Gość: alinies IP: *.chello.pl 08.11.09, 21:03 jak przeniesc materiał z corela na PDF. w ZAPISZ JAKO nie ma takiej mozliwosci. Niestety rózni maja rózne corele. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pursat Re: z corela na PDF 08.11.09, 21:09 No to zapisz jako coś innego, coś co potem można zapisać jako pdf. Np. jpg. Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: z corela na PDF IP: *.multimo.pl 08.11.09, 21:13 W menu Plik jest opcja "Publikuj jako PDF" (czy jakoś tak). Link Zgłoś
Gość: alinies Re: z corela na PDF IP: *.chello.pl 08.11.09, 21:32 No naturalnie, ze PUBLIKUJ W PDF, wiedziałam że to gdzos było. Serdeczne dzieki !!! Juz przesłałam co przesłac miałam. DZIEKI !!! Link Zgłoś
Gość: Ja Re: z corela na PDF IP: *.chello.pl 09.11.09, 20:50 Że nada. Jeżeli ktoś kupuje program, to pewnie dlatego, że będzie go używał. A jak już wyda kasę to stara się wycisnąć z programu wszystko co on oferuje. Gorzej jak ściągnie z torrenta albo skądinąd bo taki jest trend. Wtedy nie zna najprostszych funkcji, bo po co? Link Zgłoś
oby.watel Re: z corela na PDF 10.11.09, 11:43 Że nada? Jeśli ktoś kupuje program, to wykorzystuje te funkcje, których potrzebuje. I na pewno nie kupuje Corela po to, żeby tworzyć pdf-y. Podobnie jak Photo-Shopa. Ale każdy sposób jest dobry na podbudowanie swego ego. Link Zgłoś
Gość: Ja Re: z corela na PDF IP: *.chello.pl 10.11.09, 16:41 A Ty czym sobie podbudowujesz ego? Tylko nie mów że nie potrzebujesz, bo widzę że robisz co możesz. Link Zgłoś
Gość: ringo Re: z corela na PDF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 07:42 Gość portalu: alinies napisał(a): > jak przeniesc materiał z corela na PDF. w ZAPISZ JAKO nie ma takiej > mozliwosci. Niestety rózni maja rózne corele. To zapisz plik w najstarszej wersji Corela, w X4 możesz zapisać jako 8. Link Zgłoś
Gość: fox Re: z corela na PDF IP: 200.110.32.* 10.11.09, 11:54 wystarczy zainstalować np. Foxit Reader ze wszystkimi wtyczkami i zyskujemy nie dość, że lepszy i szybszy odczyt pdf-ów, to na dodatek wtyczkę pozwalającą na tworzenie pdf-ów poprzez Ctrl+P czyli - poprzez drukowanie FoxitPrinter Link Zgłoś