Dodaj do ulubionych

niech admin tego forum...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:06
...wywali tą anię co się do wątków dopisuje "było to w opisie mojego życia
ple ple ple...".
Obserwuj wątek
    • Gość: kell Re: niech admin tego forum... IP: 24.42.162.* 08.02.04, 18:19
      wybacz, ze sie czepiam, ale taka osoba to sie nazywa "moderator". myslalem, ze
      osoba majaca pewnie wiele wspolnego z komputerami i internetem wie takie rzeczy.
      • Gość: moderator Re: niech admin tego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:20
        wybacz ale tu jestem adminem
      • Gość: Stinger Re: niech admin tego forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 18:27
        Kell, osobę taką też nazywamy administratorem lub adminem. Moderatorem także
        ale jest to odmiana słowa prowadzący. Dzięki za "wiele wspólnego z
        komputerami...". Wywalcie tą anie - co robi pranie
        • Gość: kell Re: niech admin tego forum... IP: 24.42.162.* 08.02.04, 19:26
          grupy dyskusyjne sa kilka razy starsze od forum i tam zawsze mowilo sie o
          moderatorze i grupach moderowanych. administrator = osoba zajmujaca sie
          konfiguracja i dzialaniem systemu, moderator (cenzor) osoba ktora zajmuje sie
          jakoscia dyskusji.
          widac wraz ze wzrostem popularnosci internetu ludzie zaczynacie wyciagac jakies
          dziwaczne wnioski. podobnie jak (szczegolnie w polsce) nie rozroznianie czym
          zajmuje sie np hacker. eh, grypa o komputerach a taka ignorancja

ps. a jak ania musi odejsc to wstaw ja na kill file i nie piszcz
          • Gość: cs O co ta klotnia ? IP: *.k241.webspeed.dk 09.02.04, 01:08
            Admin to osoba zarzadzajaca forum i majaca wszystkie prawa lacznie z edycja
            systemu.
            Moderator posiada tylko czesc praw dotyczacych zarzadzaniem dyskusja i statusem
            czlonkow.
            • Gość: piecyk gazowy Re: O co ta klotnia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 14:06
              A na mnie w robocie mówią "informatyk". :-) Z jednej strony mnie to śmieszy,
              czasem wręcz żenuje, bo się nie czuję, z drugiej - jak popatrzę jacy są
              informatycy po szkołach kierunkowych... Nóż się w kieszeni otwiera!
    • koktajl_molotowa NIE BONĆ GUPI STINGER... 09.02.04, 16:05
      ...i nie właź na jakieś głupielinki
      Dobra rada :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka