nartyy 05.07.06, 12:33 czy ktos brał u nich juz towar mam troche kilometrów i nie wiem czy opłaca się tam jechać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kensy Re: reflex rzeszów 05.07.06, 18:32 Jak nie pojedziesz i sama nie zobaczysz to NIGDY nie będziesz wiedziała!!! Jakich odpowiedzi się spodziewasz ? Właściciel hurtowni napisze "zapraszam, towar super" Ja jeżeli bym tam brał i towar byłby super to napisałbym, że mają same szmaty - po co mi konkurencja do kupna dobrego towaru. Odpowiedz Link
kensy Re: reflex rzeszów 06.07.06, 22:16 a co z wyszukiwarki korzystać nie umiesz ? www.teleadreson.pl/url/?k=6&r=http://www.reflexhurtownia.republika.pl Odpowiedz Link
kensy Re: reflex rzeszów 06.07.06, 22:22 a tak w ogóle jak sam sobie przejrzałem ich strone, to nasuwa mi sie taka refleksja " wygląda ta na rzeczy niesprzedane ze sklepu i klient nie wie co z tym zrobic" Odpowiedz Link
samadi Re: reflex rzeszów 07.07.06, 13:07 Mój najmniejszy sklep jest większy od tej hurtowni, o ilości szmat już nie wspomne. Odpowiedz Link
ave00 Re: reflex rzeszów 05.10.06, 21:41 kensy ma rację, z tym , ze ja w sklepach najpodlejszych takich szmat nie widziałam i takich cen. Ceny eksta - szmaty na onuce. Omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link