Dodaj do ulubionych

2,1 Głośniki- MegaProblem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 19:23
Kupilem dzis zestaw głośników 2,1, no i sa problemy, bo albo dzialaja
glosniki, albo dziala subwofer, no i nie wiem co mam zrobić, zeby i to i to
dzilalo, a nie ma instrukcji obslubi ani montazu. Pomozcie ludzie jak wiecie,
a bede wdzieczny z calego serca
W karcie dzwiekowej mam 3 wyjscia
Obserwuj wątek
    • fugazzi Re: 2,1 Głośniki- MegaProblem 19.05.04, 10:51
      Jaki zestaw, jaka karta? Nazwy.

Pozdrawiam, Fugazzi...
      • Gość: lukiu Re: 2,1 Głośniki- MegaProblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:07
        Zestaw Mint SP-600, karta dzwiekowea zintegrowana z płytą
        • fugazzi Re: 2,1 Głośniki- MegaProblem 19.05.04, 14:12
          Jeżeli karta ma trzy wyjścia to podłączasz kabelek tylko do jednego.
          Najczęściej chyba zielonego. Kabelek ten łączysz z drugiej strony z wejściem
          input w subwooferze. Od subwoofera wychodzą dwa gniazda na głośniki, lewy i
          prawy. I nie ma raczej możliwości żeby nie grało.

Pozdrawiam, Fugazzi...
          • Gość: lukiu Re: 2,1 Głośniki- MegaProblem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:21
            Dzeki bardzo, a ja nie zauważyłem tego wejscia w subwoferze z tyłu (schowało
            sie) wszystko dziala teraz, dzieki jesdzcze raz :))
            • Gość: jerek z prostej ciekawości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:29
              nie wiedząc że subw. ma gniazda - jak ci się udało osiągnąć stan w którym głośniki działały a on nie?
              • Gość: lukiu Re: z prostej ciekawości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:32
                Gość portalu: jerek napisał(a):

> nie wiedząc że subw. ma gniazda - jak ci się udało osiągnąć stan w którym
                głośniki działały a on nie?

Juz ci pisze: bo byly dwa kable 1 z glosnikow a drugi z subwofera, gdy do
                zielonego gniazda podlaczyleem kabelek z glosnikow to dzialaly glosniki a gdy
                do zielonego wejscia podlaczylem kabelek z subw. dzialał subwofer. Tylko, ze
                efekty byly mizerne, ale jak podlaczylem tak jak trzeba to wszystko OK. Dzwiek
                BARDZO glosny !!!
                • Gość: jerek Re: z prostej ciekawości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:24
                  cieszę się wraz z tobą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka