lolo271 28.06.04, 02:34 Wloch ale tech. od serwerow linux........... Odrazu powiedzial ze fedory i mandraki to szajs i ze wielu cieniasow tu pisze...... Podoba mi sie suse coraz bardziej.......hehehehe nara........... Link Zgłoś Obserwuj wątek
lolo271 Re: Zatrudnilem tech.od linux................... 28.06.04, 02:36 ...jeszcze jedno..........tech.od bezpieczenstwa serwerow linux dokladnie....... Link Zgłoś
al-ki Re: Zatrudnilem tech.od linux................... 28.06.04, 09:54 Dla mnie linux to nie serwer tylko stacja robocza. Ma być ładny, przejrzysty, zawierać użyteczne narzędzia i myślę, że takie ma i poziom bezpieczeństwa jaki ma, w zupełności mi wystarczy. Nie mam wirusów, spyware, trojanów itp itd. I myślę, że taki stan reczy odpowiada nie tylko mi. Link Zgłoś
beny51 .................... o cholera ................... 28.06.04, 11:21 Lolo .................................... A juz myslalem ......................................... ze sobie ............................. .............. poszedles ............... po ........... szczesliwej .............. sprzedazy swojego ................... suse. A tu ............ taka przykra niespodziewajka ................. . Dobrze ze Wloch przynajmniej na tobie zarobi, znalazl jelenia to go laduje opowiesciami dziwnej tresci. Mysle ze kropek wstawiam wystarczajaca ilosc. Jesli nie to tu kilka na zapas. ................................ ................................ ................................ ................................ ................................ ................................ ................................ ................................ ................................ Pozdr. B. Link Zgłoś
lolo271 Re: .................... o cholera .............. 28.06.04, 12:59 ...Dlaczego jelenia?.....chlopak zlota raczka zna sie na linux i jest juz glownym tech.linux w duzej firmie.....chce pracowac wiec o co chodzi? Ja tez jestem znudzony duskusja z malymi pajacami......wiec jest ok...... Pa...... ..........p.s....dzieki za kropki..........hehehehe Link Zgłoś
beny51 jelen 28.06.04, 16:05 >Odrazu powiedzial ze fedory i mandraki to szajs i ze wielu cieniasow tu >pisze...... Dlatego ze tak powiedzial, a ty w to uwierzyles. Jego kompetencji nie dyskutuje tylko twoja jako naiwnego klienta. Zreszta o sammym "panie zlota raczka" po takiej wypowiedzi mozna by juz powiedzic, bidulek wysoka specjalizacja w suse, wiec lepiej na poczatek nakierowac jelenia na dystrybucje na ktorej sie znam, zeby nie miec problemow w przyszlosci. A do twojej informacji Linuks w fedorze, mandrake czy suse jest taki sam z dokladnoscia do zawartosci pliku /etc/src/linux/.config - roznice sa w dostarczanym z dystrybucja oprogramowaniu. PS. mniej wiecej, ale dla pana wielokropka to wystarczy, przeciez my szajs uzywamy. Link Zgłoś
lolo271 ....hehehehe 28.06.04, 17:44 ...Przyznaj sie ze nikt cie nie docenil jako speca i cie wierci w tylku..... Jelen nie jelen ale bede mial suse nastrojona jak fortepian.....Nigdy nie pisalem ze jestem fenomenem linux i logika ze szukam pomocy i to ze forum jest banda chamow i majstrow w krotkich majtach.....Jezeli bedzie ok to przestawie moja firme na linux.......... ......p.s....co do fedory i mandraka to zrobil dlugie przemowienie i to ze szaj jest moja konkluzja i sorki ze przypisalem mu to......ale co ci bede tu pisal...... pa...... Link Zgłoś
orzels Re: ....hehehehe 02.07.04, 12:11 W sumie gosc ma racje. Samochod z reczna skrzynia biegow to tez szajs. :) (bez kropek) Link Zgłoś