Gość: Nestor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:38 Czy ktoś mógłby mi zapodać ciekawe strony o kursie HTML dla początkujących nie mających wcześniej z nim nic wspólnego. A także tytuły jakiś książek. Za wszystko z góry bardzo dziękuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: spity Re: Kurs HTML IP: *.int.pan.wroc.pl 09.08.04, 11:05 to jest bardzo praktyczny podręcznik: vzone.virgin.net/sizzling.jalfrezi/iniframe.htm powodzenia Link Zgłoś
Gość: Nestor Re: Kurs HTML IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:56 Chciałbym dodać że wolałbym treści w języku polskim. Link Zgłoś
shrew Re: Kurs HTML 09.08.04, 12:02 web.reporter.pl/html/ (mozna sciagnac spakowany) webmaster.helion.pl/kurshtml/ <- polecam! (mozna sciagnac spakowany - na dole) Pozdrawiam, shrew apeironmag.tk Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: Kurs HTML IP: 80.244.140.* 09.08.04, 12:45 w którymś ze starszych wydań biblioteczki komputer swiat była mała książeczka o html na mój gust dosyć przstepnie opisane dla początkujących do tego parę serwisow podanych wcześniej programik do pisania np. pajączek + czas i do dzieła strona z książeczką komputerswiat.pl/informacje/archiwum/bk0103.html Link Zgłoś
yes2ktos Re: Kurs HTML 09.08.04, 16:32 Gość portalu: Nestor napisał(a): > Czy ktoś mógłby mi zapodać ciekawe strony o kursie HTML dla początkujących > nie mających wcześniej z nim nic wspólnego. A także tytuły jakiś książek. > Za wszystko z góry bardzo dziękuje. Myślę że ta stronka spełni twoje oczekiwania. www.kurshtml.boo.pl/html/zielony.html#wstawienie_obrazka Link Zgłoś