Dodaj do ulubionych

Chora konkurencja...

24.04.12, 16:57
Naprzeciw mojego sklepu kobieta ma butik z odzieżą nową i używaną.Prosperuje świetnie.Ja przy niej to pionek.Niestety kobieta posuwa się do chwytów poniżej pasa według mnie.Odciąga klientki ode mnie,opowiadając jakieś bzdury o moim towarze,cenach i o mnie (nie znając mnie!),podrzuca mi jakieś dziwne rzeczy,żeby tylko zrazić klientelę i osiąga w tym efekty,ponieważ faktycznie ludzie przestali do mnie chodzić,pomimo iż ceny mam niższe,towar dobry i ładny.Co zrobić z taką konkurencją? jak sobie poradzić? Może ktoś z Państwa przeszedł przez coś takiego i ma dla mnie jakieś rady?
Obserwuj wątek
    • ewasl123 Re: Chora konkurencja... 27.04.12, 12:00
      Widzę,że temat odbił się szerokim echem....
      Forum działa na zasadzie ,,każdy sobie rzepkę skrobie''....
      ,,dziękuję'' za komentarze.Widocznie nikt z was nie ma negatywnych doświadczeń....No cóż...
      • ciucholandsuper Re: Chora konkurencja... 27.04.12, 12:53
        Nikt nie jest mocny na taką konkurencję,przecież nie będziesz się z nią bić, najlepszym wyjściem byłoby pójść do tej kobiety i zwrócić jej uwagę ,że wiesz o wszystkim,ale skoro stać ją na takie zachowanie to pewnie się tym nie przejmie.Spróbuj dbac o jakosc towaru,nawet jeśli początkowo miałabys na tym nie zarabiac.Klientki wrócą.
      • bor-yse Re: Chora konkurencja... 29.04.12, 04:17
        No to masz bardzo poważny problem. Trafiła Ci się tupeciara, chamka bez skrupułów. Walcz jej bronią i powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka