eliza.s 09.03.04, 16:58 Klawisz "print screen" w moim komputerze nie dziala. Tzn po nacisnieciu go nie ma nic do wklejenia. Czy ktos wie jaka moze byc tego przyczyna i jak usunac usterke? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Erwin Re: print screen? IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:51 Po nacisnieciu na print screen otworz jaki kolwiek program graficzny np. Paint, Irfan View lub cokolwiek innego. Z menu edycji wybierz wklej lub nacisnij Ctrl+v. Link Zgłoś
Gość: eliza.s Re: print screen? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:14 Hm, wprawdzie jestem blodynka, ale az takich rzeczy nie trzeba mi tlumaczyc. Wiem jak to powinno sie robic :-) Problem w tym, ze niestety nic do wklejenia (w jakimkolwiek programie graficznym) sie nie zapamietuje - opcja "wklej" w ogole nie jest aktywna :-( Link Zgłoś
if_ona Re: print screen? 09.03.04, 21:19 Gość portalu: eliza.s napisał(a): > Hm, wprawdzie jestem blodynka, ale az takich rzeczy nie trzeba mi tlumaczyc. > Wiem jak to powinno sie robic :-) > > Problem w tym, ze niestety nic do wklejenia (w jakimkolwiek programie > graficznym) sie nie zapamietuje - opcja "wklej" w ogole nie jest aktywna :-( Musisz chyba pokombinować z klawiaturą. U mnie na przykład muszę wyłączyć "Przycisk Office Lock", aby móc skorzystać z klawiszy funkcyjnych w normalny sposób :)) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: print screen? IP: *.visp.energis.pl 09.03.04, 21:29 A np. kopiowanie tekstu działa? Link Zgłoś
Gość: aneta Re: print screen? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.03.04, 21:31 U mnie też ten przycisk nie działa....! Link Zgłoś
Gość: eliza.s Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 21:47 1. co to jest "office lock"?... 2. kopiowanie dziala i wszystko dziala, tylko screen nie :-( Link Zgłoś
if_ona Re: hmm 09.03.04, 21:56 Gość portalu: eliza.s napisał(a): > 1. co to jest "office lock"?... Napisałam tylko jak działa MOJA klawiatura (media-tech). Być może u Ciebie rozwiązanie problemu będzie całkiem inne, ale ja więcej pomysłów nie mam ;) Link Zgłoś
Gość: eliza.s Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:13 Ja mam klawiature w laptopie, jesli to cos zmienia .... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: hmm IP: *.visp.energis.pl 09.03.04, 22:26 Masz jeszcze jakieś funkcje na tym klawiszu? Często w notebookach tak jest i żeby uzyskać inną funkcję trzeba wcisną kombinację, np. Fn + PrntScr. Link Zgłoś
Gość: eliza.s Re: hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 22:33 oooooooo :-))))))))) dziekuje bardzo ;-))))) z Fn dziala ;-))))) Link Zgłoś
Gość: aneta Re: hmm IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.03.04, 23:20 U mnie nazywa się Chicony...jeśli o to chodzi...? Link Zgłoś
Gość: aneta Re: hmm IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.03.04, 17:56 No i co z tą funkcją? Link Zgłoś