Dodaj do ulubionych

darmowy program antywirusowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:55
Jaki darmowy program antywirusowy najlepiej jest zainstalować?Prosiłbym również w miarę możliwości o podanie stron do ściągnięcia,jak również,bo mógłbym np. nie poradzić sobie z angielszczyzną, powiedzieć mi krok po kroku jak go zainstalować,ale będę już szczęśliwy jeśli ktoś mi poda tylko stronę.
Z góry Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: darmowy program antywirusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:59
      Angielszczyzna nie potrzebna (jedynie podczas rejestracji, ale powinienieś się
      połapać): files.avast.com/iavs4pro/setuppol.exe
      • eressea Re: darmowy program antywirusowy 07.07.04, 23:11
    • maciej-d Re: darmowy program antywirusowy 08.07.04, 10:19
      kiedyś kożystałem z nortona teraz z avasta. Poczułem różnice w szybkości
      działania systemu - avast nie opciąża tak moćno XP jak to robił Norton. Jestem
      ciekawy czy tak samo dobrze bedzie wykrywał wirusy
      • Gość: mgregor Re: darmowy program antywirusowy IP: *.acn.waw.pl 08.07.04, 12:22
        Podzielam zdanie. Roznica w predkosci ladowania systemu, stron, aplikacji,
        plikow - znaczaca. Jesli chodzi o konfiguracje: mialem problem z konfiguracja
        skanera poczty ale tylko dlatego ze uzywam Kuriera Poczty z Mozilli i trzeba
        bylo recznie edytowac plik konf. (ale na forum.mozillapl.org wszystko
        bylo ladnie wyjasnione). Jesli chodzi o wykrywalnosc to po zmianie NIS na
        Avast! znalazl mi kilka wirusow i trojanow ktorych NAV nie widzial.
    • Gość: Maro Re: darmowy program antywirusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:46
      skaner.mks.com.pl/
      • Gość: b00g13 Re: darmowy program antywirusowy IP: 213.25.190.* 08.07.04, 15:43
        ja używam
        www.free-av.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka