Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Który wybrać?

IP: *.met.pl / 217.153.134.* 28.05.06, 01:08
    unibike evolution
    wheeler 900
    kelly's scarpe
    skłaniam się ku unibikowi
    Obserwuj wątek
      • Gość: gdy Re: Który wybrać? IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 28.05.06, 12:49
        no i bardzo dobrze
      • Gość: killbill Re: Który wybrać? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 30.05.06, 16:58
        mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć? najlepiej uzytkownicy w/w rowerów
        • Gość: cSCVs Re: Który wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:48
          zdecydowanie wheeler
          • Gość: killbill Re: Który wybrać? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 30.05.06, 20:49
            dopóki nie wypatrzyłem unibike'a byłem za wheelerem, unibike ma zdecydowanie lepszy osprzęt (shimano alivio)
            • wozni Re: Który wybrać? 30.05.06, 22:38
              Zgadza sie osprzet najlepszy za ta kase, ale sprawdz jeszcze czy odpowiada Tobie pozaycja na tym rowerze. Ma on delkiatnie mowiac "dziwna" rame, tzn. jest ciut dluga i niektorzy z moich znajomych narzekaja na to bo chcieli roweru turystycznego a on troszeczke juz sportowy jest.

Pozdrawiam
              • Gość: killbill Re: Który wybrać? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 30.05.06, 22:50
                ja do każdego roweru muszę się przymierzyć, mam prawie 2 metry wzrostu i mam obawy czy rama 21 wystarczy
                • Gość: jigt Re: Który wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:59
                  Mam wheelera, ale cossa. Od wejścia poczułem się na nim dobrze, porównania z
                  innymi jednak nie mam. Różnica w cenie między przerzutkami Acera i Alivio jest
                  niewielka. Każdą najlepszą przerzutkę można szybko zajeździć i przeciwnie -
                  nieco tylko "gorsza" /bo tańsza/ może służyć długo, gdy się o nią dba. Trzeba
                  się przymierzyć. Pozdro!
                  • piusss Re: Który wybrać? 04.06.06, 18:15
                    Alez to bzdury...kupowac wheelera tylko ze względu na nalepkę...:/
                    Ja radzę przymierzyć się do wszystkich wypatrzonych rowerów i wtedy podjąc
                    decyzję. Od osprzętu, który zawsze możesz stopniowo wymieniać, ważniejszy jest
                    komfort jazdy. Miałam tego unibika swego czasu i od razu poszedł mostek i kiera
                    (na gietą) do wymiany, żeby rower był krótszy. Ale i tak zawsze średnio mi się
                    jezdzilo...
                    • Gość: killbill Re: Który wybrać? IP: *.met.pl / 217.153.134.* 04.06.06, 18:41
                      ale chyba ze względu na mój wzrost lepszy będzie dłuższy rower?
                      • Gość: piusss Re: Który wybrać? IP: *.lodz.mm.pl 05.06.06, 15:15
                        Tu bardziej chodzi o pozycję. Bo niby rama była dobra (odległośc ramy od
                        kroku), ale pozycje miałam "na supermana" jak ja to zwię. Czyli prawie leżąca,
                        za bardzo pochylona. Bolały mnei nadgarstki i kark. No i każdy człowiek jest
                        zbudowny inaczej. Ale każdy kto na nim jezdził narzekał właśnie na ta pozycje.
                        Ale jak mówię - po prostu przymierz się do nich i będziesz wiedział!
      • Gość: look Re: Który wybrać? IP: *.toya.net.pl 04.06.06, 21:17
        "gdy widze kelly'sa to smutek i cisza"
        • Gość: kamil99 Re: Który wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:47
          Gdy się czyta takie komentarze to ręce opadają....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka