guly88 11.01.04, 10:45 Poradzcie mi co jest lepsze? Wczoraj od rana mi nie działało gg i chciałbym wiedzieć czy z tlenem też bywają takie problemy? Aaa i jeszcze jedno, czy tlen jest bezpłatny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
blarr Re: GADU-GADU CZY TLEN? 11.01.04, 10:49 Zobacz to i sam będziesz wiedział, że tlen jest do d*** www.petitiononline.com/tlenpl/ Link Zgłoś
sniffier Re: GADU-GADU CZY TLEN? 11.01.04, 11:58 A gów.. prawda. Mam Tlena od dwóch dni (też miałem problemy z GG) i śmiga good. Raz tylko miałem problemy , gdzieś na dwie godziny. Radziłbym ci od razu zmieniać na Tlena, który jest oczywiście darmowy. Podobno mają zrobić GG płatne, co jest baaardzo żałosnym pomysłem, bo i tak wtedy wszyscy przejdą na inne komunikatory. Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GADU-GADU CZY TLEN? IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 11.01.04, 13:22 Bzdura. 1. tlen tez często ma awarie... w moim przypadku częściej niż GG 2. To nie prawda że GG ma być płatne Link Zgłoś
maciejowy Re: GADU-GADU CZY TLEN? 11.01.04, 13:49 Boze!!! ja gg platne?!?! to klamstwo!! kurde jacy wy jestescie naiwni!!! gg zawsze bedzie darmowe! bo ono zarabia na banerach!(za jeden dzien umieszczenia benera placi sie zl!!! ps Panie Boze miej pod swoja opieka tych naiwniakow!! Link Zgłoś
Gość: m Re: GADU-GADU CZY TLEN? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:30 maciejowy napisał: > ps Panie Boze miej pod swoja opieka tych naiwniakow!! Panie Boże lepiej weź się za prostaków bez odrobiny kultury...!!! :( Link Zgłoś
Gość: kenja Re: GADU-GADU CZY TLEN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 20:40 gadu-gadu ostatnio sie wiesza za czesto co z tlenem raczej mi sie nie zdarza, druga sprawa ze do tlenu mozesz zaimportowac sobie liste kontaktow z gg wiec nie ma potrzeby uruchamiania dwoch komunikatorow;)) Link Zgłoś
Gość: Energi Re: GADU-GADU CZY TLEN? IP: *.bydgoszcz.pl / *.klik.bydgoszcz.pl 13.01.04, 23:34 Polecam to i to mieć w systemie. Posiadam GG i tlen od roku i się uzupełniają. SPory co częśćiej się wiesza, a co ładniejsze są bez celu. Pozdrawiam Link Zgłoś
mihumitsu Re: GADU-GADU CZY TLEN? 15.01.04, 02:27 Moim komunikatorem jest Miranda IM obsługuje cztery komunikatory łącznie z GG i Tlenem problemy niewielkie oprawa bogata i niestandardowa,jesli idzie o tego typu programy plecam Link Zgłoś
Gość: sdadas Re: GADU-GADU CZY TLEN? IP: *.mroczna.net.pl 27.01.04, 11:12 Tlen!!!!dlaczego myslicie ze tlen jest płatny???przez tlen mozesz odbierac uzytkownikow gg i tlen odbierac poczte i rozmowy Video.Gadu Gadu jest Pedalskie...nie pytajcie dla czego. Link Zgłoś
Gość: pollak Re: GADU-GADU CZY TLEN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:01 EKG ;) (można go przynajmniej na screenie zostawić) dev.null.pl/ekg Link Zgłoś