Dodaj do ulubionych

BRAWO AVAST !

15.07.04, 23:20
Przedchwilą ten darmowy antywirus ochronił mnie przed załącznikami z wktórych
były wirusy. Brawo avast!
Obserwuj wątek
    • Gość: wszoku Re: BRAWO AVAST ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:32
      brawo Jasiu! antywirus ochronił cię przed wirusami! normalnie w szoku jestem
      • bodo31415 Re: BRAWO AVAST ! 16.07.04, 00:56
        To poczekaj, aż dostaniesz wirusa np. w pliku *.jpg
    • maciej-d Re: BRAWO AVAST ! 16.07.04, 00:44
      Przez ponad 2 lata kożystam z NIS teraz przeżuciłem się na darmowy AVAST, który
      jak się okazało nie ustępuje komercyjnym programom antyvirusowym. ps. chciałem
      równiż tym postem "zareklamować" AVASTA, aby kolejna osoba która urzywa
      jakiegoś "pirackiegio" antyvira przeszła na ten darmowy (do urzytku nie komer.
      prog.)program!
      • gray Re: BRAWO AVAST ! 16.07.04, 00:46

prawdaż. trochę mało opcji do poklikania ale działa dobrze i sprawnie :)
        • Gość: wszoku Re: BRAWO AVAST ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:58
          też używam AVASTa (ver. 4.1 HE). Czy w związku z tym, że nie wykrył u mnie do
          tej pory żadnego wirusa (i zaczynam czuć się zawiedziony, no bo co to za frajda
          mieć antyvira, co nic nie wykrywa?), mam go odinstalować zupełnie, czy może
          zainstalować inną wersję?
          • Gość: stary wiarus Re: BRAWO AVAST ! IP: *.toya.net.pl 16.07.04, 04:15
            Zacznij ściagać byle co z sieci p2p, a zobaczysz jak działa.
    • Gość: peter Re: BRAWO AVAST ! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 16.07.04, 15:04
      mala prosba o pomoc.

odkad mam avasta nie sciaga mi poczy outlook express. wyskakuje blad laczy.
      czy moze mi ktos napisac jak skonfigurowac go aby bylo wszystko ok?

pozdrawiam i dziekuje.
      • maciej-d Re: BRAWO AVAST ! 16.07.04, 15:51
        Wejdz w właściowości konta -> serwer -> zaznacz ze serwer wymaga
        uwierzytelnienia
        • Gość: peter Re: BRAWO AVAST ! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 16.07.04, 15:56
          mam to zaznaczone. i dalej nie sciaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka