Dodaj do ulubionych

Problem z filmami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:39
Witam i od razu uprzedzam że jestem laikiem jeśli chodzi o kompy. Mam takie
pytanie: otóż próbowałam ściągnąć filmy przez kaazę i przy odtwarzaniu jest
bardzo słaba jakość. Wydaje mi się iż jest to wina małej rozdzielczości. Czy
tak? A jeśli tak to jakiej rozdzielczości szukać??? Byłabym bardzo wdzięczna
jeśli ktoś zechciałby mi podać "receptę na niezawodne ściąganie filmów z
netu" (tzn na co zwracać uwagę). Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: filmowiec Re: Problem z filmami IP: 80.244.140.* 07.01.04, 23:44
      ja interusuje się tylko takimi które mają około 700 mb , po cholerę ściagnąć np
      2 godzinny film na 140 mb, tyle to ma dobry teledysk ma czyli patrzec na
      rodzielczośc
    • Gość: Bob Re: Problem z filmami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 08:43
      Dobrej jakości są filmy które mają w opisie DVDrip to znaczy są kopią z DVD
      przerobioną na DIVx. Proponuję ***.torrent.prv.pl (nie ściągaj przez Kaazę)
      • Gość: M Re: Problem z filmami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:26
        Rany, wchodziłam na tą stronę którą zaproponowałeś i kompletnie nie wiem "jak
        się tam odnaleźć" (jak pisałam jestem laikiem), tzn nie wiem jak ściągać te
        filmy które tam są. Z góry dziękuję za wskazówki
        • Gość: Bob Re: Problem z filmami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 12:16
          Przeczytaj na forum FAQ (proponuję zainstalować klienta eksperymentalnego). Po
          instalacji tego programu wystarczy kliknąć na link np. filmu i będzie się ściągał.
          • Gość: m Re: Problem z filmami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:48
            Mam już chyba zainstalowanego tego klienta eksperymentalnego, no i próbowałam
            coś ściągnąć. Ale jak chciałam odtworzyć za pomocą VPlayera to pojawił mi się
            komunikat "Invalid floating point operation". Wówczas spróbowałam to odtworzyć
            Allplayerem, no a wtedy pojawił się na[is że plik jest używany przez inny
            program w trybie wyłączności i żeby wyłączyć ten program. Rany, JA TO CHYBA
            NIC NIE ŚCIĄGNĘ NIGDY!!!!!
            • Gość: Bob Re: Problem z filmami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 13:56
              A może masz GG.
              Z twojego opisu wynika, że jeszcze nie ściągneło sie do końca. Musisz poczekać
              aż w miejscu gdzie jest napisane CANCEL będzie napisane FINISH
              • Gość: m Re: Problem z filmami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:13
                Mam gg, nr 4054522
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka