Dodaj do ulubionych

Stachuriada

IP: *.resetnet.pl 09.02.03, 13:11
Trzeba całować po rękach i padać do nóg ludziom którym chce się coś
organizować w Świdniku. Wczoraj np. MOK zorganizował Stachuriadę, a ludzi jak
na lekarstwo. Ale niech sobie żałuja. Ja się świetnie bawiłam słuchając Marka
Gałązki ale też i młodsi przedstawiciele tej planety nieźle się prezentowali.
Weżmy np. takiego Havro - facet wprowadza taki fajny klimacik swoją osobą a
przy tym nie zapomnę nigdy jak wpadał na Jesieni i recytował swoje wiersze.
Albo taki Apolinary Polek - cudo. I oczywiście Klub Dobrej Piosenki z Chatki
Żaka. Kto nie był niech żałuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Casey Re: Stachuriada IP: *.proxy.aol.com 10.02.03, 01:57
      Gość portalu: Izis napisał(a):

> Trzeba całować po rękach i padać do nóg ludziom którym chce się coś
      > organizować w Świdniku. Wczoraj np. MOK zorganizował Stachuriadę, a ludzi jak
      > na lekarstwo. Ale niech sobie żałuja. Ja się świetnie bawiłam słuchając Marka
      > Gałązki ale też i młodsi przedstawiciele tej planety nieźle się prezentowali.
      > Weżmy np. takiego Havro - facet wprowadza taki fajny klimacik swoją osobą a
      > przy tym nie zapomnę nigdy jak wpadał na Jesieni i recytował swoje wiersze.
      > Albo taki Apolinary Polek - cudo. I oczywiście Klub Dobrej Piosenki z Chatki
      > Żaka. Kto nie był niech żałuje...

Ja zaluje.....;)))
      i pozdr. Casey
      • Gość: Izis Re: Stachuriada IP: *.resetnet.pl 10.02.03, 18:02
        > Ja zaluje.....;)))
        > i pozdr. Casey
        :))
        Już niedługo Gałązka ma wydać płytę w Dalmafonie to może sobie kiedys
        posłuchasz....
        pozdr. i ja
        • lucy_z Re: Stachuriada 10.02.03, 18:11
          Wiesz Izis. Za mało jest reklamy. Powinno sie wieszać plakaty w całym mieście i
          wtedy mnóstwo ludzi by poszło. Ja czytałam o tym w gazecie ale nie wiem ile to
          ludzi czyta gazety teraz.
          • Gość: Izis Re: Stachuriada IP: *.resetnet.pl 10.02.03, 19:53
            O to to !!! Co racja to racja :)
            • faciu Re: Stachuriada 12.02.03, 06:29
              J o tym też nic nie wiedziałem..
              • lucy_z Re: Stachuriada 12.02.03, 11:10
                Faciu, a skąd mogłeś wiedzieć jak to pisało w lokalnej, lubelskiej gazecie
                tylko. Już myslałam, że gdzies Cię wcięło???:)
                • Gość: Ronja Re: Stachuriada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 17:48
                  Nawet my z izis zorientowałyśmy się w sobotę, że wieczór spędzamy w MOK-u:)
                  Gdybyśmy wiedziały wcześniej, można by tu rzucic hasło...
                  Ale jak przechodziłeś w pobliżu MOK-u, to mogło się rzucić w uszy, zwłaszcza,
                  ze Gałązka synków sobie z perkusją i gitarą elektryczną oraz saksofon do ekipy
                  dobrał:)
                  • faciu Re: Stachuriada 12.02.03, 18:00
                    Ja może przechodziłem może koło niego...ale to było na początku lutego..
    • Gość: Nerissa Re: Stachuriada IP: 193.0.117.* 14.02.03, 09:56
      Owszem, koncert piekny. Ale realizator dzwieku do kitu. Co on, w Katowickim
      spodku byl czy co? Slychac bylo wiecej halasu niz muzyki, to i tak to, co do
      mnie dotarlo, rekompensowalo lomot z glosnikow ;o) No i Kondrak na wstepie...
      Moze i jestem do niego uprzedzona, ale czasem nie umie trzymac jezyka za zebami
      i za glosno sie drze. Za to polecam bootleg Federacji "In My Secret Life" z
      piosenkami Cohena. Powinni to wydac raz-dwa. Inna sprawa, ze np. Marek
      Andrzejewski nagral w 2001 plyte, ktora zostala wydana dopiero teraz... Ech.
      Zaorac polskich gigantow fonograficznych!!! ;)
      • Gość: Izis Re: Stachuriada IP: *.resetnet.pl 14.02.03, 14:06
        Gość portalu: Nerissa napisał(a):

No i Kondrak na wstepie...
        > Moze i jestem do niego uprzedzona, ale czasem nie umie trzymac jezyka za
        zebami i za glosno sie drze. Za to polecam bootleg Federacji "In My Secret
        Life" z piosenkami Cohena. Powinni to wydac raz-dwa. Inna sprawa, ze np. Marek
        > Andrzejewski nagral w 2001 plyte, ktora zostala wydana dopiero teraz... Ech.
        > Zaorac polskich gigantow fonograficznych!!! ;)

Co do Kondraka to swięta racja. Prawdę mówiąc zamarłam na początku jak ryknął
        do mikrofonu. Chyba biedaczek nie zdawał sobie sprawy jaką krzywdę robi naszym
        szanownym uszkom.
        Jeszcze nie słuchałam nowej płyty Andrzejewskiego. Jak wrażenia? Fajoska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka