fcgadzio 21.09.04, 15:40 Juz 15 X - w scream club wystapi kultowy zespoł IRA :)) godzina 21:00 szczegoly niebawem... przed koncertem około godziny 16:00 podpisywac beda płyty w Empiku. zapraszamy na www.ira.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: IRA w Nowym Saczu 21.09.04, 17:18 gadzio no tam zdaj relacje koniecznie tutaj na forum jak bylo!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: IRA w Nowym Saczu 24.09.04, 22:58 Jakoś nie jestem fanem tej kapeli, ale ostatnio w Sączu za wielu koncertów nie ma. Szkoda tylko, że znów rockowy zespół zagra w nieRockowym klubie, ale już tak bywa. Też postaram się wybrać (ciekawe po ile krzykną za bilet?). Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: IRA w Nowym Saczu 24.09.04, 23:01 a jaki to klub jest?ja za ira tez nie przepadam ale jakas rozrywka sie przydaje w galicji! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Scream & run!!! 26.09.04, 18:04 Klub, w którym przez 99,9% czasu puszczane jest "umcy" "umcy". Krótko mówiąc raj dla technodebili z wylasowanymi mózgami, oraz chłopców w dresikach. Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Miesiąc temu ich koncert był za free.. 26.09.04, 20:34 ...w Limanowej na Rynku...IRA to juz takie dinozaury w sumie jak dla mnie...Słuchałem tego b. krótko w średniej szkole i wtedy już to był taki lajcik... A scream to znam z opowieści że to drechland i plasticgirls.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m IRA jest OK. 26.09.04, 22:25 "Drechland i plasticgirls". Niezłe:) Niestety to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Scream & run!!! 27.09.04, 17:07 oj to faktycznie nieciekawa sprawa z tym klubem! eeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
fcgadzio Re: Scream & run!!! 02.10.04, 11:34 no ale niestety nie ma gdzie grac koncertów :((( nie ma rockowych klubów... trzeba grac w dyskotekach.. ktore choc na jedna noc zmienia swoj klimat :)) mysle ze dresy sobie odpuszcza - przeciez to nie ich klimaty :))) www.ira.art.pl - tam sa szczegoły :) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m IRA nie miała szans! 03.10.04, 19:57 Niestety nie pojawię się na koncercie w Sączu. Ostatecznie IRA przegrała batalię z Acid Drinkers, którzy zagrają w Rotundzie. Nawet nie nazwałbym tego batalią. Były to 2s namysłu. Ale wszystkim, którzy będą szaleć na Irze życzę super zabawy z mnóstwem Stage Diving'ów!!! -- God is busy. Can I help you? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 o Scream Club ;) 04.10.04, 15:41 www.scream.pl/?location=_content_aktualnosci.php Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 o tytułowym koncercie ;-) 04.10.04, 15:42 15-10-2004 godz. 21.00 - Nowy Sącz Scream Club, ul.Dąbrowskiego 2 Bilety: 15 zł przedsprzedaż, 20 zł w dniu koncertu; , 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 o tym co mnie w Scream Club kusi bardziej ;-) 04.10.04, 15:44 www.scream.pl/?location=_content_club_biesiadnachata.php mniammniammniam ehehehe łakomczuch jestem jakich mało na dobre jedzonko i wszystko co dobre hihihi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś