Dodaj do ulubionych

Audiobooks...

23.04.07, 13:23
używacie/ściągacie? Lubicie? Jakoś nie widzę tu wątków im poświęconych, a
bardzo jestem ciekawa Waszych opinii...
Obserwuj wątek
    • megi188 Re: Audiobooks... 23.04.07, 22:47
      To jest super gorąco polecam.Możesz nabyc co poniedzialek audiobook z kolekcji
      mistrzowie słowa. Rewelacyjnie się tego słucha.
      • anouk_2005 Re: Audiobooks... 24.04.07, 09:36
        No nie wierzę, że tylko Megi lubi książki?!

Dziękuję Ci za opinię. Zastanawiałam się czy ktokolwiek je kupuje/ ściąga z
        sieci/ etc.?
        • megi188 Re: Audiobooks... 26.04.07, 13:42
          sama znam kilka osób co kupują tę kolekcję - kupują bo ona ukazuje się co
          poniedziałek az do końca maja jak dobrze pamiętam. Mozna tez kupić w Empiku
          bądź ksiegarniach ale wybranych. Częściej na audiobookach mozna znaleźl lektury
          szkole badż bajki dla dzieci.

Pozdrawiam, zycząć miłej lektury
          • adamczakm Re: Audiobooks... 05.05.07, 10:57
            Ostatnio sciagnalem sobie audiobooki anglojezyczne i naprawde stalem sie fanem
            tej formy literatury. A ze preferuje ksiazki o tematyce humorystycznej lub
            biografie pytam: zna ktos miejsca skad mozna posciagac ksiazki? Niekoniecznie
            platnie :)
            • karolinka_11 Re: Audiobooks... 23.05.07, 19:05
              mam pytanie..

jak kupie sobie kurs do nauki hiszpanskeigo bede mogla go wgrac na iPoda ??
              mam iPod video 30 GB
              • baltazar13 Re: Audiobooks... 04.06.07, 09:33
                www.audioksiazki.prv.pl

na tej stronce jest bardzo duża kolekcja audiobooków, praktycznie wszystkie
                jakie wyszły po polsku... i na dodatek za friko...wystarczy sie zarejestrowac i
                sciągac do woli ...jest tez forum dla fanów klsiązek audio..miłego słuchania:)
                • feiran Re: Audiobooks... 05.06.07, 00:07
                  baltazar13 napisała:

> www.audioksiazki.prv.pl
                  >
                  > na tej stronce jest bardzo duża kolekcja audiobooków, praktycznie wszystkie
                  > jakie wyszły po polsku... i na dodatek za friko...wystarczy sie zarejestrowac i
                  >
                  > sciągac do woli ...jest tez forum dla fanów klsiązek audio..miłego słuchania:)
                  Rzeczywiście portal jest SUPER.
                  Mam jednak spore problemy ze ściąganiem tych plików.
                  Czy może masz jakiś "sposób" aby można było rzeczywiście ściągać wszystko z tego
                  portalu?
                  POMOCY !!
            • pianazludzen po niemiecku 05.06.07, 10:28
              gutenberg.spiegel.de/
              na tej stronie mozna sciagac niektore ksiazki w wersji niemieckojezycznej w
              formie audiobookow, np Zamiana Kafki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka