lucjan.0 21.12.10, 11:07 Mam problem. Od dwóch dni zniekształcony obraz. Dwie linijki testu normalne, następne dwie pochylone w prawo itd do końca. Czy ktoś może mi doradzić, jak to zlikwidować? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: !@! Re: Proszę o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 13:23 lucjan.0 napisał: > Mam problem. Od dwóch dni zniekształcony obraz. Dwie linijki testu zmień TEST ;) lub - najprościej - pochyl monitor/kartkę w lewo... wtedy tylko 2 pierwsze linijki będziasz miał pochylone w lewo :)))) a poważniej - gdzie/na czym/w czym Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: Proszę o pomoc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 13:57 Bo ja też mam problem bo zepsuł mi się samochód. Wiesz może co to może być ? Link Zgłoś
lucjan.0 Re: Proszę o pomoc. 21.12.10, 16:38 Dziękuję za pomoc. Mnie wpoili tą zasadę i ja to samo przekazałem swoim dzieciom i wnukom, że jeżeli nie mam wiedzy na jakiś temat, to siedzę cicho i czekam, aż ktoś kompetentny mi wytłumaczy. No ale ja jestem starej daty i z pokolenia normalnych. Takie czasy.... Link Zgłoś
Gość: xiunc Re: Proszę o pomoc. IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.10, 17:14 Ja też jestem starej daty ale na wróżki nigdy nie liczyłem w przeciwieństwie do Ciebie. Przeczytaj to co napisałeś i pomyśl skąd mamy wiedzieć czego to dotyczy, przeglądarki (jakiej), edytora (jakiego), systemu (jakiego), szablonu dokumentu (jakiego), nowego dokumentu (jakiego), w jakim programie. Link Zgłoś