IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 17.08.02, 03:19
Ronja co,słychac?odpisz jeżeli możesz
Obserwuj wątek
    • Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 01:35
      Gość portalu: KTS napisał(a):

> Ronja co,słychac?odpisz jeżeli możesz

Ronja ma kota;)))))........ adoptowanego;))))))))
      Ciekawe czy bierze go na przejazdzki rowerowe???????
      • Gość: Ronja Re: RONJA IP: 212.244.252.* 19.08.02, 10:27
        Ronja objawia się dopiero teraz, bo dopiero teraz wróciła z Beskidu Niskiego, w
        którym dosłownie tonęła (te burze i ulewy...) przez długi weekend...:)))
        Ciekawe czy adoptowany kot za mna tesknił:)))
        • lucy_z Re: RONJA 20.08.02, 11:33
          Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Ronja objawia się dopiero teraz, bo dopiero teraz wróciła z Beskidu Niskiego,
          w
          >
          > którym dosłownie tonęła (te burze i ulewy...) przez długi weekend...:)))
          > Ciekawe czy adoptowany kot za mna tesknił:)))

Ronja, to z tym Beskidem miałaś wyjątkowego pecha! Ja to bym od razu uciekała,
          potwornie boję się burzy a jeszcze w lesie to koszmar!!!
          • ronja Re: RONJA 20.08.02, 11:55
            Też się boję, ale:
            1)człowiek mysli, ze jak raz go burza przyłapała, to następna w tym samym
            regionie to rzecz niemozliwa, a co dopiero 10????
            2) była tam koleżanka, która bała sie dużo bardziej i wyraźnie popadała
            whisterię, a histeria w warunkach ekstremalnego niebezpieczeństwa to naprawdę
            kurczę cos niedopuszczalnego - w obliczu tego mój strach praktycznie był
            niczym...
            3) w końcu na długi weekend tam pojechałam, a nie na jeden dzień, co nie?:)
            • lucy_z Re: RONJA 20.08.02, 12:01
              ronja napisała:

3) w końcu na długi weekend tam pojechałam, a nie na jeden dzień, co nie?:)

A na Mazurach jak było??? Autentycznie byłam zaniepokojona jak tam byłaś!!!
              :)))
              • ronja Re: RONJA 30.08.02, 10:22
                Oj, nie zauwazyłam tego wpisu:)
                Na Mazurach zdarzyło się że człowiek cywilizowany nie wierzący w przesądy
                posłuchał intuicji...
                Gdy w Warszawie wstawaliśmy na pociąg na Mazury, wsłuchałam się w siebie i
                postanowiłam - Odkładamy wyjazd na za tydzień... I dzień później była ta słynna
                wichura...
                Jak my pojechaliśmy to mieliśmy słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Dzień
                przed koncem rajdu znów się zastanowiliśmy, że chyba skrócimy wycieczkę o jeden
                dzień, bo już porządnie zmęczeni byliśmy... Gdy wsiadaliśmy do pociągu,
                rozpętała się burza...
                • pepperoni78 Re: RONJA 20.09.02, 18:48
                  ronja napisała:

> Oj, nie zauwazyłam tego wpisu:)
                  > Na Mazurach zdarzyło się że człowiek cywilizowany nie wierzący w przesądy
                  > posłuchał intuicji...
                  > Gdy w Warszawie wstawaliśmy na pociąg na Mazury, wsłuchałam się w siebie i
                  > postanowiłam - Odkładamy wyjazd na za tydzień... I dzień później była ta
                  słynna
                  >
                  > wichura...
                  > Jak my pojechaliśmy to mieliśmy słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Dzień
                  > przed koncem rajdu znów się zastanowiliśmy, że chyba skrócimy wycieczkę o
                  jeden
                  >
                  > dzień, bo już porządnie zmęczeni byliśmy... Gdy wsiadaliśmy do pociągu,
                  > rozpętała się burza...

Pozwolisz, że przed podjęciem jakiejś w miarę ważnej decyzji Będę konsultował
                  się z Tobą?? ;)
              • ronja Re: RONJA 30.08.02, 10:22
                Oj, nie zauwazyłam tego wpisu:)
                Na Mazurach zdarzyło się że człowiek cywilizowany nie wierzący w przesądy
                posłuchał intuicji...
                Gdy w Warszawie wstawaliśmy na pociąg na Mazury, wsłuchałam się w siebie i
                postanowiłam - Odkładamy wyjazd na za tydzień... I dzień później była ta słynna
                wichura...
                Jak my pojechaliśmy to mieliśmy słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Dzień
                przed koncem rajdu znów się zastanowiliśmy, że chyba skrócimy wycieczkę o jeden
                dzień, bo już porządnie zmęczeni byliśmy... Gdy wsiadaliśmy do pociągu,
                rozpętała się burza...
                • Gość: Thorgal Re: RONJA IP: 194.204.160.* 03.09.02, 14:05
                  Oj ronja ronja
                  a o mnie to nicnie wspomniałaś?
                  obrażam się.
                  • lucy_z Re: RONJA 04.09.02, 09:40
                    Może odezwiesz się od czasu do czasu chociaż z kawiarenki???
                    Pusto zrobiło się bez Ciebie:(((
                    • ronja Re: RONJA 09.09.02, 14:03
                      Cześć, Lucy, duża buzka z okazji moich wczorajszych urodzin:)
                      • lucy_z Re: RONJA 09.09.02, 20:36
                        ronja napisała:

> Cześć, Lucy, duża buzka z okazji moich wczorajszych urodzin:)

Ronju kochana:))) niech Ci się spełniają marzenia i niech Ci się układa jak
                        najlepiej:)))))) Słoneczko niech świeci zawsze dla Ciebie!!!:)))
                        Ale ja jestem wiśnia!!!! Pamiętałam, pamiętałam i choroba zapomniałam:((
                        • ronja Re: RONJA 14.09.02, 20:59
                          Dziękuję, Luciu:))))
                          Buziaki najsłodzsze!!!
                          • lucy_z Re: RONJA 16.09.02, 13:49
                            ronja napisała:

> Dziękuję, Luciu:))))
                            > Buziaki najsłodzsze!!!

Ronju kochana! Odcięta jesteś od netu??? Z kawiarenki piszesz???
                            Ściskam:)))
                            • lucy_z Re: RONJA 18.09.02, 19:28
                              Ronju, nie ma Cię więc na Twoje konto strzelę ten jeden post, za Ciebie, będzie
                              1300!!!!!!
                              • Gość: Cassey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 22.09.02, 04:24
                                lucy_z napisała:

> Ronju, nie ma Cię więc na Twoje konto strzelę ten jeden post, za Ciebie,
                                będzie
                                >
                                > 1300!!!!!!
                                >
                                • lucy_z Re: RONJA 22.09.02, 10:35
                                  Gość portalu: Cassey napisał(a):

> Lucy!,.... jestes nieoceniona w zaslugach dla forum....;)))))))

Nie kpij sobie;)
                                  Casey:) Gdzie się podziewałeś??? Już miałam za Tobą wici słać..... tylko nie
                                  wiedziałam dokąd:)))
                                  Pozdrawiam:))
                                  • Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 05:18
                                    lucy_z napisała:

> Gość portalu: Cassey napisał(a):
                                    >
                                    > > Lucy!,.... jestes nieoceniona w zaslugach dla forum....;)))))))
                                    >
                                    > Nie kpij sobie;)
                                    > Casey:) Gdzie się podziewałeś??? Już miałam za Tobą wici słać..... tylko nie
                                    > wiedziałam dokąd:)))
                                    > Pozdrawiam:))
                                    >
                                    >
                                    • lucy_z Re: RONJA 27.09.02, 19:03
                                      Casey??? Nowy dom kupiłeś??? :))
                                      • Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 15:10
                                        lucy_z napisała:

> Casey??? Nowy dom kupiłeś??? :))
                                        >
                                        • lucy_z Re: RONJA 01.10.02, 17:36
                                          Choroba! Ronju, do kiedy bedziesz odcięta??? Casey widocznie dlatego się nie
                                          pokazuje, bo Ciebie nie ma, Igiełka coś też nie, Kts, zaginął, eeeeeeee:((( Ja
                                          się tak nie
                                          bawię:(((((
                                          • Gość: igła Re: RONJA IP: 62.233.130.* 01.10.02, 22:42
                                            widzę lucy, że ty postanowiłas przerwać milczenie,
                                            ja tu sobie zaglądam czasem, widzę, że nikt nic nie pisze nowego i wychodzę
                                            najgorzej jak wszyscy by tak robili
                                            może jakis nowy, interesujący ;) temat rzucić
                                          • Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 02.10.02, 04:11
                                            lucy_z napisała:

> Choroba! Ronju, do kiedy bedziesz odcięta??? Casey widocznie dlatego się nie
                                            > pokazuje, bo Ciebie nie ma, Igiełka coś też nie, Kts, zaginął, eeeeeeee:(((
                                            Ja
                                            > się tak nie
                                            > bawię:(((((
                                            >
                                            • Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.02, 10:43
                                              Chiba mi się internet montuje, więc, kochani, NADCHODZĘ:)))))))))))))
                                              • lucy_z Re: RONJA 28.11.02, 19:23
                                                Ronja, nie masz pojęcia jak się cieszę, że Ciebie widzę:))))))
                                                • Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 17:13
                                                  Ja też, Lucy, się cieszę, że wreszcie będę mogła z Wami więcej pogadać:)))))
                                                  • Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 10.01.03, 04:23

> Ja też, Lucy, się cieszę, że wreszcie będę mogła z Wami więcej pogadać:)))))

A jak pogadasz, jak Cie zwiaza sznurem od zelazka.......??????????
                                                  • lucy_z Re: RONJA 10.01.03, 22:16
                                                    Ronju, juz parę razy widziałam w TV Swidnik takie ogloszenie, że poszukują
                                                    jeźdzców do reprezentowania ułanów,na paradach itd. I podany był telefon! A czy
                                                    nie mogłaby być taka ładna ułanka, np Ty???
                                                    Ale pewnie o tym wiesz, bo Wy koniarze o sobie wszystko wiecie!:))
                                                  • Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 20:37
                                                    Wiem, ale ja się nauczyłam jeździć u innych ułanów, mozna by powiedzieć
                                                    konkurencji tych tu:)
                                                    Takie śmieszne antagonizmy, a ja poza tym wierna i sentymentalna jestem:)

Casey, wydajesz mi się perwersyjny:)))))), kto i dlaczego ma mnie sznurem od
                                                    żelazka wiązać?:))
                                                  • kaz133 Re: RONJA 16.02.03, 00:34

> Wiem, ale ja się nauczyłam jeździć u innych ułanów, mozna by powiedzieć
                                                    > konkurencji tych tu:)
                                                    > Takie śmieszne antagonizmy, a ja poza tym wierna i sentymentalna jestem:)
                                                    >
                                                    > Casey, wydajesz mi się perwersyjny:)))))), kto i dlaczego ma mnie sznurem od
                                                    > żelazka wiązać?:))

Ronju. Sama kiedys o tym nadmienilas.....ze tego rodzaju ofiara bylas;)))))))
                                                  • kaz133 Re: RONJA 16.02.03, 00:40
                                                    kaz133 napisał:

> Gość portalu: Ronja napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Wiem, ale ja się nauczyłam jeździć u innych ułanów, mozna by powiedzieć
                                                    > > konkurencji tych tu:)
                                                    > > Takie śmieszne antagonizmy, a ja poza tym wierna i sentymentalna jestem:)
                                                    > >
                                                    > > Casey, wydajesz mi się perwersyjny:)))))), kto i dlaczego ma mnie sznurem
                                                    > od
                                                    > > żelazka wiązać?:))
                                                    >
                                                    > Ronju. Sama kiedys o tym nadmienilas.....ze tego rodzaju ofiara bylas;)))))))

Dodam ze moja duzo starsza siostra opiekujac sie starszym, odemnie oczywiscie
                                                    bratem, wiazala go dosyc grubym lancuchem do stolu, gdy jej sie za duzo
                                                    szwendal po mieszkaniu;)))
                                                  • Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 13:34
                                                    Ale to ja wiązałam! a nie mnie!:))))))))
                                                    A to zupełnie cos innego:)))))
                                                    I ja bratu dawałam gdy lezał związany Pingwinka Pik Pok do pooglądania. Taki
                                                    komiks...:)
                                                  • Gość: kaz133 Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 16.02.03, 22:37

> Ale to ja wiązałam! a nie mnie!:))))))))
                                                    > A to zupełnie cos innego:)))))
                                                    > I ja bratu dawałam gdy lezał związany Pingwinka Pik Pok do pooglądania. Taki
                                                    > komiks...:)

Aha, to z Ronji taki kwiatek!!!!!:))))))
                                                  • Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 19:01
                                                    Ale to żeby nie zrobił sobie krzywdy:)))))Poza tym wszędzie go ze sobą
                                                    zabierałam, do koleżanek, odbierałam go z przedszkola przed czasem i zabierałam
                                                    na rurki z kremem i pisałam opowiadania specjalnie dla niego!:)
                                                  • Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 04:10

> Ale to żeby nie zrobił sobie krzywdy:)))))Poza tym wszędzie go ze sobą
                                                    > zabierałam, do koleżanek, odbierałam go z przedszkola przed czasem i
                                                    zabierałam
                                                    >
                                                    > na rurki z kremem i pisałam opowiadania specjalnie dla niego!:)

Moge pozazdroscic ze takiej siostrzyczki nie mialem;)))))))
                                                  • lucy_z Re: RONJA 20.02.03, 09:24
                                                    Ronja to może żałuje, że nie była najmłodsza, nie????
                                                  • Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:59
                                                    E, byłam najmłodsza przez 3 lata i mnie starszy brat strasznie rozpieszczał -
                                                    wszystkie nasze zdjecia wyglądały tak: mały bobas, a do niego stale przytulony
                                                    i w niego zapatrzony starszy chłopczyk. Bo ja np. o młodszego byłam najpierw
                                                    zazdrosna, ale krótko... Taka zaborcza Ronja...:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka