Dodaj do ulubionych

Adobe Flash Player

IP: *.anon.is 26.12.12, 13:17
W moim win 7 mam zainstalowany Adobe Flash Player, lecz kiedy chcę otworzyć samodzielny plik swf nic się nie dzieje. Włączam z prawego klawisza "Otwórz za pomocą", ale nie umiem znaleźć tego playera, nie widać go w Program Files, ani w Pliki programów (x86). Jak go znaleźć?
Obserwuj wątek
    • Gość: lajosz Re: Adobe Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 13:42
      Prwoklik na plik .swf --> Otwórz za pomocą --> Wybrać program z listy zainstalowanych programów --> i wybierasz jakąś przeglądarkę internetową (np. IE)
      • Gość: Ewent Re: Adobe Flash Player IP: *.torservers.net 26.12.12, 19:53
        Ale mnie chodzi o coś innego, mianowicie żeby tym prawoklikiem wyznaczyć Adobe Flash Player, nie przeglądarkę tak, żeby plik SWF otwierał się autonomicznie. Sęk w tym, że nie wiem gdzie ten Player siedzi.
        • Gość: lajosz Re: Adobe Flash Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.12, 20:08
          Trzeba było tak od początku.

Ściągasz to --> download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_sa.exe
          Wskazujesz prawą myszą na plik .swf --> Otwórz za pomocą tego co właśnie ściągnąłeś.
          Z resztą menu kontekstowym w/w odtwarzacz powinien być już widoczny
          Możesz również zaznaczać, żeby tego rodzaju pliki (czyli .swf) zawsze były otwierane przez ten odtwarzacz. Wtedy pliki .swf z automatu będą się otwierać w tym playerze i prawdopodobnie otrzymają jego ikonę.
          • Gość: Ewent Re: Adobe Flash Player IP: *.solidonetworks.com 27.12.12, 11:58
            Serdeczne dzięki Lajosz! Tak zrobiłem jak radziłeś i wszystko gra; pliki swf otwierają się teraz samodzielnie,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka