kasia.grecja22 30.04.09, 11:53 Czy mozecie polecić najlepsze Waszym zdaniem (i cenowo i asortymentowo) ciucholandy w Łodzi. Nie bylo mnie w mieście ponad rok i zauważyłam, ze kilka zniknęło z mapy miasta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swienta Re: najlepsze ciucholandy w Łodzi - Zgierz Glamour 24.07.09, 18:51 Ja ubieram się w Zgierzu na Długiej w Glamour, we wtorki i w czwartki są dostawy,warto być o 10, przystępne ceny np spodnie jeansy 12 zł, często wyprzedaże np ostatnio koszulki po 2 zł. Wszystko na wieszakach i nie śmierdzi , sporo ciuszków dziecięcych. Sporo firmowych rzeczy i dobre gatunkowo. Polecam z czystym sumieniem. Podobno mają więcej sklepów Ozorków , Łęczyca , ale nie znam niestety adresów. Odpowiedz Link
swienta Re: najlepsze ciucholandy w Łodzi - Zgierz Glamou 24.07.09, 18:53 Sklep jest w bramie, po lewej stronie stojąc tyłem do prezydium, za Dino Odpowiedz Link
tania.szafa Re: najlepsze ciucholandy w Łodzi 16.09.13, 02:21 A my bardzo nieskromnie polecimy siebie :} Co tydzień wymieniamy cały asortyment, sortujemy rzeczy, ale nie straszymy cenami. Dostawy mamy w niedziele o godzinie 9:00. Tania Szafa znajduje się na ul. Organizacji WiN 31. Na stronie www.taniaszafa.co można znaleźć mapkę dojazdu. Polecamy jednak wybrać 57 (krańcówka). Przede wszystkim nie prosimy o uwierzenie na słowo :} Od czwartku prezentujemy na facebooku wybrane rzeczy z niedzielnej dostawy, razem z cenami. Z miłą chęcią pomożemy też w szukaniu :} Polecamy się na przyszłość. www.facebook.com/tania.szafa.lumpeks Powodzenia w szukaniu skarbów! Odpowiedz Link