Dodaj do ulubionych

laptop z Biedronki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 11:44
Witam wszystkich
Jutro w Biedronce będzie Laptop Emachines EMG 630. Proszę o opinie czy warto go kupić dla dziecka, jeśli będzie on służył tylko do grania i do siedzenia w internecie.
Obserwuj wątek
    • ak-69 Re: laptop z Biedronki 13.04.11, 11:59
      >będzie on służył tylko do grania i do siedzenia w internecie

W Biedronce ma kosztować 1299zł. Za taką cenę będzie można pewnie grać jedynie w proste, słabe graficznie gry. Do internetu, muzyki i programów użytkowych oczywiście wystarczy, ale do gier trzeba mieć dobry stacjonarny lub konsolę. Za cenę przeciętnego laptopa można kupić o wiele lepszy stacjonarny.
      • marex59 Re: laptop z Biedronki 13.04.11, 15:28
        Za tę cenę kup stacjonarny ,o wiele lepszy będzie do gier bo laptopy to raczej do tego się nie nadają i to nie zależnie czy z biedronki czy nie.
    • atos38 Re: laptop z Biedronki 13.04.11, 17:13
      Komputer typu "Laptop" kup tylko jesli musisz gp z sobą nosic lub wozić i to często. Jesli na to byc komp dla dziecka które lubi sobie pograć od czasu do czasu nie kupuj żadnego laptopa, bo to się nie opłaca w żadnym układzie. Kup mu stacjonarny - to bedzie co najmniej 2x taniej .
    • Gość: maggi Re: laptop z Biedronki IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 14:56
      Jeżeli będziesz dziecku kupować gry 3D to ten laptop nie wystarczy. Ale jezeli wystarczą mu gierki dostępne w internecie bądź starsze ( tj 2004-2008r)wersje gier to ten laptop spoko.Ale faktycznie za cenę 1300 możesz mieć lepszy stacjonarny z monitorem. Lapop jest wygodniejszy bo jak młody będzie grzeczny może z nim jeździć na wakacje. A jak będzie miał szlaban to zabierasz laptopa doswojego pokoju :)
    • Gość: mnj Re: laptop z Biedronki IP: *.nplay.net.pl 17.04.11, 10:29
      opinie: www.elektroda.pl/rtvforum/topic1966729.html
      • Gość: Kasia Re: laptop z Biedronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 09:31
        Ja kupiłam ten laptop i okazało się że zamiast 2 procesorów ma włożone 4 :-) Dla mnie bomba i miłe zaskoczenie:-)
        • Gość: 123 Re: laptop z Biedronki IP: 178.73.49.* 14.11.11, 17:18
          Jakie 4 procesory ?, co Kasia za głupoty pisze.W komputerze ZAWSZE jest jeden procesor (chyba że serwery).
    • Gość: AREQ Re: laptop z Biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 18:56
      WITAM
      to nie jest laptop do gier
      zresztą do gier służy komp lub konsola a to użądzenie jest do neta ,oglądania filmów i słuchania muzyki .
      za tą cene to jest rozsądny sprzet
      • Gość: KAM Re: laptop z Biedronki IP: *.pke.pl 22.04.11, 08:37
        Czytając niektóre wypowiedzi zastanawiam się gdzie można kupić dobry komp stacjonarny do gier za 1300zł.Według mnie dobra grafa to wydatek rzędu 500 zł do tego monitor a o reszcie nie wspomnę.I jeszcze jedno komp stacjonarny średniej klasy zużywa około pięć razy więcej energii niż ten laptop z biedronki dlatego jestem za.
        • Gość: Gupik Re: laptop z Biedronki IP: *.231.54.132.koba.pl 14.11.11, 19:54
          a czy do tego laptopa są w necie jakieś sterowniki ??
    • gustaw27 Re: laptop z Biedronki 15.11.11, 07:28
      Ogolnie moje zdanie jest takie, że co jest sprzedawane w supermarketach po promocji , to jest to albo niekupowane, albo do d***

--

Kurs Blender - grafika 3Dki
      www.master-tech.pl/
      Pzu Wrocław
      kredyty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka