al-ki 24.06.04, 09:57 www.codeweavers.com/ Próbował już ktoś? Ja właśnie zasysam i zaraz zainstaluję wersję demo. Link Zgłoś Obserwuj wątek
goldilnx Re: Instalacja programów z windows na Linuksie 24.06.04, 10:56 Działa nieźle, ale to praktycznie to samo, co darmowe WINE. Link Zgłoś
pazdziarz Re: Instalacja programów z windows na Linuksie 08.07.04, 20:06 kiedyś używałem wine (na Aurox-ie) działo bez zarzutów Zainstalowałem WinIso, oraz WinNC2000 i było OK Link Zgłoś
orzels Re: Instalacja programów z windows na Linuksie 09.07.04, 20:13 Posadz sobie ostatnie wine (bodajze 20040615) i doloz do tego WineTools. I masz CrossOver. Link Zgłoś
hippolin Re: Instalacja programów z windows na Linuksie 16.07.04, 23:13 Czy mam przez to rozumieć, że już bez problemów będą chodziły programy Windowsowe na Linuxa? Jak to zainstalować? Czy jest jakaś dystrybucja, która potrafi obsługiwać Winprogramy zaraz po zainstalowaniu? Link Zgłoś
orzels Re: Instalacja programów z windows na Linuksie 17.07.04, 00:33 Z tegop co pamietam to w Auroxie jest na dziendobry WINE, a z nieinstalowanych systemow, odpalanych z plyty, to masz knoppixa, ktory WINE ma zaszyte od razu. Takiego Knoppixa mozesz tez sobie posadzic na dysku, wtedy masz calkiem sprawnego Debiana z dosc ciekawym zestawem programow. A ktore programy z Windows chodza w Linuxie? Sprawdz - appdb.winehq.org/ Link Zgłoś