Dodaj do ulubionych

Pożyczki online Faraon24.pl

27.10.15, 14:20
Jeśli nie wiesz, której firmie pożyczkowej możesz zaufać to dobrze trafiłeś. Faraon24 to portal w którym sprawdzisz czy twoja chwilówka znajduje się na zweryfikowanej liście. Jeśli tak to możesz być spokojny zakładając, że zamierzasz spłacić dług w całości. Jeśli firma internetowa firma, w której złożyłeś wniosek nie znajduje się na tej liście to możesz mieć kłopoty ponieważ Twoje dane osobowe mogą trafić w bliżej niezlokalizowane miejsce i ręce. Twoje dane osobowe takie jak imię, nazwisko czy numer PESEL to cenny towar, który często jest sprzedawany dalej bez Twojej wiedzy.

Dzięki Faraon24 poznasz najczęściej występujące typy manipulacji, poznasz nazwy firm krzaków i przeczytasz analizy ich przekrętów. Portal tworzony jest przez międzynarodowy zespół programistów i specjalistów finansowych. Pracowali w bankach, w parabankach i firmach windykacyjnych. Znają wszystkie metody działania podmiotów, które pod pozorem świadczenia usłuug finansowych chcą Cię wmanipulować w niekorzystne sytuacje.

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aa/pj/x7dg/MWPf1K9GoQ77xUSblB.jpg[/img]

Lista Faraon24 obejmuje już ponad 130 różnych pożyczek w tym prawie 20 z RRSO równym zero czyli tak zwana promocja pierwszej pożyczki za darmo.

Zapoznaj się z rekomendowanymi firmami pod adresem:
www.faraon24.pl/pozyczki-internetowe

Twoje pieniądze należą do Ciebie – to oczywiste. Nie pozwól aby ktoś wykorzystał Twoją trudną sytuację i wmanipulował Cię w niekorzystny biznes.

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/aa/pj/x7dg/4fGDPyFMaGmLsgumQB.jpg[/img]

Strona jest całkowicie szyfrowana, każdy użytkownik nie musi się obawiać wycieku informacji o jego chęci pożyczenia pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • wirlinka Re: Pożyczki online Faraon24.pl 28.10.15, 06:33
      Pamiętam jak rok temu lista miała mniej niż 40 pozycji. Teraz jest ponad 3x więcej. Z jednej strony to straszne, że jest aż tyle takich firm a z drugiej to bardzo dobrze bo te firmy, które operują w sieci internetowej są o niebo tańsze od tych tradycyjnych lichwiarzy.

Ex Prezydent Komorowski niestety podpisał sobie ustawę napisaną pod parę konkretnych firm
      www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/PrzebiegProc.xsp?id=4B00DA0AFF1DC9CCC1257E5E003312E1
      i Polacy znów będą musieli korzystać z drogich pożyczek w bankach. Oczywiście pewne rzeczy wymagały zmian takiej jak ograniczenie kosztów całkowitych ale niestety hurtem ucierpiały wszystkie firmy, które dają jeszcze do lutego 2016 darmowe pożyczki.

Ex Prezydent nie popisał się zbytnio w wielu sprawach. Za dużo nie można napisać bo to portal Agory.
      • hub-lewandowski Re: Pożyczki online Faraon24.pl 28.10.15, 07:24
        Nie ma żadnej wątpliwości, że Faraon24 to największa baza pożyczkodawców internetowych dostępna w sieci. Oto dowód:

1 → Filarum
        2 → Wonga
        3 → ViaSMS
        4 → Net Credit
        5 → Łatwy Kredyt
        6 → Soho Credit
        7 → Alfa Kredyt
        8 → Vivus
        9 → Pożyczkomat
        10 → Ekspres Kasa
        11 → Zaplo
        12 → Szybka Gotówka
        13 → internetowa SMART
        14 → InCredit
        15 → Pożyczka Plus
        16 → Ofin
        17 → Szybka Moneta
        18 → Hapi Pożyczki
        19 → Zakra
        20 → Zakra mini
        21 → Kobieta z Kasą
        22 → Provident
        23 → Ekspres Pożyczka
        24 → Cashper
        25 → SMS365
        26 → ExtraPortfel
        27 → TAKTO
        28 → CreditStar
        29 → BigCredit
        30 → Ferratum
        31 → KasaTAK
        32 → MotoPożyczka
        33 → ProfiCredit
        34 → Aasa
        35 → Ratka
        36 → CashSport
        37 → SMS Kredyt
        38 → Kokos
        39 → AppleCredit
        40 → Net Gotówka
        41 → Solven
        42 → RushCash
        43 → SuperCredit
        44 → TeleKasa
        45 → gotówkowa Euroloan
        46 → Bank SMART
        47 → Kredycik123
        48 → Credit
        49 → KREDYTY Chwilówki
        50 → Kredito24
        51 → Zaimo
        52 → PandaMoney
        53 → Monedo
        54 → BIZcredit
        55 → AutoZaplo
        56 → Emamona
        57 → Kredyt 1000
        58 → Kasomat
        59 → Visset
        60 → Daily Credit
        61 → Sekrata
        62 → Syner
        63 → Żyrafa Pożyczki
        64 → Prometeusz Kredyty
        65 → TrustBuddy
        66 → Saldo
        67 → Kredyt Retino
        68 → Mini Credit
        69 → Ocredit
        70 → Kyzoo
        71 → OK Money
        72 → Lendon
        73 → Lendico
        74 → PlusKasa
        75 → Unilink
        76 → Uni
        77 → Zaliczka
        78 → Karta Vanquis Bank
        79 → Novum
        80 → Finsano
        81 → Eurocent
        82 → QuickCash
        83 → Konar
        84 → w domu Profi Net
        85 → Optima Pożyczki
        86 → w domu MARKA S.A.
        87 → ShortCredit
        88 → Bocian Pożyczki
        89 → Forta Pożyczki
        90 → Iwoca dla firm
        91 → Kaska
        92 → SmsBanQ
        93 → Internetowa SuperMat
        94 → internetowa Credy
        95 → Tesco
        96 → Szybka Pożyczka
        97 → Limit pożyczkowy Banknot
        98 → 750 zł Pożyczka Orzeł
        99 → Gotówka Natychmiast
        100 → Fairway

Liczby mówią same za siebie
        • dr-internet ONLINES lepszy od Faraon24 03.01.17, 05:10
          Jedyna wyszukiwarka pożyczek to właśnie ONLINES.pl
          W 15 minut znajdziesz i natychmiast weźmiesz albo chwilówkę albo pożyczkę ratalną

Chwilówki są na krótki czas, szybkie do spłaty
          Pożyczki na raty są na długi okres, na wysokie kwoty

Warto polecać dalej
          Adres to www.ONLINES.pl
          bez BIK
          bez KRD
          bez ERIF
          bez sprawdzania BAZ

np. bez sprawdzania wszystkich rejestrów taki tanking:
          onlines.pl/?bez_bik=on&bez_zbp=on&bez_krd=on&bez_infomonitor=on&bez_erif=on
          • bartlomiej02 Re: ONLINES lepszy od Faraon24 12.07.17, 17:45
            Lepsza wyszukiwarka na www.twoja-pozyczka.pl i firmy jakieś takie bardziej wiarygodne z danymi.
            • swiatnelewek Faraon24 wygrywa 22.07.17, 04:51
              ie ma nic lepszego obecnie na rynku jak faraon24.pl
    • wirlinka Re: Pożyczki online Faraon24.pl 21.11.15, 06:02
      Zawsze będą potrzebne tak samo jak sklepy monopolowe. Rynek się zmienia, z pikowaniem to nie ma związku. Większość firm sądzę, że trafi do sieci. Pozamykają oddziały, pozwalniają ludzi, kupią skrypty stron do udzielania pożyczek internetowych (są takie do kupienia) i rozpoczną tanią działalność w necie.

Teraz wydając na każdego pracownika +/- 4000 PLN brutto miesięcznie a taki ma oddział paru będzie mógł za ich jedną wypłatę uruchomić cały biznes w sieci. Pracownicy nie będą potrzebni, co najwyżej 2 osoby.

Sądzę też że rozwinie się badanie zdolności kredytowej.
    • arkadiuszlewandowski Re: Pożyczki online Faraon24.pl 14.12.15, 06:33
      Ostatnio odwiedzałem ten portal bo potrzebowałem adresów firm pożyczkowych do swojej pracy. Łatwo udało się zgrać wszystkie z bazy danych dzięki pomocy Pana Michael'a Straus'a.
      Na stronie podają, że mają 130 różnych pożyczek a teraz naliczyłem dokładnie 149 sztuk.

149-130=19 - czyli przyrost jest bardzo duży
    • acdcfan Re: Pożyczki online Faraon24.pl 27.04.16, 06:30
      Dwukrotnie miałem problemy z pożyczkami z ogłoszeń. I te dwa moje problemy opisał na blogu faraon24 tylko że zamiast poszukać informacji o tym z kim się kontaktowałem poszedłem na łatwiznę, wszystko szybko, o i prawie 500 zł poszło się wydawać przez kogoś obcego. Bez śladu.

Dzięki Straus za to co robisz ale mógłbyś to robić częściej i szybciej? Wtedy nie straciłbym 500 zł.

P.S. zestawienie jest nieporównywalne z innymi firmami, widziałem już m.in
      sowafinansowa.pl/
      www.finmarket.pl/finanse/szybkie-pozyczki
      mają 3-4x mniej pożyczek niż faraon24 xD
      • zweryfikowano Re: Pożyczki online Faraon24.pl 14.05.16, 07:19
        Tak,

to jest fakt, jeśli chodzi o dostępność online to Faraon24 ma ich najwięcej. Trzeba by przeszukać wszystkie inne porównywarki i jeszcze parę godzin spędzić w wyszukiwarkach aby 50% znaleźć tego co aktualizuje Faraon24.

Aktualnie jest już ponad 180 różnych firm bez wliczania kredytów mieszkaniowych i pożyczek hipotecznych.

Ale zestawienia nie są najważniejsze - to co najważniejsze to OPINIE - są tam ciekawe analizy. Znakomita większość nakładów pracy idzie własnie na ten dział - tropienie oszustów i opisywanie ich metod działania.

Bo to jest tak, że zadłużyć każdy się potrafi ale w zależności u kogo to zrobi to będzie potem inaczej płacił - chodzi o to aby płacił jak najmniej - dlatego zawsze sugeruje się skorzystanie na 30 dni z darmowej oferty - jest ich około 20 (może 25 musiałbym przeliczyć). Ale UWAGA: wszystkie inne pożyczki, na które umowa zawierana jest przez internet mogą zostać spłacone w ciągu 14 dni (praktycznie 13 jednak a lepiej do 11 max 12 dni) bez żadnych kosztów. Oznacza to, że np.
        pożyczka faraon24.pl/pozyczki-internetowe/filarum
        i
        pożyczka faraon24.pl/pozyczki-internetowe/pozyczkomat
        mimo, że pierwsza ma RRSO = 0% a druga RRSO = 1.535,2% to dla 14 dni i tak obydwie uzyskują RRSO = 0% - oczywiście zakładając, że wypowiedzenie umowy nastąpi terminowo i poprawnie formalnie.
      • zweryfikowano Re: Pożyczki online Faraon24.pl 03.06.16, 05:10
        Tak mają mnie,
        kilkukrotnie mnie
        nawet 8x mniej :)
      • realpepsi Re: Pożyczki online Faraon24.pl 25.01.17, 05:19
        Finmarket może ma mniej sztuk pożyczek ale za to ma opcję wyszukiwania, tak sam ma sowafinansowa, widzę, że Faraon24 jeszcze nad tym pracuje.

Pocieszę - idą nowe przepisy i zakłądanie kolejnych spółek pożyczkowych dla celów refinansowania (tudzież rolowania) długu, nowe § zmuszą do wymyślenia czegoś nowego.
    • wirlinka Re: Pożyczki online Faraon24.pl 06.06.16, 05:53
      Jeszcze odnośnie ex ekipy rządzącej:

bo ustawa a raczej nowelizacja ustawy o kredytach zakładała, że koszty chwilówek mają zmaleć a właśnie widzę jak dochodzą nowe firmy, które udzielają pierwszej chwilówki za darmo i jakoś nikt nikt z branży na forach specjalistycznych nie wypłakuje się, że straci 500 tysięcy zł miesięcznie na nowej ustawie. Wręcz przeciwnie, sądzę, że zarabiają 600 tysięcy miesięcznie więcej bo zrobiono im darmową reklamę na całą Polskę.
      • wirlinka Re: Pożyczki online Faraon24.pl 06.06.16, 05:57
        [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/qe/cog3/Eabnq6YvhBysfdND4B.jpg[/img]
        fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/qe/cog3/Eabnq6YvhBysfdND4B.jpg
      • zaakceptowany Re: Pożyczki online Faraon24.pl 26.06.16, 06:38
        Zgadza się. W sieci pojawiły się dokładne scenariusze jak ustawa będzie omijana szerokim legalnym łukiem zaraz po opublikowaniu projektu ustawy. Dla bardziej wnikliwych polecam takie dwa ciekawe linki:
        legislacja.rcl.gov.pl/docs//2/12271401/12284097/12284098/dokument158625.PDF
        www.premier.gov.pl/wydarzenia/aktualnosci/nie-daj-sie-nabrac-na-chwilowki-sprawdz-zanim-podpiszesz.html
        • dr-internet Re: Pożyczki online Faraon24.pl 03.01.17, 05:13
          I to się stało.
          Odpowiedź była prosta: refinansowanie. Firmy pożyczkowe otwierały nowe spółki i udzielały kolejnych pożyczek w nowych firmach na spłatę w starych firmach. Sposób był już publikowany na etapie przygotowywania projektu i niby konsultacji. Niby ponieważ to nie konsultacje były ale ustalenia z paroma firmami jak pozbyć się innych - ot taka teoria spiskowa.
    • washington-post Re: Pożyczki online Faraon24.pl 29.07.16, 09:05
      www.premier.gov.pl/wydarzenia/aktualnosci/nie-daj-sie-nabrac-na-chwilowki-sprawdz-zanim-podpiszesz.html
      ostrzeżenie przed niektórymi chwilówkami
    • www.odpowiednikredyt.pl Re: Pożyczki online Faraon24.pl 01.09.16, 13:30
      odpwowiednikredyt.pl nigdy Cię nie zawiedzie
    • olaf_o Re: Pożyczki online Faraon24.pl 12.11.16, 17:05
      Zapraszam na witrynę e-pozyczkomania.pl/. Porównywarka najlepszych chwilówek w internecie. Istnieje również szansa na pożyczkę dla osób zadłużonych.

Pozdrawiam!
    • kajetan.balcerowicz Re: Pożyczki online Faraon24.pl 16.11.16, 13:41
      Myślę, że nadchodzą święta i każdemu się coś przyda. Polecam zerknąć na kasomatpozyczkowy.pl brat mi powiedział, abym sprawdził gdy szukałem i dostałem hajs bardzo szybko, należy wspomnieć że nie pracuje.
    • adammare Re: Pożyczki online Faraon24.pl 24.11.16, 00:19
      Staram się nie odwiedzać takich instytucji ale czasami bywa różnie i zazwyczaj pomocy szukam w Internecie na takich stronach xn--kredyt-na-dowd-xob.pl/ gdzie jest dużo firm do wyboru
    • aktywowana Re: Pożyczki online Faraon24.pl 27.01.17, 05:54
      2 razy kontaktowałam się z M. Straus z F24 i 2 razy mi pomógł. Pierwszy raz to było jak chciałam szybką pożyczkę i już prawie wybrałam a On pokazał mi, że zamiast jak widnieje 9% oprocentowania to zapłacę około 300% bo mają ukryte sztuczki prawne i faktycznie kosztuje to 300 proc. Nazwy nie podam bo mnie jeszcze oskarżą, Straus przed nimi mnie ostrzegał, że ganiają po sądach i pozywają internautów, że na forach źle o nich piszą.
      Drugi raz pomógł mi teraz, prawie wpakowałam się w pożyczki z „inwestorzy” co okazało się wielkim przekrętem na skalę całej Polski. Tuż przed podpisaniem dokumentów i wysłaniem tak zwanego ubezpieczenia, a było to ponad 800 zł, coś mnie tknęło i weszłam na faraon24 i widzę świeży wpis o inwestorach, że podrobione podpisy mają, że podszywają się pod prawdziwą firmę. Patrzyłam na moje dokumenty, które mi wysłali i te opublikowane online. Były dosłownie identyczne a podpis ręczny, którego w ogóle nie brałam pod uwagę jako czcionkę internetową, był dokładnie taki sam jak na moich dokumentach.
    • alexx92 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 31.01.17, 23:49
      faraon jest ok, ale dla mnie sprawdzonym rozwiazaniem ejst kasomat. to firma ktora udziela zobowiązan w kilkanascie minut, a do tego dziala uczciwie i informuje z gory o wszystkich kosztach narzuonych. kasomat jest dla mnie najlepszy!
    • gottalent Re: Pożyczki online Faraon24.pl 06.02.17, 05:12
      Od dawna jadę na darmowych chwilówkach z Faraona.
      Ja umiem to robić i zawsze spłacam.
      NetCredit, ExtraPortfel, InCredit - moje ulubione, najprostrze wnioski i bez żadnych wątpliwości. Z paroma miałem problemy ale nie chce się już rozpisywać.
      Codziennie kiedy jest wschód słońca to ja go oglądam na własne oczy a nie płaczę w poduszkę, że nie mam wystarczających dochodów aby żyć bez pożyczek. Przejściowe problemy mijają a sprytne branie chwilówek bezpłatnych mi pomaga. Nie daje zarobić żadnej firmie pożyczkowej, spłacam przed terminem kolejną pożyczką z kolejnej firmy. Jest ich tak dużo, że 1,000 - 1,500 zawsze mam płynność. Zaraz będę miał pierwszą wypłatę i spirala darmowego zadłużenia się skończy. Tym co nie spłacają w terminie współczuje rozumu.
    • niebiber Re: Pożyczki online Faraon24.pl 07.02.17, 06:02
      Przesłałem do Straus'a z faraon24.pl proste pytanie o jedną z firm pożyczkowych, jak się później okazało nie firma i nie pożyczki, i facet tak mi wszystko wyłożył, że najpierw myślałem, że sobie jakieś jaja robi, krecią robotę na konkurencyjne firmy albo faktycznie jakiś troll, który chce tylko żeby pożyczki z jego listy brać.

Już miałem wpłacać 800 zł na jakąś opłatę, w której nie wiedziałem o co chodzi ale potrzebowałem pieniędzy. To była oferta z oglaszamy24.pl jak się okazało od jakiejś szajki oszustów {może od tego gościa co na wnuczka robił i go złapali a zaraz potem wykupił się za 300,000 pln}

Dowód osobisty już im wysłałem, przeskanowany w kolorze w dużej rozdzielczości i teraz boję się tylko czy go nie użyją. Na komendę dziś jadę to zgłosić żeby w razie czego nie spłacać kredytów na mnie wziętych przez nich.

Mam dobrą radę dla wszystkich – jak szukacie pożyczek online po portalach ogłoszeniowych to sprawdźcie na Faraonie czy nie zostali już opisani. 2 dni siedziałem na tym portalu i szokujące, że traktowałem poważnie oferty, które Straus wyłożył jasno na czym polegają i żadnych pieniędzy by się nie dostało. Pal licho, że nie mam już żadnej opcji pożyczenia ale te 800 zł, które chciałem wpłacić jeszcze są u mnie i na pewno już żadnych zaliczek nie będę traktował jako normalną procedurę.

Chciałem to napisać na stronie, na której jest taki tytuł
      „Uważajcie na Faraon24.pl i pseudo–felietonistę Michael'a Straus'a” ale jakoś się nie udaje.
    • marzenalass Re: Pożyczki online Faraon24.pl 09.02.17, 13:03
      3 dni siedziałam przy komputerze starając się o pożyczkę od zagranicznego inwestora. Na 100% przekonana byłam, że ją dostanę. Dopiero konieczność wykonania nagle drugiego przelewu przez Western Union do Wielkiej Brytanii mnie zaniepokoiła. Siedziałam i szukałam informacji i nic... ale przeglądając Faraona zobaczyłam dokładnie takie same dokumenty, które dostałam i podpisałam tylko, że od zupełni innych ludzi. To był „przekręt nigeryjski”. Szok przeżyty już minął ale stracone 120 euro nigdy nie wróci, już to wiem. Szczęściem w nieszczęściu cieszę się, że nie wpłaciłam kolejnych 200 euro, których żądali na ubezpieczenie transferu pieniędzy. Moja pożyczka miała wynosić 20,000 euro i być na 2%. Wpłaciłam pierwszą wpłatę w ogóle nic nie podejrzewając. Teraz po przeczytaniu artykułów na Faraonie wiem co to za numer jest i jaka głupia jestem, że dałam się nabrać. Nigdy za głupią się nie uważałam, pracuje jako nauczycielka matematyki w gimnazjum i co nieco wiem o rachunkach. Nigdy nikomu nawet nie mogę opowiedzieć co mnie spotkało bo za takie zachowanie na pewno zwolniła by mnie dyrektorka z pracy natychmiast i wcale bym się jej nie dziwiła. Szukałam przez internet przez parę tygodni jeszcze potem pożyczek ale już od Polaków i muszę wszystkich ostrzec, że nie jest możliwe uzyskanie uczciwej pożyczki w internecie. Po prostu każde ogłoszenie, na które odpowiadałam to był podobny przekręt, mniej lub bardziej wyrafinowany. Moje długi są dość spore ale akurat nie przez głupotę ale dla ratowania życia bliskiej przyjaciółki brałam pożyczki na leki sprowadzane z zagranicy i teraz żaden bank nic mi nie pożyczy już. Nadzieja zerowa ale przynajmniej dzięki Faraon24 wiem, że nigdy nikt mi żadnych pieniędzy nie pożyczy a na pewno nie ci z ogłoszeń w sieci.
    • grubyzorro Re: Pożyczki online Faraon24.pl 18.02.17, 05:35
      Stoję na stanowisku, że każdy rodzaj usług związany z pożyczaniem pieniędzy jest niezbędny w dzisiejszym świecie.

To niesamowite, że są pożyczki bezpłatne na zerowym oprocentowaniu na tak długie okresy czasu.

Wiele osób stawia zarzut, że wszystkie szybkie chwilówki są z haczykami prawnymi i tak naprawdę trzeba będzie oddać 2 razy lub nawet 20 razy tyle a jak nie to przychodzi windykator rosły facet lub komornik mały ale z dużym paragrafem.

Fakty są takie, że w banku zwykły kredyt gotówkowy jak się bierze na 6 msc to po tych 6 msc jak się nie spłaci to konsekwencje są podobne jak w w tych kredytach pozabankowych.

Wszystkie usługi są dla zdrowych na ciele i umyśle, jeśli ktoś tego nie rozumie i myśli, ze po tych 30 lub 60 dniach jak się spóźni kolejne 5 dnie ze spłatą to nic się nie stanie to od samego początku w ogóle nie powinien podchodzić do komputera i nie prosić o jakąkolwiek pomoc finansową.

Dobrze że są takie strony jak Faraon24
      Skorzystałem już z każdej pozycji wymienionej na Https://faraon24.pl/pozyczki-internetowe/bezplatne i na Https://faraon24.pl/pozyczki-internetowe większość. Robiłem tak jak polecają – brać jedną, spłacać nią następną, dalej to samo. Potem tą samą metodę kontynuować na siostrę, kuzyna lub brata. Niektóre firmy pożyczkowe dają pieniądze za polecenie klienta i można do tego jeszcze zarobić nawet 50 zł za każdego kolejnego.

Proste jak 2+2 a raczej 50+50

Tak uważam.
    • budowlaniec333 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 09.03.17, 11:06
      Mój przykład

Miałem 7 chwilówek niespłaconych na kwotę ponad 5,000 zł plus odsetki.
      Z tych 7 na 5tys dług urósł do 12,000 zł w 11 miesięcy.
      Oprocentowanie jest bardzo korzystne dla firm.
      Ich klienci mają, jak widać na moim przykładzie, utrudnione życie,
      A w reklamie wszędzie informowali, że pożyczka jest za darmo.
      Termin takich 3 z tych 7 moich był, pech chciał, na piątek.
      Przelewy były zrobione w piątek i każdy z tych 3 nie został w piątek zaksięgowany.
      W poniedziałek następny było księgowanie co dało już 3 dni po terminie spłaty.
      Pozostałe 4 z tych 7 to normalne płatne, dawali bez BIK.
    • kaszmir1940 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 24.04.17, 10:53
      zweryfikowano napisał:

> Jeśli nie wiesz, której firmie pożyczkowej możesz zaufać to dobrze trafiłeś. Fa
      > raon24 to portal w którym sprawdzisz czy twoja chwilówka znajduje się na zweryf
      > ikowanej liście.

Brałem ostatnio z tej stronki faraona, generalnie polecam, jest w czym wybierać.
      Listę z darmowymi i na dowód warto by zaktualizować, trochę pozmieniało się ostatnio w ofertach.
      Sam polecić mogę konkretną markę vivus, jak nie mia się żadnych długów w biku etc to szybko się dostanie. Pierwsza cała tabela od faraona jest bardzo dobra.
    • 10gwiazdek Re: Pożyczki online Faraon24.pl 27.04.17, 10:38
      Dostałem 5x pożyczkę sposobem z faraonka- multi multi lub coś podobnego. W sumie 4 miesiące pożyczania dokładnie 1500 zł kosztowało mnie ok 5 zł. W tych 5 zł są wszystkie przelewy weryfikacyjne i połączenia z komórki. Któraś firma oddawała ten przelew ale już nie pamiętam, musiał bym sprawdzić w koncie.

W związku z moim przykładem mam taki pomysł i daje go za darmo wszystkim zainteresownaym, mianowicie:

Zrobić taką usługę on-line, stronę czy portal, która automatycznie bierze te pierwsze chwilówki w imieniu klienta i spłaca je kolejnymi. W ten sposób można by było w jednym miejscu jak szacuje ponad 1 rok trzymać kapitał bez oprocentowania. Ten kapitał można by dalej inwestować, może to być lokata, obligacja, może jakiś nowy produkt finansowy. Z pomocą dźwigni lewarowej można zwiększyć zwrot z inwestycji przy minimalnym ryzyku.

Krzysztof
    • jarzabek1990 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 28.04.17, 06:45
      nie znam faraona, za to znam kasomat a wiekszosc firm pożyczkowych działa chyba na podobnych zasadach. są ok i przydają się kiedy brakuje gotowki do pierwszego, ale lepiej nie spozniac sie ze spłatą bo mogą być problemy ;)
    • swiatnelewek Re: Pożyczki online Faraon24.pl 26.06.17, 14:50
      Myślałem, że to jakaś ściema, pisałem do nich wiele razy. W końcu Straus odpisał mi, że nie wystarczy tylko napisać, że coś poszło nie tak z jakąś firmą. Poprosił o szczegóły, dałem skany wszystkiego co miałem i powiedział mi co i jak. Akurat wszystko poszło u mnie dobrze, nie potrzebnie bałem się. Wszystkie koszta znam, decyzję podjąłem samodzielnie. Wskazał mi, że jednak trochę drogo zapłacę ale niestety jak ma się wpisy w biurze informacji kredytowej bik to w niewielu firmach oprócz KREDYTY-CHWILÓWKI pośrednictwo finansowe można dostać.
    • pawelsienko312 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 09.07.17, 22:48
      goo.gl/tBYBg6 tutaj znajdziesz pożyczkę dla siebie czy z bazami czy też bez. Wszystko w jednym miejscu. Polecam goraco.
    • pawelsienko312 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 10.07.17, 19:08
      Www.pawelsienko3.produktyfinansowe.pl polecam ta stronke do uzyskania pozyczek online. Najlepsza oferta od monedo now. Nie sprawdzaja biku i innych baz. Polecam
    • vasco006 Re: Pożyczki online Faraon24.pl 13.07.17, 17:58
      Ja jak dotąd brałem tutaj bosspozyczka.pl/ i bardzo sobie chwalę. Samodzielnie można ustalić sobie wysokość rat i czas spłaty. Dodatkowo bez biku, więc każdy kto ma jakieś kredytowe historie związane z nieterminowością spłat, też może wziąć ;) Mają niskie oprocentowanie, a pieniądze są praktycznie od razu na koncie ;)
      • adam_login Re: Pożyczki online Faraon24.pl 15.07.17, 07:13
        Boss to nowa pożyczka to jak mogłeś brać "dotąd"?
        Zobacz faraon24.pl/pozyczki-internetowe/boss została dodana 1 lipca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka