Dodaj do ulubionych

dla facetów

30.11.06, 09:00
co upolowałyście dla facetów?
panowie wy też chwalcie się :)

ja ostatnio
krawat dla lubego za 3 zł :) bedzie na prezent

zdobycze.blox.pl/2006/11/3zl.html#ListaKomentarzy
Obserwuj wątek
    • komyszka Re: dla facetów 30.11.06, 09:21
      generalnie trudno jest cos znalezc dal mej połówki bo jest szczupłą i
      wysokachna:);P. ale....:) zdobyłam bluzę z kapturem i polówkę Reeboka (jak
      nóweczki, doskonała grubsza bawełna,szczesliwa byłam:):) oraz fajna koszulę z
      krótkim rekawe Georga. Oprócz tego rudą polarową bluze nieokreslonej firmy i
      kilka t-shirtów dobrego gatunku. to tyle. załuje ze tak mało moge kupic mu
      rzeczy w takich miejscach.
      • suprice1 Re: dla facetów 11.01.07, 12:39
        Dla meza ciezko mi kupywac, bo nie wiem czy rozmiarowo bedzie dobre.No, nie mam
        wyczucia.Najwyzej sama go zaciagne do sh ale on nie ma instynktu grzebawczo-
        poszukiwawczego wiec zaraz wychodzi a ja kolejne dwie godziny wyszukuje rzeczy.
        W moim sh jest malo ciuchow dla facetow.
        • lena691 Re: dla facetów 11.01.07, 18:49
          czasem mu koszule kupuję i jakiś sweter się trafi, ale ogólnie wolę kupwać
          sobie :) Mój mąż twierdzi że nic mu nie potrzeba - a mnie potrzeba dużo.
          • kamisiunia Re: dla facetów 11.02.07, 23:56
            Bordowy krawat [3 zł], czarna bluza na zamek [18 zł], żółtą koszulkę "Brasil" z
            dobrej bawełny, jakby nieużywana [8 zł]... :]
            Zawsze się broni przed wszelkimi sklepami, no to kupuję na oko :] Albo dzwonię i
            każę podać wymiary :) Chyba sobie je spiszę :D
            • kamisiunia Re: dla facetów 12.02.07, 23:17
              A dzisiaj koszulkę z River Island za 1zł i golf siakiś taki gruby z Next za 6,5
              zł :)
              • qberka Re: dla facetów 13.02.07, 16:42
                Mój ukochany kiedy zaczynaliśmy być razem miał dwie pary spodni dwa swetry i 5
                podkoszulek. Teraz kiedy to ja dbam o jego garderobe ma mnóstwo ubrań. Spodni,
                spodenek, bluz,ale najwięcej to chyba koszul i podkoszulek, fajne swetry.
                Cieszy mnie że trafiam w jego gust:)Dziś kupiłam mu śliczną letnią koszule zary
                za 2zł:)
    • hanureku Re: dla facetów 13.02.07, 17:03
      Mój facet sam sobie kupuje ubrania, bo ma dość specyficzny styl ;-)
      Natomiast często kupuję coś dla mojego brata i taty. Bratu zazwyczaj piłkarskie koszulki, kilka swetrów i longsleevów. Tacie natomiast głównie spodnie, jest słusznej masy, a w lumpeksie często są duże rozmiary :-)

To ciekawe bo o ile w gust brata i taty trafiam zawsze, to nigdy nie odważyłabym się kupić czegoś dla mamy lub siostry :-)
      • madziulaz Re: dla facetów 07.03.07, 12:16
        moje perelki:
        marynarka Hugo Boss
        bluza ISL
        spodnie Camel
        kurtka Timberland
        koszule-Boss, Timberland, Mexx, i in..
        krawaty jedwabne..za smieszne pieniadze;)
        wlasnie sie na polowanie wybieram:))
    • madziulka1982 Re: dla facetów 15.03.07, 09:46
      Jeansy h&M - staly sie jego ulubione:)
      kurtke zimową sportowa podszyta polarem - tez byl zachwycony :)
      koszulki..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka