ewelinka-71 12.03.09, 09:30 Szukam sprawdzonych sposobów na rzucenie palenia.Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja88 Re: Jak rzucić palenie 12.03.09, 09:45 moze pomocne rady uzyskasz tu: Allen Carr " Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" wersja dla kobiet do kupienia w MPIK w CH.Pogoria Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Jak rzucić palenie 12.03.09, 11:07 Przede wszystkim trzeba bardzo chcieć. Nie wmawiać sobie, że się chce, ale naprawdę chcieć. To jest ta moc. Kiedy mówię to zdanie osobom mającym zamiar przestać palić zazwyczaj odpowiadają, że chcą. Pytam więc, jeśli chcesz rzucić palenie to czemu dalej palisz. Gdybyś prawdziwie chciał to byś nie palił. Mnie się udało. Będzie już z 11 lat. Po blisko 20 latach palenia. A mój sposób? Pierwszą metodę podałem. Kolejna to wyznaczyć sobie termin. Paplanie, że od jutra, od poniedziałku, czy po nowym roku to tylko czcze obiecanki. Ja postanowiłem definitywnie zerwać z paleniem po wczasach zimowych. w lutym, a obiecałem to sobie w grudniu. Kupiłem listek gumy nicorette i nosiłem go cały czas w kieszeni kurtki. Codziennie go dotykałem i uświadamiałem sobie, że nadchodzi czas. Doszedłem do takiego stanu, że nie mogłem się już doczekać chwili ostatecznej próby. Na wczasach paliłem tylko przy wieczornej wódce, a to i tak jednego czy dwa. Po przyjeździe byłem już dostatecznie nakręcony, zapaliłem przy piwie, w niedzielę, ostatniego caro, potem guma przez tydzień i mam spokój do dziś. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Jak rzucić palenie 12.03.09, 11:54 mężczyznom łatwiej, szczegółowy wywód, dlaczego, znalazłam w cytowanej książce Odpowiedz Link Zgłoś
emil-111 Re: Jak rzucić palenie 05.10.09, 13:55 A mój brat palił te www.mptech.com.pl/index.php?system_cms=8&k=0&s=0&f=kissbox&o=0&p=13 standardowe,ale najlepsze. Jezu tez pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
emil-111 Re: Jak rzucić palenie 05.10.09, 13:55 A mój brat palił te www.mptech.com.pl/index.php?system_cms=8&k=0&s=0&f=kissbox&o=0&p=13 standardowe,ale najlepsze. Jemu tez pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
art4z Elektroniczny papieros 08.05.09, 12:37 Spróbuj elektronicznego papierosa www.sprytnysklep.pl/Produkt/263/elektroniczny_papieros_milano Osobiście nie palę, ale mój ojciec dzięki temu rzucił palenie. Cała sprawa polega na tym, że odzwyczajasz się od papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: Elektroniczny papieros 12.05.09, 08:19 ja również polecam książke allena carra znam kilka osób które dzięki niej nie palą Odpowiedz Link Zgłoś