le_szek Re: Śląski Szlak Orlich Gniazd 16.07.07, 21:56 Co rozumiesz przez 'Śląski'? Chodzi Ci o odcinek przebiegający przez nasze województwo? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Śląski Szlak Orlich Gniazd 16.07.07, 23:38 Chodzi mi o dzisijeszy dodatek do wyborczej. Skarby śląska zeszyt 12 Szlakie Orlich Gniazd. W środku mapka graficzna i zamki z Krakowem i Częstochową włącznie i oczywiście bez granic jakichkolwiek, ładna sugestia że to wszystko niby śląskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Śląski Szlak Orlich Gniazd 17.07.07, 11:36 Papierowej nie kupuję, więc nie wiedziałem, że o to chodzi. Ale i tak się wypowiem, a co! ;-) Po raz kolejny okazuje się, że tego typu wydawnictwa/dodatki (niezależnie od tego, czy są w fakcie czy w wyborczej) są kiepskie pod względem merytorycznym. W końcu chodzi tylko o to, żeby zwiększyć chwilowo sprzedaż, a nie o edukację czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Śląski Szlak Orlich Gniazd 17.07.07, 12:08 Nie podoba mi się to, taka ukryta germanizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Śląski Szlak Orlich Gniazd 17.07.07, 12:19 > Nie podoba mi się to, taka ukryta germanizacja. Eee, to zwykła niekompetencja. Dla równowagi ostatnio jakieś wydawnictwo od przewodników umieściło większą część Górnego Śląska w Małopolsce . Odpowiedz Link Zgłoś