pasqdaa 30.08.06, 07:57 Kolejny spacer beagle odbedzie sie 17.09 o godz 12 w Sosnowcu, na górce na środuli. Miejsce spotkania, sklep Avita ( koło przystanku) Szczegoły na : www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=1549 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 17:29 Poświęć trochę czasu i napisz coś więcej, nie podbijaj swojego posta. Jeśli nie nacieszył się zainteresowaniem, to albo nikogo nie interesuje Twoje zaproszenie, albo ludzie nie wiedzą o co idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 18:38 Wiecej ? Wszystkie potrzebne informacje sa podane, nie bede specjalnie zasmiecac tematu nieistotnymi informacjami. A jak nie wiesz o co "idzie" to po co odpisujesz ? Problemy ze zrozumieniem slowa beagle ? polecam google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 19:02 Uuu, tak się do moderatora odzywać ;-) Takie podbijanie tematu jest, delikatnie mówiąc, nieco nachalne. Przecież nie ma tu miliarda wątków, więc Twój był całkiem dobrze widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 19:47 To jako moderator to kiepksi przyklad daje. Podnioslam temat bo czas leci a byc moze ktos jeszcze bedzie chetny. ps. moderator to jakis bog czy co ? Bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 21:06 pasqdaa napisała: > To jako moderator to kiepksi przyklad daje. Rozwiniesz? > Podnioslam temat bo czas leci a byc moze ktos jeszcze bedzie chetny. Powtarzam, ciągle był dobrze widoczny (gdybyś nie podniosła, byłby bodajże 19 od góry) i gdyby kogoś zainteresował, z pewnością zwróciłby uwagę. > ps. moderator to jakis bog czy co ? Bez przesady Sprawdź sobie w google.pl co oznaczają emotikony ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 06.09.06, 21:54 Moderator to nie bóg, ale ma prawo moderować podbijane, puste wątki. Szczególnie takie, których autorzy sami nie wiedzą czego chcą. A czas leci... Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 21:34 to niech sobie moderuje.... jak mu sie nudzi lub nie ma innych zajec Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 21:37 Tak z ciekawości - ile masz lat? Gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 21:52 haha :D zdziwilbys sie :D gimnazjum za moich czasow nie bylo Predzej "moda" okreslilabym tym wiekiem. Totalny offtopic wiec jak dla mnie EOT Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 07.09.06, 22:14 Leszek wyluzuj, paniusia kupiła sobie pieska za kilka stówek i jest jej najzwyczajniej przykro, że nie ma przed kim się zakupem pochwalić. Na żadnym forum jej pasja nie budzi entuzjazmu, więc i my też się tym nie przejmujmy. Ja spaceruję ze swoją sunią przemiłą codziennie i nikomu się tym nie chwalę. Taki nasz psi obowiązek. Ale emotikony i skróty opanowała do perfekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 13:29 zla wiadomosc "moderatorku" spacer odbedzie sie i to w liczbie 20 czworonogow... tak wiec zainteresowanie jest spore. Ja dobrze ze takich Ty nei interesuja takie imprezy bo to by byla katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 15:51 20 psów to wcale niezły spacer. Ciekawe czy zbieracie kupy po swoich psach? Ale do rzeczy. Nie pisz, że mnie nie interesują takie imprezy, bo chciałem żebyś rozwinęła wątek i żeby ludzie więcej dowiedzieli się więcej o Waszej pasji ("pasji"). Okazało się jednak, że jesteś tylko zadufanym w sobie babiszczem, dla którego nie warto eksplotować guzików na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 16:34 a napisz czego brakowalo w ogloszeniu ktore napisalam ? Spacer - wiadomo, beagle - rasa psa, miejsce, godzina spotkania podana, link pod ktorym mozna sie dowiedziec wiecej o rasie, wlascicielach, spacerach zostal podany. Zainteresowani trafili tak czy siak, wiec tylko Ty miales jakies obiekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 16:39 pasqdaa napisała: > a napisz czego brakowalo w ogloszeniu ktore napisalam ? > Spacer - wiadomo, beagle - rasa psa, miejsce, godzina spotkania podana, link > pod ktorym mozna sie dowiedziec wiecej o rasie, wlascicielach, spacerach >zostalpodany. Zainteresowani trafili tak czy siak, wiec tylko Ty miales jakies > obiekcje. N.C. Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 17:41 Panowie - czuję sie zniesmaczona Waszymi, smiem to nazwać zaczepkami osoby rozmiłowanej w rasie psa, ktorą posiada... doprawdy,nic bzdurnego ,śmiesznego i małostkowego w wątku, ktory założyła... też nie wiedziałam o co chodzi, ale podany link w zupełności mi wystarczył, to dlaczego ten "dyskurs" potoczył sie w inną strone, ot, gimnazjum, itd.itp. Poczytuję tutaj często, bywały "miernoty newsowe" i nie zauważyłam jakoś żadnej Panow reakcji na owe........ Wierzę, że powrocicie Panowie ponownie do swojego "fasonu" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:04 baja47 Chyba niedokładnie przeczytałaś wszystkie posty, skoro twierdzisz, że nie trzymamy fasonu. Ot, komercyjny wątek o spotkaniu hodowców psów i...nic więcej. Osoba rozmiłowana w swoim psie, może o nim pisać całymi długimi zdaniami. Ta "miłośniczka" psów zaadresowała swojego posta bardzo dokładnie. Zaadresowała go do tych, którzy chcą na przedłużeniu gatunku zarobić. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pasqdaa Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:08 hodowcow ???? no coraz lepiej... kazdego wlasciecila psa okreslasz tym mianem ??? po prostu jest grupa ludzi poisdajacych ową rasę i co jakis czas sa organizowane takie spacery.. i to bylo wlasnie ogloszenie o kolejnym. Komercja ? ja naprawde radze zagooglac troche. Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:31 kelo :) jestem ufna oraz zaprawiona w czytaniu postow ,w wątku milosniczki jakos nie dopatrzyłam sie merkantylności...... ale zeby tak "zaatakować" dziewczynę? można było np.nie odpowiadać na jej post -ogłoszenie, malo to takich na forum DG???? choć aktualnie wrogi mam stosunek do psow, bo "zakupiają" nas wkolo, wyją i szczekają budząc sąsiadow (przy.osobisty) tu w obrone biorę autorke wątku, za ostro Panowie, za ostro, może to zmęczenie około piątkowe ........ pozdrawiam i odsyłam do krainy łagodności Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 08.09.06, 19:36 kelo!!! co Cię dziś ugryzło???? siedzisz w necie więc wiesz co to znaczy zagooglać!!!!! No nie bądż taki zapalczywy, nadchodzi wieczor, a może Ty nie lubisz tych pieskow Beagle????? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 09.09.06, 20:54 baja47 napisała: > ale zeby tak "zaatakować" dziewczynę? można było np.nie odpowiadać na jej post > -ogłoszenie, malo to takich na forum DG???? Droga baju, zauważ, że pierwszy post nie wywołał żadnej reakcji (nikogo, nie tylko kelo), burzę spowodowało niepotrzebne podbicie wątku. A że dziewczyna zaczęła pyskować na zwrócenie uwagi przez moderatora, we mnie przynajmniej obudził się szeryf (mam tak od czasu, kiedy korzystam z usenetu) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Śląsko-Zagłębiowski Spacer Beagle 17.09. 10.09.06, 20:40 przesadzacie:) Kelo tylko chciał wiecej wiedzieć a dziewczyna odpyskneła i tyle.....olać to:) A też mi sie wydaje ze powinno w pierwszym poście być troszke wiecej informacji nawet jeżeli ten link dalej wiecej wyjaśniał, ale ja nie kumata w psach nie wiedziałam o co chodzi..:( W pierwszej chwili pomyślałam o tym spacerze organizowanym przez Ecco ostanio taki popularny:) Wrzućiecie na luuuuuuuz:) Odpowiedz Link Zgłoś