Dodaj do ulubionych

Human !!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 18:18
Ludzie please, czy ktoś ma gdzieś, w starociach, w zasobach, w kolekcjach, w
starych kasetach, albo zna kogoś kto ma płytkę polskiego rockowego zespołu
Human ??? To jedyna płyta, nazywa się "Earth", a była wydana w 1993. Chodzi
głównie o jeden numer z tej płyty pt. "Polski". To był czad i wielki przebój
w połowie lat dziewięćdziesiątych, leciało często w TV, a zespół grał to
wtedy po całej Polsce na koncertach, w Jarocinie, na Famie i Marlboro-Rock-
In. Pewnie tylko starsi będą wiedzieli o co chodzi. Błagam, jeśli ktoś to ma
mógłby Mi podrzucić będę zajebiście wdzięczny. Tego nigdzie nie ma. Szukałem
po stronach internetowych, w sieciach wymiany, nic. Nawet w WinMx'ie, Edonkey
itp. Jak ktoś wyczai Human - Earth - "Polski" niech krzyknie.
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Human !!!!!!! 19.03.04, 21:34
      W chwili obecnej jest w iMeshu, ma go niejaki lukass i tylko on.
      • nemo8 Re: Human !!!!!!! 19.03.04, 23:05
        Jeśli masz eMule lub eDonkey skorzystaj z tego linka: ed2k://|file|Human-Earth[1993]192kbps.(osloskop.net).rar|81929334|90DAFD1746AEF51E44BDE904409075D5|/
        Tylko 6 źródeł ale jakość bardzo dobra.
        • Gość: Al Gore Re: Human !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 14:36
          W mordę... Na stronie internetowej rzeczywiście jest ten link do całej płyty
          ale w Edonkey nie jestem wtajemniczony. Kliknąłem na ten link i mam go w
          programie ale to wystarczy czy muszę mieć jeszcze wpisany adres jakiegoś
          serwera z którego to się ściągnie ??? Bo mam tylko te zagraniczne które były od
          początku. I i tak z żadnym nie chce się połączyć. Potem wpisałem też ze trzy
          polskie serwery ale też nic. I co jest z tym podobno świetnym serwerem Led ?
          Piszą że jest tylko dla użytkowników Aster City ale Ja właśnie mam Aster i nie
          wiem jak się z tym połączyć. Help !!!!!!!!!!! Może Piecyk Gazowy... jest taki
          uczynny...
          • Gość: Al Gore Re: Human !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 20:27
            Ludzie wiem, że używacie Edonkeya, pomóżcie !!!!!!!!
            • Gość: .. Re: Human !!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 20.03.04, 22:06
              wlasnie sciagnalem przez kazaa lite...
              • Gość: Al Gore Re: Human !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 22:43
                A gó..no, bo nie. Jakby tam było miałbym to wczoraj, więc nie kłam.
                • Gość: ,, Re: Human !!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 21.03.04, 03:48
                  jak tak uwazasz...
                  ja sciagnalem - mialy 4 osoby
                  • Gość: Al Gore Re: Human !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 18:29
                    Tak ? To proszę, zacytuj tekst tego refrenu. Jedno proste zdanie. Dosłownie
                    proszę. Czekam. No i co ? Chłopcze. Gó..no tam masz, weź Mnie nie denerwuj. Mam
                    5 razy szybsze łącze od ciebie, a z Kazy korzystałem jak ty jeszcze internetu
                    nie miałeś. To jest tylko w Edonkey, a Ja pytałem o dobry serwer do niego a nie
                    o to kto ma. Żal Mi cie.
                    • Gość: ,, Re: Human !!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 21.03.04, 18:58
                      Buc jestes i tyle.
                      Bardzo dobrze ze znalezc nie mozesz.
                      Ja sciagnalem, jesli jestes burakiem co tylko obrazac potrafi a prawidlowo
                      szukac nie moze to sie nie dziwie. A kij ci w oko pierniku zacofany
                      • Gość: ,, Re: Human !!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 21.03.04, 19:04
                        Poza tym jeszcze dodam, ze jakis zakompleksiony chlopczyku jestes.
                        Wiesz, a ja nawet chcialem ci ta piosenke na email wyslac, czy gdzies umiescic
                        na serwerze i podac linka, ale bucow nie znosze - wiec mam nadzieje ze jej
                        nigdzie nie znajdziesz... i naucz sie kultury skoro cie mama nie nauczyla
                        • Gość: Al Gore Re: Human !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 19:58
                          Aaaaaaaaaaaaa, HA, HA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha, ha, ha, ha !!!!! Wiedziałem,
                          k..wa. No i co cwaniaczku ??? Wiedziałem... Buraku głupi. No i gdzie ten refren
                          czereśniaku ?? I co łyso teraz ? No to zjeżdżaj stąd synku. Ha, ha. Możesz się
                          smakiem oblizać po tym kawałku. A Ja już mam link, który siedzi w programie,
                          już czekam i za chwilę będę miał. Cała płyta ma 78,13 MB. A i jeszcze jedno, Ja
                          jestem w Aster i mam dostęp do najlepszego serwera Edonkey w Warszawie, a ty
                          nie. Pozdro, chłopcze, szkoda Mi cie.
                          • Gość: Iwan Re: Human !!!!!!! IP: *.piekary.net / *.piekary.net 13.04.04, 12:43
                            Czesc wiem ze ten temat byl kilka tygodni wczesniej poruszany ale baaaaardzo
                            dziekuje bo ja jak kolega szukam cholernie tego wykonawcy i dziekuuuuuje za
                            link do Emule temu komus kto go podal. Mam jeszcze pytanko-bo na na stronce:
                            www.emuzyka.pl/wykonawcy/1052.php widzimy ze Human mial tesh piosenke
                            Milion Serc ktorej rowniez jak piosenke "Slonce Moje" nie ma na zadnej ich
                            plycie.Dysponuje ktos ta piosenka?? Cholernie by mi zalezaaaalo :D A tak wogole
                            Kostek Yoriadis wydal bo czytalem 2 solowe plyty "Costek" i "przebudzenie"
                            dysponuje ktos nimi lub mp3 z nimi???
                            Blagam odpiszcie mi !!! Jak macie jakies mp3 prosze procz plyty Earth blagam
                            wyslicje mi na maila : iwanekffc2@wp.pl lub gdyby byl pelny to na
                            iwan@piekary.net Z gory dzieki i pozdrawiam i nieklocic sie tutaj ladnie
                            prosze :) Narka Iwan
    • Gość: Iwan Re: Human !!!!!!! IP: *.piekary.net / *.piekary.net 15.04.04, 01:10
      Ludzie blagam bo pomogliscie jush komus tam wczesniej wiec pomozcie mi teraz
      tesh-dysponujecie jakimis mp3-kami Kostka YORIADIS-a??? Jak macie cos prosze
      odezwijcie sie na gg 2232286 albo wyslijcie na mojego maila !!!
      iwanekffc2@wp.pl Z gory dzieki pozdrawiam i Heeeeeelp :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka