Dodaj do ulubionych

No to się porobiło...

13.03.11, 09:47
Kompa musiałem zbootować z linuxa (cd ratunkowe) bo windows mi zdechł był. Tzn jeszcze jest ale po załadowani otrzymuję taki oto komunikat : System Windows musi byc uruchominy ponownie.....Zdalne wywołanie procedur RPC została nieoczekiwanie przerwana. Trochę szperałem po forach i większość sugestii skierowanych jest na infekcję.
Jak to ugryźć z Linuxa bo na odpalenie z Windowsa nie ma szans, nawet pod awaryjnym.
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek_62 Re: No to się porobiło... IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 13.03.11, 10:09
      OTLPE.iso
      www.fixitpc.pl/index.php?/topic/61-tworzenie-ogolnych-raportow-systemowych/#otlpe
      • obywatel_korowiow Re: No to się porobiło... 13.03.11, 10:25
        Ok. Działam.
      • obywatel_korowiow Re: No to się porobiło... 13.03.11, 11:27
        Nie bootuje sie z płytki (dvd), mimio tego , że w BIOsie mam ustawioną właściwą kolejność.Program pobrałem i wypaliłeem pod Linuxem choć myślę, że to nie powinno mieć znaczenia. Można bootowac z karty SD? Przy ustawiniu w biosie USB: Generic 2.0 Re jako 1 boot?
      • obywatel_korowiow Logi z OTL 13.03.11, 13:22
        wklej.to/6SkX7
        wklej.to/wYfI3
    • tiges_wiz Re: No to się porobiło... 13.03.11, 10:45
      ojoj ... czyzby windows bez service packa, ktorego zamordowal blaster?
    • obywatel_korowiow Re: No to się porobiło... 13.03.11, 13:24
      No i jeszcze jedna chyba ważma informacja, udało mi sięzatrzymać zamykanie windowsa. (shudtown -a) tak, że można kombinować pod windowsem. Posty mogę wrzucać z drugiego kompa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka