Dodaj do ulubionych

ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!!

09.07.11, 15:50
Jak we wczesniejszym moim ogloszeniu informowalem jestem osoba ktora przez ostatnie kilka lat pracowala w duzej firmie ktora zajmowala sie odzieza typu DOOR TO DOOR.
Na przestrzeni kilku lat wypracowalem sobie wiele kontaktow wsrod dostawcow jak i firm zajmujacych sie tym biznesem.

Zaczalem wspolprace z drobnymi firmami z polski w zakresie wyszukiwania i dostawy najlepszego towaru jaki jest obecnie na rynku.

Slyszac od klientow " niesort bez tzw metki " to znaczy ze ci klienci na koncu nie maja dobrego towaru.

Moje zadanie jest dostarczyc najlepszy towar w ktorym jest cream oraz metka a takze na zapytania i zamowienia klentow wyszukac towar taki aby cieszyl a nie powodowal rozkladanie rąk.

Mam juz kilku zadowolonych klientow w polsce a to co pisze mozna sprawdzic poprzez kontakt z moimi klientami.

Towar dostarczam juz do: Wrocław, Radom, Poznan, Olsztyn, Warszawa.

Dolacz do zadowolonych koientiow i handluj dobrym towarem
Obserwuj wątek
    • outlet_mix Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 10.07.11, 01:23
      ok........chce twar nowy tzn NIEUZYWANE CIUCHY, SAME nigdy nie niszone ciuchy, MOGA BYC DEFEKTY w cenie do 20 zł /kg...masz to? jak nie masz to nie zawracaj głowy ........starczy smieciowatych reklam.
    • goldwhere Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 10.07.11, 11:48
      Proszę podać numer telefonu albo e-mail żeby się z Panem skontaktować.
    • ciuchy.anglia Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 10.07.11, 13:41
      Przepraszam za nie podanie kontaktu

mail: ciuchy.anglia@gazeta.pl
      tel. 00447412061548

w odpowiedzi na komentarz pana OUTLET_MIX podaje niewielka liste towaru tj:

CROSS FRONT JERSEY DRESS
      LIPSY 1 SHOULDER SNAKE SKIN DRESS
      YUMI L/S CHIFFON DRESS
      FULL CIRCLE DRAPY PEG TROUSER
      ADI ORIGINALS TREFOIL LOGO HOODY
      CUPRO JUMPSUIT
      RIBBED WATERFALL CARDIGAN
      PACK 2 STRAPPY CAMIS
      HOODED EDGE TO EDGE CARDIGAN
      KIMONO SLEEVE TIE DYE DRESS
      ORIGAMI ONE SHOULDER
      DOUBLE FRILL CROPPED CARDIGAN
      FLORAL PRINT JACKET

Jest to towar markowych producentow o cenach nominalnych od 30 do 200 funtow za szt. Taki towar moge zalatwic za 3,5 funta za szt i jest to towar z tzw defektem.

jesli chodzi jednak o towar za 20 zł BRUTTO za kg i towar z metka to szanowny Panie OUTLET_MIX kupie wszystko co pan ma w takiej cenie i taki towar. I pisanie o smieciowatych reklamach swiadczy tylko i wylacznie o wpisach jakie Pan umieszcza bo to wlasnie one sa smieciowate.

zapraszam do wspolpracy powaznych klientow ktorzy chca dobry towar za dobre pieniadze

pozdrawiam
    • beatag2406 Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 31.07.11, 21:01
      NO SUPER CZY KTOŚ JEST ZADOWOLONY ZE WSPÓŁPRACY Z TYM OSZUSTEM PROSZĘ O KONTAKT>NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TO JEST OSZUST KTÓRY DZIAŁA JUŻ KILKA DOBRYCH LAT I CIĄGLE OSZUKUJE. MAM DOWODY NA JEGO OSZUSTWA PONIEWAŻ MNIE TEŻ PRZEKRĘCIŁ NA KASĘ
      UWAGA OSZUŚCIE KIEDYŚ BYŁ
      ASD RECYCLING LTD-a teraz CIUCHY ANGLIA TO CI SAMI LUDZIE
      • jurekogorek2012 Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 03.06.12, 16:02
        ten koleś powrócił na stare śmieci na wiochę brzozowiec. ostatnio często widuję go u ojczulka chyba coś tam kombinuje.
    • morgan1111 Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 04.08.11, 13:22
      Ja wspolpracuje z tym państwem i jest wszystko ok
      nie wiem co to za złosliwosci
      • 0szukani Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 23.02.12, 10:56
        Proszę o namiary Pana który jest tak bardzo zadowolony z kontaktu z tymi ludźmi bardzo chętnie się bym się z Panem poznała.
      • bial-y34 Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 19.05.12, 21:43
        morgan1111 napisała:

> Ja wspolpracuje z tym państwem i jest wszystko ok
        > nie wiem co to za złosliwosci
        Jakoś ja nie dałem się oszukać, ale nie wierzę że to co piszesz jest prawdą. Sa to oszuści.
        • ciucholandsuper Re: ZADOWOLENI KLIENCI !!!!!!! 20.05.12, 09:27
          Dobrze,że jest to forum...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka