Gość: zenek IP: 65.49.14.* 26.12.09, 20:21 Czy warto kupić iMac z procesorem i7. Może ktoś doradzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zenek Re: czy warto IP: 65.49.14.* 26.12.09, 21:14 Jak narazie używam Windows. Czytałem ze Mac to bardzo dobre i szybkie komputery. Co zyskam albo co stracę przesiadając się na Mac. Wybór jest między iMac z procesorem duo, albo i5 albo i7. Monitor 27" 2540 x, Ram 4 GB, dysk 1 T.Ponieważ nie zamierzam zmieniać komputera w ciągu następnych trzech lat wiec zastanawiam się nad i7. Komputer będzie do małej grafiki, trochę rysunku,filmu tak po trochu do wszystkiego. Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: czy warto IP: *.stk.vectranet.pl 26.12.09, 21:49 I pewnie zainstalowana winda? Jeśli tak to daj sobie spokój. Link Zgłoś
reklamowka_na_209 Odpowiedź 26.12.09, 22:47 Jeżeli chcesz mieć coś stabilnego do grafiki to bierz. Jeżeli chodzi o wydajność to bez problemu w cenie maca złożysz szybszego PC ale tu chodzi o system. On po prostu działa. Link Zgłoś
m.gregor Re: czy warto 27.12.09, 01:04 Powiedz mi: jak jest sens kupowania Mac'a i instalowania na nim Windows? Nie lepiej za te same pieniadze kupic duzo mocniejszego PC'ta? Link Zgłoś
Gość: zenek Re: czy warto IP: 65.49.14.* 27.12.09, 02:08 Nieporozumienie. Nie mam zamiaru instalować Windows na Mac. PC to Windows a Mac to SnowL. Z PC jest jednak mały problem. Nie ma monitorów o takiej rodzielczości jakie oferuje Apple a z tym związana jest jakość obrazu. Dodatkowo Mac to wlaściwie tylko monitor bo mysz i klawiatura sa małe i bezprzewodowe. Problemem jest też kupno w Polsce. Nie ma sklepu wysyłkowego, nie ma cen w internecie. Jedyne co Apple.pl oferuje to adresy dwóch sklepów które sprzedają komputery Mac. Wiem tylko że trzeba być przygotowanym na jakieś 8000 PLN a to sporo i dlatego pytam. Link Zgłoś
Gość: petroll Re: czy warto IP: *.acanac.net 27.12.09, 18:18 Nie mysle by na tym forum ktokolwiek udzielil ci sensownej odpowiedzi. Mac jest niepopularny bo jest za drogi wiec i praktyczna wiedza o nim mizerna. Link Zgłoś
Gość: X Re: czy warto IP: *.acn.waw.pl 28.12.09, 02:45 > Nie mysle by na tym forum ktokolwiek udzielil ci sensownej > odpowiedzi. To, że sam takiej odpowiedzi nie udzielisz nie znaczy, że nikt inny tego nie zrobi. Link Zgłoś