Gość: Anita IP: 62.233.187.* 20.07.04, 23:03 Zone Alarme, Kerio, OutpostPro, a moze sa lepsze i bardziej skteczne? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Grzegorz Re: Króry fire wall jest najbardziej skuteczny? IP: *.phil.east.verizon.net 20.07.04, 23:41 Do tej pory uzywalem NORTONA aplikacje ale on strasznie mula system ( nawet dobrze skonfigurowane ) Od jakiegos czadu uzywam Kerio firewall i jestem bardzo zadowolony ( darmowa wesja 4 na stronie kerio.com )i do tego mam darmowy antyvirus Avast . Moge ja polecic . Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
Gość: lutzek Re: MAM TEN SAM ZESTAW:-))) I JEST OK!!! n/txt IP: *.crowley.pl 21.07.04, 01:33 Link Zgłoś
Gość: Niesmialy23 HARDCORE IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.07.04, 13:32 Ja mam Sygate personal firewall pro i avasta. Sygate jest godnym rekomendacji FW.Chwali go wielu ludzi. Polecam rowniez SPybot search and destroy.Programik ktory na birzaco sledzi zmiany w rejestrzei informuje cie o kazdej z nich. Zadajmy sobi rowniez 2 pytania. Czy oby jestesmy az tak znani i przez to stajemy sie potencjalna ofiara hakera? i Czy wiemy ze im wiecej zabezpieczen tym wieksze prawdopodobienstwo ze ambitnmy haker bedzie chchial sie sprawdzic? No chyba ze chodzi tylko o ochrone przed sasserami/ms blastami wtedy nevermind. Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: Króry fire wall jest najbardziej skuteczny? IP: 80.51.229.* 21.07.04, 14:57 Wedle najnowszego Chipa najlepsze są Outpost Firewall (ale w wersji Pro 2.1) oraz Norton Personal Firewall 2004, na trzecim miejscu o dziwo ZoneAlarm Pro 5. Link Zgłoś