Dodaj do ulubionych

co kupić laptop, notebook

IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 21:33
Potrzebuję pomocy bo jestem zielona w temacie. Potrzebuję do oglądania filmów, przechowywania zdjęć i do przeglądania internetu, nie mam pojęcia na co zwracać uwagę, jakie modele są dobre a cenowo do 2,5 - 3 tys.
W gry nie gram wcale. Podajcie proszę albo na co powinnam zwracać uwagę albo konkretny model. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: co kupić laptop, notebook IP: *.toya.net.pl 07.01.11, 16:48
      Duży twardy dysk skoro zdjęcia i filmy i jak najlepsza grafika a na dodatek jak się uda led backlight ale nie koniecznie. Moje typy to dell studio albo toshiba a 300 są w różnej konfiguracji więc jak najlepszą, za 3 tysie będzie super, ja mam kompa głównie do zdjęć i filmów i powiem szczerze 500GB twardy to jest tak w sam raz ale nie za duzo
    • Gość: ala Re: co kupić laptop, notebook IP: 82.177.29.* 08.01.11, 19:36
      za 2500 do 3000 można już kupić bardzo dobry sprzęt. polecam jednak laptopa-z przekątną ekranu min.15 a najlepiej 17 bo jednak szkoda oczu na notbooki.a filmy tez lepiej obejrzeć na większym ekranie.(niektóre są panoramiczne i wtedy jakość oglądania spada)A ja już teraz nie zwracam uwagi na dysk twardy-i tak większość ma powyżej 250 GB co normalnie wystarcza ale za to pamięć i procesor-to wg mnie najważniejsze powodzenia przy zakupie:)
    • Gość: www.accola.pl Re: co kupić laptop, notebook IP: 195.242.183.* 10.01.11, 09:10
      Do Twoich potrzeb może wystarczyć laptop, który kosztuje mniej niż 2 500 PLN. Są fajne modele HP czy Asus-a w dobrych cenach. Jeżeli nie chcesz przepłacić daj znać. Dane kontaktowe na www.accola.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka