martini112 19.07.07, 11:12 czy ktos z forumowiczów brał towar w hurtowni w Sochaczewie tej z wieszaka. Jeżeli tak to, jaki jest tam towar i ogólnie czy obsługa. Prosze o szczere komentarze ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_ma28 Re: mam pytanie !! 19.07.07, 19:04 Ja ne brałam ale byłam .Jakaś dziwna baba niezbyt miła a towar taki sobie dziwna hurtownia bo sprzedaja w detalu a jak chcesz hurtowo to każda sztuka jest 15%taniej a można kupić niesort za 7 zeta kg.Niepolecam bo moim zdaniem się nieopłaca.Ja mieszkam niedaleko Sochaczewa a mimo to wole jechać dalej za towarem.Z resztą wydaje mi się żę z sochaczewa też nikt od nich nie kupuje.Ale to moja opinia . Odpowiedz Link
kasiuchna76 Re: mam pytanie !! 20.07.07, 13:08 Ja kupowałam tam i niezgadzam sie z opinią poprzedniczki. Towar brałam po 25 zł za kilogram i wybierałam to co mi sie podobało. Hurtownia jest z wieszaka i opłaca mi sie to bardziej gdyż wybieram to co mi sie podoba. Wcześniej jak kupowałam w różnych hurtowniach na worki to partzyli tylko jak człowieka oszukać. Towar sprzedałam i niedługo wybieram sie tam ponownie. A co do obsługi to pani tam sie bardzo stara nawet mozna powiedzieć że za bardzo. Odpowiedz Link
ma_ma28 Re: mam pytanie !! 20.07.07, 18:58 To może nie o tej hurtowni myślimy Ja mówie o tej jak się jedzie drogą naPoznań i na Płock tam na kilogramy jest tylko niesort na reszta z wieszaka minus15% .Byłam tam 3 miesiące temu być może jest inaczej teraz Odpowiedz Link
taniarmani Re: mam pytanie !! 21.07.07, 11:06 CZESC, JESTEM ZAINTERESOWANY TA HURTOWNA, DAJECIE JAKIES NAMIARY ALBO CHOCIAZ NAZWE, JAK TAM DOJECHAC, CHCIALBYM ICH SPOROBOWAC, A CZY BRALISCIE Z GRENNETU W łASKU? CZY TOWAR MAJA DOBRY? DZIEKI CZEKAM NA INFO taniarmani@gazeta.pl Odpowiedz Link
kasiuchna76 Re: mam pytanie !! 21.07.07, 16:11 No to chyba o tej jadąc z mostu jest po prawej stronie. A co do namiarów to oni się tu na forum reklamują gdzieś. Trzeba poszukać. Odpowiedz Link
martini112 Re: mam pytanie !! 21.07.07, 23:17 Dziekuje za wszystkię opinie ;) Dzwoniłam do tej pani i w poniedziałek wybieram sie po towar nie omieszkam potym wyrazić swojej opini na temat towaru. Odpowiedz Link