anouk_2005 23.04.07, 13:23 używacie/ściągacie? Lubicie? Jakoś nie widzę tu wątków im poświęconych, a bardzo jestem ciekawa Waszych opinii... Link Zgłoś Obserwuj wątek
megi188 Re: Audiobooks... 23.04.07, 22:47 To jest super gorąco polecam.Możesz nabyc co poniedzialek audiobook z kolekcji mistrzowie słowa. Rewelacyjnie się tego słucha. Link Zgłoś
anouk_2005 Re: Audiobooks... 24.04.07, 09:36 No nie wierzę, że tylko Megi lubi książki?! Dziękuję Ci za opinię. Zastanawiałam się czy ktokolwiek je kupuje/ ściąga z sieci/ etc.? Link Zgłoś
megi188 Re: Audiobooks... 26.04.07, 13:42 sama znam kilka osób co kupują tę kolekcję - kupują bo ona ukazuje się co poniedziałek az do końca maja jak dobrze pamiętam. Mozna tez kupić w Empiku bądź ksiegarniach ale wybranych. Częściej na audiobookach mozna znaleźl lektury szkole badż bajki dla dzieci. Pozdrawiam, zycząć miłej lektury Link Zgłoś
adamczakm Re: Audiobooks... 05.05.07, 10:57 Ostatnio sciagnalem sobie audiobooki anglojezyczne i naprawde stalem sie fanem tej formy literatury. A ze preferuje ksiazki o tematyce humorystycznej lub biografie pytam: zna ktos miejsca skad mozna posciagac ksiazki? Niekoniecznie platnie :) Link Zgłoś
karolinka_11 Re: Audiobooks... 23.05.07, 19:05 mam pytanie.. jak kupie sobie kurs do nauki hiszpanskeigo bede mogla go wgrac na iPoda ?? mam iPod video 30 GB Link Zgłoś
baltazar13 Re: Audiobooks... 04.06.07, 09:33 www.audioksiazki.prv.pl na tej stronce jest bardzo duża kolekcja audiobooków, praktycznie wszystkie jakie wyszły po polsku... i na dodatek za friko...wystarczy sie zarejestrowac i sciągac do woli ...jest tez forum dla fanów klsiązek audio..miłego słuchania:) Link Zgłoś
feiran Re: Audiobooks... 05.06.07, 00:07 baltazar13 napisała: > www.audioksiazki.prv.pl > > na tej stronce jest bardzo duża kolekcja audiobooków, praktycznie wszystkie > jakie wyszły po polsku... i na dodatek za friko...wystarczy sie zarejestrowac i > > sciągac do woli ...jest tez forum dla fanów klsiązek audio..miłego słuchania:) Rzeczywiście portal jest SUPER. Mam jednak spore problemy ze ściąganiem tych plików. Czy może masz jakiś "sposób" aby można było rzeczywiście ściągać wszystko z tego portalu? POMOCY !! Link Zgłoś
pianazludzen po niemiecku 05.06.07, 10:28 gutenberg.spiegel.de/ na tej stronie mozna sciagac niektore ksiazki w wersji niemieckojezycznej w formie audiobookow, np Zamiana Kafki. Link Zgłoś