Dodaj do ulubionych

Firefox blokuje się Ctr+T

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 16:37
Mam taki problem, że blokuje się dość często Ctr+T, czyli nie można otworzyć skrótem nowej karty. Poza tym w pasku adresu nie można zawsze dobrze skopiować linku (dwukrotne kliknięcie). Kopiuje się od kropki do kropki. Co to może być, błędy w firefoxie, jakieś spyware czy inne ustrojstwo? To jest irytujące.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Firefox blokuje się Ctr+T IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 19:28
      www.mozillapl.org/wiki/Standardowa_Diagnostyka:_Firefox
      :/
    • Gość: x x x x x x Re: Firefox blokuje się Ctr+T IP: *.c194.msk.pl 28.06.11, 01:34
      Gość portalu: nie_informatyk napisał(a):

> ...Poza tym w pasku adresu nie można zawsze dobrze skopiować linku (dwukrotne kliknięcie). > Kopiuje się od kropki do kropki

caly tekst linku zaznacza sie przez jedno klikniecie a nie dwa
      • Gość: nie_informatyk Re: Firefox blokuje się Ctr+T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 21:59
        Nie nie, coś się psuje w Firefox, nie zaznaczam zawsze całego tekstu tylko po albo też chcę fragment. Też doprecyzowuje Shift+Arrow. Ten błąd to ciągłość Ctr+T. Żeby to tylko to, też nie działa często ogólnie również w Viście Ctr+C i Ctr+V. Ogólnie teraz na stronach są problemy z zaznaczaniem wybranych tekstów. Nowością jest fokus na dwóch tekstach jednocześnie.
        • Gość: nie_informatyk Re: Firefox blokuje się Ctr+T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 22:30
          Parser wyciął http więc jeszcze raz ...
          Nie nie, coś się psuje w Firefox, nie zaznaczam zawsze całego tekstu tylko po "http ://" albo też chcę fragment. Też doprecyzowuje Shift+Arrow. Ten błąd to ciągłość Ctr+T. Żeby to tylko to, też nie działa często ogólnie również w Viście Ctr+C i Ctr+V. Ogólnie teraz na stronach są problemy z zaznaczaniem wybranych tekstów. Nowością jest fokus na dwóch tekstach jednocześnie.
          • serenita123 Re: Firefox blokuje się Ctr+T 29.06.11, 06:16
            do zaznaczania i kopiowania tekstów dużo lepszy jest IE
            Mozilla np. nie zaznacza tekstów na stronach, których właściciele "nie wyrażają zgody na kopiowanie zawartości strony ".
            To dotyczy m.in. blogów.
            A Internet Explorer nie jest tak "kulturny" i zaznacza! ;))
            (i nie tylko!)
            poza tym w IE jest wygodna funkcja zaznaczania całęj zawartości paska adresu - klawiszem F6.
            W Mozilli czegoś takiego nie znalazłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka