magdagie 03.01.07, 11:08 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarls9 Re: prosze o ocenę sklepu 03.01.07, 13:35 Witam, Sklep bardzo poprawny! I ogromny plus za możliwość przeglądania w pełnym ekranie przy roździelczości 1024*768. Sklep posiada raczej wszystko co podstawowe! Osobiście wg mnie wszystko ok. Zmienił bym jednak tło z białego na inny ciekawy ciepły kolor. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
diara Re: prosze o ocenę sklepu 03.01.07, 17:10 Gratuluję:) Sklep bardzo mi się podoba. Dobra nawigacja. Kolorystyła przyjemna, zupełnie nie przeszkadza mi białe tło, wręcz przeciwnie:) Wygląda wszystko bardzo estetycznie. Jedynie proponowałabym dokładniejsze opisy. Spodobał mi sie konik Sassy, ale nie wiem jaki jest duży? Czy jest plastikowy? Czy jest miękki? Główka wygląda na obszyta jakimś materiałem? Jest miękka? A nóżki? Sztywne czy da się je wyginać? Tak samo w opisach ubranek proponuję podać dokładne wymiary. Rozmmiar niby 56 ale rożnie to bywa. Nie każdy 56 jest identyczny:) Poza tym opisy fajne, interesujące:) Odpowiedz Link
artremi Re: prosze o ocenę sklepu 04.01.07, 17:57 Ogolnie mowiac, to ladnie wyglada. Co bym zmienila, to bym nie podawala ilosci sztuk w magazynie przy opisie kazdego przedmiotu. Nie musisz pokazywac, ze jest to maly biznes i dopiero startujesz.... Odpowiedz Link
artremi Re: prosze o ocenę sklepu 04.01.07, 17:59 Czy mozesz powiedziec kto Ci projektowal sklep? Dzieki... Odpowiedz Link
artremi Re: prosze o ocenę sklepu 04.01.07, 21:24 Dodam Ci jeszcze jeden komentarz. Sklep ma kolory rozowe, tak jakby mial byc tylko dla dziewczynek. Takze towar (lalki, wozki) wyglada jakby mial na uwadze dziewczynki. Jesli tak faktycznie ma byc, to moze lepiej dodac w podtytule, ze sklep jest dla dziewczynek. Odpowiedz Link
magdagie Re: prosze o ocenę sklepu 04.01.07, 22:18 dzięki za wszelkie komentarze co do koloru to raczej ma być fiolet, a asrtyment powiększy się w najbliższym czasie też o samochody jeśłi chcesz wiedzieć kto robił logo prosze o maila pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiabus Re: prosze o ocenę sklepu 06.01.07, 21:50 No, gratuluję! I witam konkurencję :) A niedociągnięcia popraw jak najszybciej. Na stronie brakuje wielu informacji wymaganych przez polskie prawo - m.in. dokładnych danych firmy (w tym nr rejestru, regon, NIP), info dla klientów o możliwości zwrotu towaru do 10 dni, o reklamacji itd. Przeglądnij ustawę z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentow oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz.U. nr 22, poz. 271). Tam znajdziesz wszystkie informacje. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
magdagie Re: prosze o ocenę sklepu 07.01.07, 02:53 kasia dzięki z ainfo, naiwnie myślałam,ze to oczywiste i wynika z litery prawa nie musi być napisane, coż - literature poczytam , zmiany zrobie dzięki Odpowiedz Link