Dodaj do ulubionych

piec gazowy w pierdlu

09.07.04, 14:54
to sie porobilo :D
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2172588.html
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:00
      Pozdrawiam z celi nr 3! ;-)))
      • kalinowski11 Re: piec gazowy w pierdlu 09.07.04, 15:02
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Pozdrawiam z celi nr 3! ;-)))

Ach ta humanizacja kary pozbawienia wolności , "tera pod celo koleś nawet
        internet majo" :)
        • Gość: piecyk gazowy Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:06
          A koleżanka mi mówiła, że na czacie w Interii też jest jakiś piecyk gazowy
          (pytała się czy to przypadkiem nie ja). :-)))
          • gray Re: piec gazowy w pierdlu 09.07.04, 15:08

na IRCu na #pomoc też jest gość piecyk - nawet myślałem że to ty ale nie :)
            • Gość: piecyk gazowy Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:09
              He, he, he. A wydawało mi się, że mam taki oryginalny nick - raz wpisałem dla
              jaj i tak już zostało. :-DDD
              • Gość: sogo Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.lublin.mm.pl 09.07.04, 16:28
                mów od razu, że chodzi o tatusia (piec) :)))
                pozdr.
                • umfana Re: piec gazowy w pierdlu 09.07.04, 18:56
                  A ja nie wiedziec czemu, wyobrazalam sobie Piecyka, jako wielka puszysta dzieczyne z dlugimi piorami...hihihi
                  Dopiero gdy mi pomagal virtualnie przy kompie, zrozumialam ze to koles!
                  Sorry Piecyk z ta dziewczyne i pozdrawiam serdecznie (*v*)
                  • gray Re: piec gazowy w pierdlu 09.07.04, 18:58

wielka puszysta :D

jak big bird z sezamkowej :DDD
                  • Gość: piecyk gazowy Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:03
                    He, he - już ktoś mi kiedyś imputował, że jestem dziewczyną. Niektórzy nawet
                    uwierzyli. :-) Wielki może i jestem (przynajmniej w dowodzie mam "wysoki" ;-),
                    ale puszysty to raczej już nie. :-)))

Pozdrawiam Cię, Sogo i innych. :-)
      • Gość: Reader :-) IP: *.mci.co.uk 09.07.04, 15:05
        Jak zaczniesz gryposwac to juz nikt komputera nie przywroci do stanu uzywalnosci...
    • Gość: JP Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 09.07.04, 20:49
      Tylko im tam komputerow nie naprawiaj! :)
      • Gość: LuPo Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 21:32
        Każdemu przyda sie odpoczynek :O :D .Pozdrawiam
    • maciej-d Re: piec gazowy w pierdlu 09.07.04, 21:47
      będziemy Ci paczki słać, trzymaj się! ps. napisz petycje do prezydenta ... :)
      • tetraktis piec gazowy w pierdlu i bez gazu :) czy za gaz?:) 10.07.04, 21:26
        Dłudało się tu i ówdzie :)
        To i naśladowcy się znaleźli :)
        A myślałeś o prawach autorskich ??
        • konkubinka Re: piec gazowy w pierdlu i bez gazu :) czy za ga 14.07.04, 11:38
          ales mnie wystraszyl , ja tu po szlakach gorskich sie wlocze a moj komputerowy
          guru w celi...uff , dobrze , ze sie wyjasnilo bo mi lzy po polikach pociekly.
    • Gość: lem Re: piec gazowy w pierdlu IP: *.intertel.net.pl 14.07.04, 14:18
      Trzymaj się piecyku...te 5 latek szybko zleci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka