IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 21:57
Witam wszystkich.Moje pytanie dotyczy systemu operacyjnego BeOs,czy ktoś pracuje na tym systemie lub na jednej z jego pochodnych(Zeta, Haiku)?Czy mógłby napisać opinie o tym systemie,jak wygląda dostępność plugin-ów do tego systemu oraz programów pod ten system,głownie chodzi mi o programy typu office,komunikatory i przeglądarki internetowe.Z góry dziękuje za wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: rere Re: BeOs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 07:46
      www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=beos&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
      • Gość: kret Re: BeOs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 22:43
        Dziękuje za dobre chęci,ale posiadam Google.Chodziło mi raczej o opinie ludzi którzy używają tego systemu i znają go ,jego wady i zalety,problemy w użytkowaniu,a może ich brak.
        • Gość: rere Re: BeOs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 07:50
          No widzisz, posiadasz google ale nie potrafisz z niego korzystać. Gdybyś
          potrafił to od razu znalazł byś całą mnogość opinii. Nie sądzę żeby tu na tym
          forum był ktoś użytkownikiem beosa czy warpa czy react osa.
          • Gość: kret Re: BeOs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 20:12
            Wydawało mi się ze to forum o komputerach,a co za tym idzie ,ze rożni ludzie tu zaglądają.No cóż może jednak masz racje,dzięki i pozdrawiam.
            • kell99 Re: BeOs 11.12.09, 20:40
              Mozesz przekonac sie samemu bawiac sie w wirtualizacje.

Ze strony Haiku sciagnij obraz wirtualnej maszyny (VM):
              www.haiku-os.org/get-haiku
              Nastepnie udaj sie po VirtualBoxa:
              www.virtualbox.org/
              Zainstaluj virtual boxa, zaimportuj sciagniety obraz Haiku i juz mozesz
              sprawdzic to co chcesz bez instalacji systemu na dysku i problemu ze sterownikami.

Nie znam odpowiedzi na Twoje pytania, bo moja przygoda z Haiku byla dosyc krotka
              - to nie jest system operacyjny dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka