Dodaj do ulubionych

obraz ekranu

01.12.13, 12:32
nie wiem czy to wyraźnie opiszę, ale mam taką problem, że podczas przeglądania niektórych stron forumowych przestawia mi się obraz wszystkich wątków na prawo a po lewej zostaje puste pole lub samo tło, tak jakby druk czcionek był po prawej osobno od tła tego forum. nie wiem o co chodzi bo wcześniej tego nie miałem
Obserwuj wątek
    • Gość: aqq Re: obraz ekranu IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.13, 14:03
      reklamy
      wyłącz Adblock'a i będziesz widział wszystko
      a nawet więcej niż chcesz...
      • Gość: jestok13 Re: obraz ekranu IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.13, 18:09
        ok wyłączę , ale zaś będą reklamy się wyświetlać , dzięki
        • Gość: jestok13 Re: obraz ekranu IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.13, 22:32
          wyłączyłem filter ale to nie pomoga, dodatkowo na stronie pojawił się jakaś reklama , że jest problem z windows 7 i należy pobraź program do naprawy ze strony:

systweak.com/registrycleaner/apnnew/2/?utm_source=apnnew&utm_campaign=apnnew2&vurlid=1466966&ccode=PL
          w trakcie instalacji poproszono mnie o zrobienie back upu więc ją przerwałe,m

na samej stronie forum pojawia się mnóstwo reklam zablokowanych z charakterystycznym znaczkiem ala "f" i po naciśnięciu na niego się wyświetlają, problem zauważyłem póki co na jednej ze stron internetowych forum piwo.org
          • Gość: aqq Re: obraz ekranu IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 16:52
            Ten program odradzam.
            Lepiej ściągnij, zainstaluj i użyj:
            www.filehippo.com/pl/download_ccleaner/
            po zainstalowaniu użyj przycisków "Użyj Cleaner", by wyczyścić kompa ze śmieci (prawy dolny róg)
            potem z listy po lewej kliknij "Rejestr" i na dole - "Skanuj by znaleźć problemy"
            po tym skanowaniu pojawi się komunikat czy naprawic znalezione błędy - napraw
            skanuj i naprawiaj Rejestr do momentu aż wyświetli, że nie znalazł błędów

później wróć do przeglądarki (rozumiem, że masz FireFoxa) i wciśnij klawisze Ctrl+Shift+A
            na nowej planszy (Dodatki), u góry, będzie link "Sprawdź, czy zainstalowane wtyczki są aktualne". Kliknij i sprawdź, a to co będzie na czerwono - zaktualizuj

a jeśli nie masz zainstalowanej javy - zainstaluj:
            www.java.com

aktualizacje systemu masz na bieżąco?
          • matz64 Re: obraz ekranu 07.12.13, 11:17
            Nie wierz w tego typu reklamy !
            Jeszcze nałapiesz FakeAV / Rogue, Adware'y i komputer zainfekowany.
            Tego typu wirusy podczas instalacji, nawet po przerwaniu mogą sie zapisać na dysku ! (Tuto4PC )

Reklamy mozna blokować AdBlock'iem do przegladarki. Jezeli przy nim sa jakies reklamy, dodajesz filr na okresloną stronę i koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka