Gość: Rob IP: *.aster.pl 21.10.09, 19:44 Celeron 1,7 512MB RAM, Dysk ATA 80GB, nagrywarka COMBO? Link Zgłoś Obserwuj wątek
oby.watel Re: Co zrobić ze starym, sprawnym komputerem? 21.10.09, 20:00 Podarować komuś? Odczekać ze 100 lat i sprzedać do muzeum? Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Co zrobić ze starym, sprawnym komputerem? IP: *.multimo.pl 21.10.09, 20:01 Wystaw na aukcję. Link Zgłoś
Gość: LOGIN NAME Re: Co zrobić ze starym, sprawnym komputerem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 20:08 poszukaj jakiegos biednego dziecka w okolicy i mu podaruj. Link Zgłoś
krzysztofsf Linuks 21.10.09, 22:26 Postaw na nim Linuksa i pocwicz w wolnych chwilach, jesli masz miejsce na drugie pudlo w pokoju. Link Zgłoś
smutas Re: Co zrobić ze starym, sprawnym komputerem? 22.10.09, 03:39 Ustaw go w DMZ jako router. Server muzyki (na filmy troche malo miejsca na HDD) Zainstaluj: www.mythbuntu.org/ postaw kolo TV i "przerob" na PVR. Podepnij na stale do internetu i zapisz go do jakiejs rozproszonej sieci rodzaju pl.wikipedia.org/wiki/SETI@home cheers Link Zgłoś
Gość: hd Re: Co zrobić ze starym, sprawnym komputerem? IP: *.net.upc.cz 22.10.09, 07:57 Gość portalu: Rob napisał(a): > Celeron 1,7 512MB RAM, Dysk ATA 80GB, nagrywarka COMBO? taki komputer praktycznie jest tak samo wydajny do zastosowan domowych jak te,najnowsze - nie pisze o matlabach,autocadach czy 3dmaxach - zwykly user - excel,word,grafika,www i filmy nie pytaj sie co zrobic ze starym ale po co kupiles nowy heheheheh Link Zgłoś
needmoney Oddać jakiemuś biednemu dziecku 22.10.09, 13:09 Oddać jakiemuś biednemu dziecku ja tak zrobiłem, powiedziałem żeby zapytał rodziców czy pozwalają i jeżeli tak to niech przyjdą 17" CRT sporo waży podobno starzy dzieciaka wyśmieli że pewnie źle zrozumiał itd. ale przyszedł ze starszym bratem. Link Zgłoś
manhu Re: Oddać jakiemuś biednemu dziecku 22.10.09, 15:29 A co jak ci się zepsuje?:) Jak napisał zenek: "Zostaw jako rezerwowy", przynajmniej neta da się przeglądać. Link Zgłoś