Dodaj do ulubionych

nawigator hp - problem z kopiowaniem

IP: *.19.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 12.10.10, 12:10
Mam drukarkę HP PSC 1400 series. system XP. Dotychczas Nawigator HP śmigał jak ta lala, od paru dni każda opcja w nim działa prócz kopiowania. Za każdym razem gdy klikam ikonę kopiowania pojawia się komunikat drukarka jest odłączona lub nie odpowiada. Jest podłączona i menadżer urządzeń ją widzi i działa poprawnie. Nawigator też widzi drukarkę i pokazują ją jako gotową do pracy. Drukowanie z pliku działa normalnie, to samo ze skanowaniem. Kopiować można tylko z poziomu samej drukarki, ale już nie z poziomu nawigatora (a jest mi to potrzebne!). Zaktualizowałam też oprogramowanie HP w razie czego. Skończyły mi się już pomysły co jeszcze sprawdzić.
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: lajosz Re: nawigator hp - problem z kopiowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 12:48
      Odinstaluj Sterowniki od tej drukarki i w ogóle całe oprogramowanie do niej.
      Zrestartuj komputer.
      Zainstaluj ponownie oprogramowanie i sterowniki i zrestartuj kompa.
      Sprawdź czy wszystko OK.
      • Gość: blue Re: nawigator hp - problem z kopiowaniem IP: *.19.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 14.10.10, 12:11
        Trochę mi to zajęło, ale udało się i wszystko działa ok. Dzięki. Na drugi raz będę pamiętać o sterownikach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka