Dodaj do ulubionych

HP DeskJet 3550 - ktoś ma?

13.03.04, 23:59
Czy ktoś jest w posiadaniu lub uzywał drukarki HP DeskJet 3550?
Bardzo proszę o opinie na jej temat!
Obserwuj wątek
    • karal00x Re: HP DeskJet 3550 - ktoś ma? 14.03.04, 09:36
      atomowy napisał:

> Czy ktoś jest w posiadaniu lub uzywał drukarki HP DeskJet 3550?
      > Bardzo proszę o opinie na jej temat!

Mam to gówno w pracy, niby wszystko ok, ale największą - i dla mnie
      dyskwalifikującą - wadą jest zbyt mała głowica z tuszem: tylko 10ml; nic mnie
      tak nie w...wia jak zbyt częste napełnianie tonera :( Jeśli będziesz jej używał
      sporadycznie, to spoko, jeśli trochę częściej polecam poszukać czegoś z większym
      "zbiornikiem".
      No i jeśli planujesz użwyać jej pod linuksem, to również czeka cię trochę
      przejść... wiem, że np. Mandrake 9.2 nie mam do niej sterowników, a cholerstwo
      nie chce się uruchmić na domyślnych, zastępczych i innych takich :)
      na dziesięć punktów dałbym jej 3.
      Polecam drukarki Canona! Też byłem kiedyś zatwardziałym miłośnikiem HP, ale
      dorosłem i teraz jestem za Canonem :)
      pozdr!
      • makxym Re: HP DeskJet 3550 - ktoś ma? 14.03.04, 10:01
        Tak ja mam tę drukarkę w domu i poleciłem ją znajomym i jest jedną z
        najlepszych do użytku domowego. Ja z tego tuszu 10 ml wydrukowałem około 300
        stron "drukiem roboczym" i jest ok. Do zdjęć możemu użyć technologi PhotoRet
        III. Zdjęcia jak na taką tanią drukarkę wychodzą wyśmienicie. Można już kupić
        zamienniki do tej drukarki, które mają pojemność 20 ml. Widziałem to na stronie
        www.agawa.pl lub gdzieś indziej (tusze firmy wielokropek chyba). Ja jestem
        zadowolny z tej drukarki gdyż drukujr głównie jakieś referaty czy wypracowania.
        Koledzy także są zadowoleni. Przypomnę że jak ktoś ma port USB 2 to drukarka
        chodzi na pełnych obrotach (szybki przesył informacji) ale działa także na USB
        1 i jest ok. Więcej info zapraszam na GG (moge byc niedostepny) 3313647

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka