rajner5 25.01.13, 10:39 Witam Was mam zamiar kupic laptopa NP355E5C-SO2PLZA cena jego 1599zł jako drugi komputer do domu, czy warto. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: . Re: laptop IP: *.zask.pl 25.01.13, 11:44 Bedzie w sam raz do wymagan, ktore przedstawiles... Nastepnym razem wysil sie i pomysl przed napisaniem. Link Zgłoś
rajner5 Re: laptop 25.01.13, 15:32 Ja się pytam o jego parametry czy jest warty tej ceny-jak wiesz to pisz a jak........ Link Zgłoś
galtomone Re: laptop 25.01.13, 15:40 Skoro nie chailo Ci sie napisac ani jakiego producenta jest to komputer, ani dolozyc linka do specyfikacji i powiedziec co chcesz na tym komputerze robic (to ze drugi w domu malo mowi) to nie oczekuj, ze nam sie bedzie chciec szukac, googlowac tylko po to zeby pomoc leniowi. Szanuj innych jesli sam wymagasz szacunku. Link Zgłoś
Gość: lajosz Re: laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 15:40 Miły kolego. Ludzie chcą Ci pomóc, ale Ty jak widać nie chcesz tej pomocy, więc tm razem Ty ....... Link Zgłoś
rajner5 Re: laptop 25.01.13, 15:56 Przyznaje się do błędu; jest to Samsung NP355E5C-SO2PL ma służyc do internetu,słuchania muzyki,troche prac biurowych,do oglądania filmów.Przepraszam. Link Zgłoś
wariant_b Re: laptop 25.01.13, 16:21 Wygląda ładnie, ekran matowy, recenzje ma różne Wydaje mi się, że procek bardziej odpowiedni do małych notebooków naśladujących netbook, niż do normalnej 15-tki. Może niepotrzebnie prowokować większe oczekiwania co do wydajności i możliwości. Ale, jeśli to ma być dodatkowy komputer do prostych zadań, to powinien sobie póki co z nimi poradzić. Do Windows 8 może się przyzwyczaisz. Link Zgłoś