Gość: KTS IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 17.08.02, 03:19 Ronja co,słychac?odpisz jeżeli możesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 01:35 Gość portalu: KTS napisał(a): > Ronja co,słychac?odpisz jeżeli możesz Ronja ma kota;)))))........ adoptowanego;)))))))) Ciekawe czy bierze go na przejazdzki rowerowe??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: 212.244.252.* 19.08.02, 10:27 Ronja objawia się dopiero teraz, bo dopiero teraz wróciła z Beskidu Niskiego, w którym dosłownie tonęła (te burze i ulewy...) przez długi weekend...:))) Ciekawe czy adoptowany kot za mna tesknił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 20.08.02, 11:33 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ronja objawia się dopiero teraz, bo dopiero teraz wróciła z Beskidu Niskiego, w > > którym dosłownie tonęła (te burze i ulewy...) przez długi weekend...:))) > Ciekawe czy adoptowany kot za mna tesknił:))) Ronja, to z tym Beskidem miałaś wyjątkowego pecha! Ja to bym od razu uciekała, potwornie boję się burzy a jeszcze w lesie to koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: RONJA 20.08.02, 11:55 Też się boję, ale: 1)człowiek mysli, ze jak raz go burza przyłapała, to następna w tym samym regionie to rzecz niemozliwa, a co dopiero 10???? 2) była tam koleżanka, która bała sie dużo bardziej i wyraźnie popadała whisterię, a histeria w warunkach ekstremalnego niebezpieczeństwa to naprawdę kurczę cos niedopuszczalnego - w obliczu tego mój strach praktycznie był niczym... 3) w końcu na długi weekend tam pojechałam, a nie na jeden dzień, co nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 20.08.02, 12:01 ronja napisała: 3) w końcu na długi weekend tam pojechałam, a nie na jeden dzień, co nie?:) A na Mazurach jak było??? Autentycznie byłam zaniepokojona jak tam byłaś!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: RONJA 30.08.02, 10:22 Oj, nie zauwazyłam tego wpisu:) Na Mazurach zdarzyło się że człowiek cywilizowany nie wierzący w przesądy posłuchał intuicji... Gdy w Warszawie wstawaliśmy na pociąg na Mazury, wsłuchałam się w siebie i postanowiłam - Odkładamy wyjazd na za tydzień... I dzień później była ta słynna wichura... Jak my pojechaliśmy to mieliśmy słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Dzień przed koncem rajdu znów się zastanowiliśmy, że chyba skrócimy wycieczkę o jeden dzień, bo już porządnie zmęczeni byliśmy... Gdy wsiadaliśmy do pociągu, rozpętała się burza... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: RONJA 20.09.02, 18:48 ronja napisała: > Oj, nie zauwazyłam tego wpisu:) > Na Mazurach zdarzyło się że człowiek cywilizowany nie wierzący w przesądy > posłuchał intuicji... > Gdy w Warszawie wstawaliśmy na pociąg na Mazury, wsłuchałam się w siebie i > postanowiłam - Odkładamy wyjazd na za tydzień... I dzień później była ta słynna > > wichura... > Jak my pojechaliśmy to mieliśmy słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Dzień > przed koncem rajdu znów się zastanowiliśmy, że chyba skrócimy wycieczkę o jeden > > dzień, bo już porządnie zmęczeni byliśmy... Gdy wsiadaliśmy do pociągu, > rozpętała się burza... Pozwolisz, że przed podjęciem jakiejś w miarę ważnej decyzji Będę konsultował się z Tobą?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: RONJA 30.08.02, 10:22 Oj, nie zauwazyłam tego wpisu:) Na Mazurach zdarzyło się że człowiek cywilizowany nie wierzący w przesądy posłuchał intuicji... Gdy w Warszawie wstawaliśmy na pociąg na Mazury, wsłuchałam się w siebie i postanowiłam - Odkładamy wyjazd na za tydzień... I dzień później była ta słynna wichura... Jak my pojechaliśmy to mieliśmy słońce, słońce i jeszcze raz słońce. Dzień przed koncem rajdu znów się zastanowiliśmy, że chyba skrócimy wycieczkę o jeden dzień, bo już porządnie zmęczeni byliśmy... Gdy wsiadaliśmy do pociągu, rozpętała się burza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: RONJA IP: 194.204.160.* 03.09.02, 14:05 Oj ronja ronja a o mnie to nicnie wspomniałaś? obrażam się. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 04.09.02, 09:40 Może odezwiesz się od czasu do czasu chociaż z kawiarenki??? Pusto zrobiło się bez Ciebie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: RONJA 09.09.02, 14:03 Cześć, Lucy, duża buzka z okazji moich wczorajszych urodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 09.09.02, 20:36 ronja napisała: > Cześć, Lucy, duża buzka z okazji moich wczorajszych urodzin:) Ronju kochana:))) niech Ci się spełniają marzenia i niech Ci się układa jak najlepiej:)))))) Słoneczko niech świeci zawsze dla Ciebie!!!:))) Ale ja jestem wiśnia!!!! Pamiętałam, pamiętałam i choroba zapomniałam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 16.09.02, 13:49 ronja napisała: > Dziękuję, Luciu:)))) > Buziaki najsłodzsze!!! Ronju kochana! Odcięta jesteś od netu??? Z kawiarenki piszesz??? Ściskam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 18.09.02, 19:28 Ronju, nie ma Cię więc na Twoje konto strzelę ten jeden post, za Ciebie, będzie 1300!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 22.09.02, 04:24 lucy_z napisała: > Ronju, nie ma Cię więc na Twoje konto strzelę ten jeden post, za Ciebie, będzie > > 1300!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 22.09.02, 10:35 Gość portalu: Cassey napisał(a): > Lucy!,.... jestes nieoceniona w zaslugach dla forum....;))))))) Nie kpij sobie;) Casey:) Gdzie się podziewałeś??? Już miałam za Tobą wici słać..... tylko nie wiedziałam dokąd:))) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 05:18 lucy_z napisała: > Gość portalu: Cassey napisał(a): > > > Lucy!,.... jestes nieoceniona w zaslugach dla forum....;))))))) > > Nie kpij sobie;) > Casey:) Gdzie się podziewałeś??? Już miałam za Tobą wici słać..... tylko nie > wiedziałam dokąd:))) > Pozdrawiam:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 15:10 lucy_z napisała: > Casey??? Nowy dom kupiłeś??? :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 01.10.02, 17:36 Choroba! Ronju, do kiedy bedziesz odcięta??? Casey widocznie dlatego się nie pokazuje, bo Ciebie nie ma, Igiełka coś też nie, Kts, zaginął, eeeeeeee:((( Ja się tak nie bawię:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: RONJA IP: 62.233.130.* 01.10.02, 22:42 widzę lucy, że ty postanowiłas przerwać milczenie, ja tu sobie zaglądam czasem, widzę, że nikt nic nie pisze nowego i wychodzę najgorzej jak wszyscy by tak robili może jakis nowy, interesujący ;) temat rzucić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 02.10.02, 04:11 lucy_z napisała: > Choroba! Ronju, do kiedy bedziesz odcięta??? Casey widocznie dlatego się nie > pokazuje, bo Ciebie nie ma, Igiełka coś też nie, Kts, zaginął, eeeeeeee:((( Ja > się tak nie > bawię:((((( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.02, 10:43 Chiba mi się internet montuje, więc, kochani, NADCHODZĘ:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 28.11.02, 19:23 Ronja, nie masz pojęcia jak się cieszę, że Ciebie widzę:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.02, 17:13 Ja też, Lucy, się cieszę, że wreszcie będę mogła z Wami więcej pogadać:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 10.01.03, 04:23 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ja też, Lucy, się cieszę, że wreszcie będę mogła z Wami więcej pogadać:))))) A jak pogadasz, jak Cie zwiaza sznurem od zelazka.......?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 10.01.03, 22:16 Ronju, juz parę razy widziałam w TV Swidnik takie ogloszenie, że poszukują jeźdzców do reprezentowania ułanów,na paradach itd. I podany był telefon! A czy nie mogłaby być taka ładna ułanka, np Ty??? Ale pewnie o tym wiesz, bo Wy koniarze o sobie wszystko wiecie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.03, 20:37 Wiem, ale ja się nauczyłam jeździć u innych ułanów, mozna by powiedzieć konkurencji tych tu:) Takie śmieszne antagonizmy, a ja poza tym wierna i sentymentalna jestem:) Casey, wydajesz mi się perwersyjny:)))))), kto i dlaczego ma mnie sznurem od żelazka wiązać?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: RONJA 16.02.03, 00:34 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Wiem, ale ja się nauczyłam jeździć u innych ułanów, mozna by powiedzieć > konkurencji tych tu:) > Takie śmieszne antagonizmy, a ja poza tym wierna i sentymentalna jestem:) > > Casey, wydajesz mi się perwersyjny:)))))), kto i dlaczego ma mnie sznurem od > żelazka wiązać?:)) Ronju. Sama kiedys o tym nadmienilas.....ze tego rodzaju ofiara bylas;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaz133 Re: RONJA 16.02.03, 00:40 kaz133 napisał: > Gość portalu: Ronja napisał(a): > > > Wiem, ale ja się nauczyłam jeździć u innych ułanów, mozna by powiedzieć > > konkurencji tych tu:) > > Takie śmieszne antagonizmy, a ja poza tym wierna i sentymentalna jestem:) > > > > Casey, wydajesz mi się perwersyjny:)))))), kto i dlaczego ma mnie sznurem > od > > żelazka wiązać?:)) > > Ronju. Sama kiedys o tym nadmienilas.....ze tego rodzaju ofiara bylas;))))))) Dodam ze moja duzo starsza siostra opiekujac sie starszym, odemnie oczywiscie bratem, wiazala go dosyc grubym lancuchem do stolu, gdy jej sie za duzo szwendal po mieszkaniu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 13:34 Ale to ja wiązałam! a nie mnie!:)))))))) A to zupełnie cos innego:))))) I ja bratu dawałam gdy lezał związany Pingwinka Pik Pok do pooglądania. Taki komiks...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz133 Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 16.02.03, 22:37 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ale to ja wiązałam! a nie mnie!:)))))))) > A to zupełnie cos innego:))))) > I ja bratu dawałam gdy lezał związany Pingwinka Pik Pok do pooglądania. Taki > komiks...:) Aha, to z Ronji taki kwiatek!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 19:01 Ale to żeby nie zrobił sobie krzywdy:)))))Poza tym wszędzie go ze sobą zabierałam, do koleżanek, odbierałam go z przedszkola przed czasem i zabierałam na rurki z kremem i pisałam opowiadania specjalnie dla niego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: RONJA IP: *.proxy.aol.com 20.02.03, 04:10 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Ale to żeby nie zrobił sobie krzywdy:)))))Poza tym wszędzie go ze sobą > zabierałam, do koleżanek, odbierałam go z przedszkola przed czasem i zabierałam > > na rurki z kremem i pisałam opowiadania specjalnie dla niego!:) Moge pozazdroscic ze takiej siostrzyczki nie mialem;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: RONJA 20.02.03, 09:24 Ronja to może żałuje, że nie była najmłodsza, nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: RONJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:59 E, byłam najmłodsza przez 3 lata i mnie starszy brat strasznie rozpieszczał - wszystkie nasze zdjecia wyglądały tak: mały bobas, a do niego stale przytulony i w niego zapatrzony starszy chłopczyk. Bo ja np. o młodszego byłam najpierw zazdrosna, ale krótko... Taka zaborcza Ronja...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś