negev56 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 07.08.07, 07:42 jest brzydko, okropnie, fatalnie i w ogóle...pomyśleć, że Oni nam to zrobili, a najgorsze, że to se ne vrati( Odpowiedz Link
zorija Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 07.08.07, 07:57 E tam, mi to jest obojętne. Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 07.08.07, 09:31 to jest koszmar!! niestety, nie jestem w stanie wejść na forum.. Wchodzę takimi sztukami, że ... "dzięki" tym poprawkom inaczej będę rzadziej odwiedzać forum, może o to im chodziło... Odpowiedz Link
kicior99 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 07.08.07, 12:21 nie mam żadnych kłopotów. Do ulubionych dostaję się bez problemu. Może dlatego że jestem pozytywnie usposobiony? Kolory mi nie leżą, ale nie ma niczego co podobałoby się wszystkim. Odpowiedz Link
lola165 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 07.08.07, 13:34 --mysle, ze lekko histeryzujecie, drogie panie.nie widze problemu i zaczynam sie juz przyzwyczajac. sygnaturka dostala paranoii Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 07.08.07, 19:31 Jest to histeria jak najbardziej uzasadniona. Nie wyjścia, trzeba się przyzwyczajać. Odpowiedz Link
kamkap Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 08.08.07, 14:20 Eee tam. Trochę dziwnie, ale pewnie sie przyzwyczaję. Do wszystkiego można sie przyzwyczaić Odpowiedz Link
chiara76 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 08.08.07, 15:03 pod warunkiem, że da się z tego czegoś w ogóle skorzystać Ja dzisiaj na przykład dostałam jednak odpowiedź od gazety i naprawiono błąd, mam ulubione fora. Szata graficzna mnie mniej obchodzi, ale cieszę się, że po prostu otwiera mi się strona forum a nie, że musiałam w nie wchodzić przez własną wizytówkę. Odpowiedz Link
zettrzy Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 08.08.07, 20:51 > pod warunkiem, że da się z tego czegoś w ogóle skorzystać otoz to - pal licho szate graficzna, problem polega na tym ze nowe forum jest totalnie dysfunkcjonalne Odpowiedz Link
kicior99 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 10.08.07, 10:36 to zmień je na bardziej odpowiadające... jeśli ktoś czegoś nie akceptuje, po prostu z tego nie korzysta, prawda stara jak świat. W Wielkim Jabłku pewnie też ją znają... Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 10.08.07, 11:40 Ratunku! Tu zawsze było tak fajnie. Drodzy użytkownicy spasujcie trochę. Odpowiedz Link
opty2 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 20.08.07, 10:28 albo triller z czarną mocą, że też człowieka muszą tak zaskakiwać po urlopie, ileż znowu bedę sie przyzwyczajać i co to ma na celu? coś sie poprawiło? chyba humory grafików i kasa za "new" Odpowiedz Link
agridulce Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 20.08.07, 14:33 Jest fatalnie. Oczywiście, przyzwyczaimy się, ale jest jakoś tak blado i niewygodnie. Ludzie nie lubią zmian, ale bez przesady - zmiany na lepsze łatwiej się akceptuje. Odpowiedz Link
foxie777 Re: nowa szata graficzna forum to najgorszy krymi 21.08.07, 19:45 Ja tez nie jestem zachwycona, ale co moge zrobic? Nic. Musze sie przyzwyczaic. pozdr Odpowiedz Link
braineater Ej, a może byście tak 23.08.07, 10:42 przeniesli się z tym romansem na forum dla sado-maso? Znajdziecie większą liczbę zainteresowanych czytelników... Odpowiedz Link
chiara76 a przynajmniej na priva 23.08.07, 10:48 i ja kiedyś spięłam się z jednym z forumowiczów, ale wynieśliśmy się na rozmowę na priva, gdzie spokojnie wyjaśniliśmy nieporozumienia. Kurcze, jedno z niewielu spokojnych for a zaczyna się robić jatka. Odpowiedz Link