)
Szczegoły na : www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=1549
Obserwuj wątek
    • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 16:50
      up
    • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 17:29
      Poświęć trochę czasu i napisz coś więcej, nie podbijaj swojego posta. Jeśli nie
      nacieszył się zainteresowaniem, to albo nikogo nie interesuje Twoje zaproszenie,
      albo ludzie nie wiedzą o co idzie.
      • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 18:38
        Wiecej ? Wszystkie potrzebne informacje sa podane, nie bede specjalnie
        zasmiecac tematu nieistotnymi informacjami.
        A jak nie wiesz o co "idzie" to po co odpisujesz ? Problemy ze zrozumieniem
        slowa beagle ? polecam google.pl
        • le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 19:02
          Uuu, tak się do moderatora odzywać ;-)

Takie podbijanie tematu jest, delikatnie mówiąc, nieco nachalne. Przecież nie ma
          tu miliarda wątków, więc Twój był całkiem dobrze widoczny.
          • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 19:47
            To jako moderator to kiepksi przyklad daje.
            Podnioslam temat bo czas leci a byc moze ktos jeszcze bedzie chetny.

ps. moderator to jakis bog czy co ? Bez przesady
            • le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 21:06
              pasqdaa napisała:

> To jako moderator to kiepksi przyklad daje.

Rozwiniesz?

> Podnioslam temat bo czas leci a byc moze ktos jeszcze bedzie chetny.

Powtarzam, ciągle był dobrze widoczny (gdybyś nie podniosła, byłby bodajże 19 od
              góry) i gdyby kogoś zainteresował, z pewnością zwróciłby uwagę.

> ps. moderator to jakis bog czy co ? Bez przesady

Sprawdź sobie w google.pl co oznaczają emotikony ;-p
            • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 21:54
              Moderator to nie bóg, ale ma prawo moderować podbijane, puste wątki. Szczególnie
              takie, których autorzy sami nie wiedzą czego chcą. A czas leci...
              • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 21:34
                to niech sobie moderuje.... jak mu sie nudzi lub nie ma innych zajec
                • le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 21:37
                  Tak z ciekawości - ile masz lat? Gimnazjum?
                  • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 21:52
                    haha :D zdziwilbys sie :D gimnazjum za moich czasow nie bylo

Predzej "moda" okreslilabym tym wiekiem.

Totalny offtopic wiec jak dla mnie EOT
                  • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 22:14
                    Leszek wyluzuj, paniusia kupiła sobie pieska za kilka stówek i jest jej
                    najzwyczajniej przykro, że nie ma przed kim się zakupem pochwalić. Na żadnym
                    forum jej pasja nie budzi entuzjazmu, więc i my też się tym nie przejmujmy. Ja
                    spaceruję ze swoją sunią przemiłą codziennie i nikomu się tym nie chwalę. Taki
                    nasz psi obowiązek. Ale emotikony i skróty opanowała do perfekcji.
                    • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 13:29
                      zla wiadomosc "moderatorku"
                      spacer odbedzie sie i to w liczbie 20 czworonogow... tak wiec zainteresowanie
                      jest spore. Ja dobrze ze takich Ty nei interesuja takie imprezy bo to by byla
                      katastrofa
                      • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 15:51
                        20 psów to wcale niezły spacer. Ciekawe czy zbieracie kupy po swoich psach? Ale
                        do rzeczy. Nie pisz, że mnie nie interesują takie imprezy, bo chciałem żebyś
                        rozwinęła wątek i żeby ludzie więcej dowiedzieli się więcej o Waszej pasji
                        ("pasji"). Okazało się jednak, że jesteś tylko zadufanym w sobie babiszczem, dla
                        którego nie warto eksplotować guzików na klawiaturze.
                        • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 16:34
                          a napisz czego brakowalo w ogloszeniu ktore napisalam ?
                          Spacer - wiadomo, beagle - rasa psa, miejsce, godzina spotkania podana, link
                          pod ktorym mozna sie dowiedziec wiecej o rasie, wlascicielach, spacerach zostal
                          podany. Zainteresowani trafili tak czy siak, wiec tylko Ty miales jakies
                          obiekcje.
                          • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 16:39
                            pasqdaa napisała:

> a napisz czego brakowalo w ogloszeniu ktore napisalam ?
                            > Spacer - wiadomo, beagle - rasa psa, miejsce, godzina spotkania podana, link
                            > pod ktorym mozna sie dowiedziec wiecej o rasie, wlascicielach, spacerach
                            >zostalpodany. Zainteresowani trafili tak czy siak, wiec tylko Ty miales jakies
                            > obiekcje.

N.C.
                            • baja47 Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 17:41
                              Panowie - czuję sie zniesmaczona Waszymi, smiem to nazwać zaczepkami osoby
                              rozmiłowanej w rasie psa, ktorą posiada...
                              doprawdy,nic bzdurnego ,śmiesznego i małostkowego w wątku, ktory założyła...
                              też nie wiedziałam o co chodzi, ale podany link w zupełności mi wystarczył, to
                              dlaczego ten "dyskurs" potoczył sie w inną strone, ot, gimnazjum, itd.itp.
                              Poczytuję tutaj często, bywały "miernoty newsowe" i nie zauważyłam jakoś
                              żadnej Panow reakcji na owe........
                              Wierzę, że powrocicie Panowie ponownie do swojego "fasonu"
                              pozdrawiam
                              • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:04
                                baja47
                                Chyba niedokładnie przeczytałaś wszystkie posty, skoro twierdzisz, że nie
                                trzymamy fasonu. Ot, komercyjny wątek o spotkaniu hodowców psów i...nic więcej.
                                Osoba rozmiłowana w swoim psie, może o nim pisać całymi długimi zdaniami. Ta
                                "miłośniczka" psów zaadresowała swojego posta bardzo dokładnie. Zaadresowała go
                                do tych, którzy chcą na przedłużeniu gatunku zarobić. Ot i tyle.
                                • pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:08
                                  hodowcow ???? no coraz lepiej... kazdego wlasciecila psa okreslasz tym
                                  mianem ??? po prostu jest grupa ludzi poisdajacych ową rasę i co jakis czas sa
                                  organizowane takie spacery.. i to bylo wlasnie ogloszenie o kolejnym.
                                  Komercja ? ja naprawde radze zagooglac troche.
                                  • kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:21
                                    za cooo???
                                  • baja47 Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:31
                                    kelo :)
                                    jestem ufna oraz zaprawiona w czytaniu postow ,w wątku milosniczki jakos nie
                                    dopatrzyłam sie merkantylności......
                                    ale zeby tak "zaatakować" dziewczynę? można było np.nie odpowiadać na jej post
                                    -ogłoszenie, malo to takich na forum DG????
                                    choć aktualnie wrogi mam stosunek do psow, bo "zakupiają" nas wkolo, wyją i
                                    szczekają budząc sąsiadow (przy.osobisty) tu w obrone biorę autorke wątku, za
                                    ostro Panowie, za ostro, może to zmęczenie około piątkowe ........
                                    pozdrawiam i odsyłam do krainy łagodności
                                    • baja47 Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:36
                                      kelo!!!
                                      co Cię dziś ugryzło????
                                      siedzisz w necie więc wiesz co to znaczy zagooglać!!!!!
                                      No nie bądż taki zapalczywy, nadchodzi wieczor, a może Ty nie lubisz tych
                                      pieskow Beagle?????
                                    • le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 09.09.06, 20:54
                                      baja47 napisała:

> ale zeby tak "zaatakować" dziewczynę? można było np.nie odpowiadać na jej post
                                      > -ogłoszenie, malo to takich na forum DG????

Droga baju, zauważ, że pierwszy post nie wywołał żadnej reakcji (nikogo, nie
                                      tylko kelo), burzę spowodowało niepotrzebne podbicie wątku. A że dziewczyna
                                      zaczęła pyskować na zwrócenie uwagi przez moderatora, we mnie przynajmniej
                                      obudził się szeryf (mam tak od czasu, kiedy korzystam z usenetu) ;-)
                                      • mamkube Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 10.09.06, 20:40
                                        przesadzacie:)
                                        Kelo tylko chciał wiecej wiedzieć a dziewczyna odpyskneła i tyle.....olać to:)
                                        A też mi sie wydaje ze powinno w pierwszym poście być troszke wiecej informacji
                                        nawet jeżeli ten link dalej wiecej wyjaśniał, ale ja nie kumata w psach nie
                                        wiedziałam o co chodzi..:( W pierwszej chwili pomyślałam o tym spacerze
                                        organizowanym przez Ecco ostanio taki popularny:)
                                        Wrzućiecie na luuuuuuuz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka