Gość: gość portalu IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 16.07.04, 22:00 Czy Ktoś wie Jak właczyć napisy przy odtwarzania filmów w Windows Media Player. Wiem, że jest wiele innych programów Może jednak Media Player ma taką opcję? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Royal Re: Windows Media Player IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:54 WMP nie posiada takiej opcji. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Windows Media Player IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 00:00 Napisy mogą być wyświetlane niezależnie od odtwarzacza (więc również w WMP), jeśli są zainstalowane kodeki/filtry FFFDShow i w nich jest uaktywniona opcja wyświetlania napisów. Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Windows Media Player IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 17.07.04, 12:25 Wszystko dobrze po zainstalowaniu FFDShow napicy uaktywniłem lecz nadal nie wyswietlają sie pod WMP. Zmieniałem wielkość czcionki i nadal ich nie widać. Link Zgłoś
gray Re: Windows Media Player 17.07.04, 12:32 czy istnieją jakieś poważne przesłanki przeciwko temu abyś użył mplayera, bestplayera, allplayera bądź cinusplayera? Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Windows Media Player IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:02 Ja używam Allplayera ale spróbuj GRAYplayera Pozdrowienia dla Graya Link Zgłoś
Gość: JP Re: Windows Media Player IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 17.07.04, 12:51 W pliku konfiguracyjnym ffdshow zahacz subtitles (napisy) i wskaz sciezke do pliku z napisami. To wszystko. Rzeczywiscie niema potrzeby sciagania i instalowania innych playerow. Tym bardzie ze wiekszosc z nich to smieci. Link Zgłoś
gray Re: Windows Media Player 17.07.04, 13:06 rzeczywiście nie ma co grzebać w pliku konfiguracyjnym FFDShow skoro można ściągnąć za darmo mały program o dużych możliwościach konfiguracji, stworzony z myślą o odtwarzaniu divxów, xvidów itp. a korzystający i tak z silnika windows media playera oraz tych samych kodeków ;) Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Windows Media Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:17 Plik z napisami musi mieć taką samą nazwę jak plik z filmem. Wtedy za pomocą fffDSHOW WMP odtworzy napisy. Link Zgłoś
Gość: ktos WMP - nie mozna? IP: *.acn.pl 17.07.04, 16:28 a do czego jest opcja Play - Captions and Subtitles? (nie wiem jak sie to nazywa w polskiej wersji) od razu mowie, ze z niej nigdy nie korzystalem i nie wiem jak dziala, ale WMP chyba jednak potrafi. Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Windows Media Player IP: *.core.lanet.net.pl 17.07.04, 20:47 Zamiast sie pałować z WMP zainstalowałem WPlayera - jest po polsku i żadnych problemów z napisami, nie mówiąc o dużych możliwościach konfiguracyjnych. Link Zgłoś
Gość: Dytryk_z_Bern Re: Windows Media Player IP: *.globsat.com.pl 19.07.04, 11:33 Osobiście polecam Sub-Edit Player. Używam od dwóch lat i jest nieźle... Pozdrawiam Twórcę tego programu... JAMAICA Link Zgłoś