Gość: beatach1 IP: *.proxy.aol.com 28.06.03, 22:32 ... mezowie tez tak glosno kichaja??? Beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_s24 Re: Czy Wasi..... 28.06.03, 22:36 A co z chrapaniem? Ja już nie wyrabiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Czy Wasi..... 28.06.03, 22:36 Gość portalu: beatach1 napisał(a): > ... mezowie tez tak glosno kichaja??? Głośno kicham przyznaję (jestem facetem). :)))) Z innej beczki... O ile pamiętam założyłaś forum "Polonia w Niemczech"... Dlaczego nie wpiszesz linka do tego forum w swojej sygnaturce? To dobry sposób na reklamę... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach1 Re: Czy Wasi..... IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 11:58 hal9000 napisał: > Gość portalu: beatach1 napisał(a): > > > ... mezowie tez tak glosno kichaja??? > > Głośno kicham przyznaję (jestem facetem). :)))) > > Z innej beczki... > O ile pamiętam założyłaś forum "Polonia w Niemczech"... > Dlaczego nie wpiszesz linka do tego forum w swojej sygnaturce? > To dobry sposób na reklamę... > > Pozdrawiam serdecznie, Hal9000 faktycznie jest to swetny sposob na reklame. Niestety nie wiem jak na stale zrobic owa sygnaturke :(. Mozesz mi w tym pomoc??? Pozdrawiam serdecznie Beatach1 Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Czy Wasi..... 30.06.03, 12:32 Juz sobie poradzilam. Dziekuje Ci Hal9000. Pozdrawiam serdecznie BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
maga19 Re: Czy Wasi..... 28.06.03, 22:38 Moj to jeszcze z takim ihaaa. Jest to niezmiernie wkurzajace, ale mowi, ze nie robi tego specjalnie. Moze to by bylo do zniesienia, gdyby nie przyprawialo o zawal :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Czy Wasi..... 30.06.03, 12:31 maga19 napisała: Moze to by bylo do zniesienia, gdyby nie przyprawialo o > zawal :) Wlasnie o te "przyprawianie o zawal" mnie absorbuje. POzdrawiam BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Czy Wasi..... 29.06.03, 09:02 Nie mam meza, ale moj byly kichal jakby strzelal z dziala przeciwpancerntego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Czy Wasi..... 29.06.03, 11:49 Mój mąż kicha moim zdaniem w normie, ale ojciec kichał tak, że mury Jerycha by padły Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czy Wasi..... 29.06.03, 14:04 Gość portalu: beatach1 napisał(a): > ... mezowie tez tak glosno kichaja??? > moi mezowie kichja jeszcze glosniej niz twoi :))) Beatka, wskakuj na gg wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Czy Wasi..... 29.06.03, 19:12 Za chwilkę będę mogła przeczytać wątek "Czy wasi mężowie też tak głośno spuszczają wodę". Myślałam że to nie jest takim problemem, że ktoś kichnie - sama czasem kicham i nikt nie robi z tego afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybredna Re: Czy Wasi..... IP: *.krapkowice.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 13:10 A u mnie jest odwrotnie-ja kicham jakby miał mi sie nos urwać(mam alergię),ale mój kochany nigdy na to nie zwracał uwagi(może już ogłuchł?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remedy Re: Czy Wasi..... IP: *.polkomtel.com.pl 30.06.03, 14:57 szefowa w mojej poprzedniej firmie to "dusiła" kichanie ,tak że wychodziło z tego coś pośredniego między szczekaniem a kaszlnięciem. Był to dzwięk bardzo osobliwy,nie wiem dlaczego ona to robiła? I zawsze wtedy moja koleżanka Tereska z niepokojem pytała "pani Janeczko czy pani kicha czy pani kaszle?" Zawsze tak samo,takie dejavu. Teraz mi się to przypomniało w temacie kichania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czy Wasi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 15:02 Mąż w normie, ale za to tata kicha jak z karabinu i zawsze seriami (od 4 do 7). Moje dziecię młodsze niedmiennie zawsze się rozbeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Czy Wasi..... 30.06.03, 16:49 Moj ma alergie wiec sie juz nastaiam pare razy w roku na slawy armatnie i jakos ujdzie. O ile nie niose akurat szklanki goracej herbaty albo otwartej cukiernicy :-) Za to jak mu sie czasem piwko "przypomni" to hukam na niego, bo bardzo tego nie lubie i pytam czy jakis smok siedzi pod stolem. Na szczescie przy gosciach smokowi nie pozwala sie wypowiadac :-) Pozdrawiam, Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Czy Wasi..... 30.06.03, 17:28 Moj kicha tak , ze gdybym nie widziala to na pewno bym nie uslyszala.Jak juz zacznie to z 5 -7 razy pod rzad:))))) Gdzies kiedys wyczytalam jak mozna powstrzymac kichanie ..Jesli zbliza sie juz "ten" moment,czujesz,ze zaraz kichniesz to przycisnac mocniej palcem wskazujacym nad gorna warga.Wiecie ,ze dziala :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Czy Wasi..... IP: *.acn.pl 30.06.03, 18:17 Dziala rownierz potarcie gornej czesci nosa dwoma palcami, ale tylko do czasu :), moj maz ma taki kich ze pewnie by wszystkich panow zdystansowal, a moze jakies zawody urzadzimy czyj maz glosniej hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś