Dodaj do ulubionych

mam pytanie !!

19.07.07, 11:12
czy ktos z forumowiczów brał towar w hurtowni w Sochaczewie tej z wieszaka.
Jeżeli tak to, jaki jest tam towar i ogólnie czy obsługa. Prosze o szczere
komentarze ;)
Obserwuj wątek
    • ma_ma28 Re: mam pytanie !! 19.07.07, 19:04
      Ja ne brałam ale byłam .Jakaś dziwna baba niezbyt miła a towar taki sobie dziwna
      hurtownia bo sprzedaja w detalu a jak chcesz hurtowo to każda sztuka jest
      15%taniej a można kupić niesort za 7 zeta kg.Niepolecam bo moim zdaniem się
      nieopłaca.Ja mieszkam niedaleko Sochaczewa a mimo to wole jechać dalej za
      towarem.Z resztą wydaje mi się żę z sochaczewa też nikt od nich nie kupuje.Ale
      to moja opinia .
      • kasiuchna76 Re: mam pytanie !! 20.07.07, 13:08
        Ja kupowałam tam i niezgadzam sie z opinią poprzedniczki. Towar brałam po 25 zł
        za kilogram i wybierałam to co mi sie podobało. Hurtownia jest z wieszaka i
        opłaca mi sie to bardziej gdyż wybieram to co mi sie podoba. Wcześniej jak
        kupowałam w różnych hurtowniach na worki to partzyli tylko jak człowieka
        oszukać. Towar sprzedałam i niedługo wybieram sie tam ponownie. A co do obsługi
        to pani tam sie bardzo stara nawet mozna powiedzieć że za bardzo.
        • ma_ma28 Re: mam pytanie !! 20.07.07, 18:58
          To może nie o tej hurtowni myślimy Ja mówie o tej jak się jedzie drogą naPoznań
          i na Płock tam na kilogramy jest tylko niesort na reszta z wieszaka minus15%
          .Byłam tam 3 miesiące temu być może jest inaczej teraz
          • taniarmani Re: mam pytanie !! 21.07.07, 11:06
            CZESC, JESTEM ZAINTERESOWANY TA HURTOWNA, DAJECIE JAKIES NAMIARY ALBO CHOCIAZ
            NAZWE, JAK TAM DOJECHAC, CHCIALBYM ICH SPOROBOWAC, A CZY BRALISCIE Z GRENNETU W
            łASKU? CZY TOWAR MAJA DOBRY? DZIEKI CZEKAM NA INFO taniarmani@gazeta.pl
          • kasiuchna76 Re: mam pytanie !! 21.07.07, 16:11
            No to chyba o tej jadąc z mostu jest po prawej stronie. A co do namiarów to oni
            się tu na forum reklamują gdzieś. Trzeba poszukać.
            • martini112 Re: mam pytanie !! 21.07.07, 23:17
              Dziekuje za wszystkię opinie ;)
              Dzwoniłam do tej pani i w poniedziałek wybieram sie po towar nie omieszkam
              potym wyrazić swojej opini na temat towaru.
      • lukibiker Re: mam pytanie !! 07.10.07, 11:40
        Ja też nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka